Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chemtraile NWO (czas obudzenia)

Doman95ComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak NWO, illuminati czy k***a jacyś reptilianie. Skończcie już z tym gównem bo to już się nudne robi.

Wcale k***a nie ma czegoś takiego jak NWO i illuminatów. Przeprany mózg przez media, gratuluję. To nie są teorie spiskowe - to są fakty.

https://www.youtube.com/watch?v=K1Xg7lYuYus

jeszcze mi powiedzcie, że to jest normalne i nie widać w tym nic podejrzanego xD

Media? Od 16 roku życia nie oglądam tv, a w swoim mieszkaniu to nawet telewizora nie mam. Wiara w ludzi gady i bożków, które rządzą Twoim światem to już nie jest podejrzane? Polecam doktora Puchowskiego swoją drogą bardzo dobry psychiatra.

Opublikowano

Cytuje nostadamusa :

''Na początek XXI wieku Wielki mistrz Nostradamus przewiduje najazd islamu na Europę. Ma to być jednoczesny najazd wielkich armii muzułmańskich na Grecję i Bałkany oraz na Włochy, Hiszpanie i Francje. Ma dojść do wielkiego najazdu islamu na Europę. Ma to być starcie dwóch wielkich cywilizacji. Cywilizacji Zachodniej z Kalifatem Wielkiego Talibanu - jak nazywał Nostradamus imperium islamskie. 

Do Francji ma napłynąć tylu wyzbawców proroka, że kraj ten nie będzie mógł sobie z nimi poradzić. Najpierw ma wybuchnąć wojna domowa we Francji spowodowana przez żyjących w niej muzułmanów a potem krwawe walki ogarną cały kraj i nastąpi rozpad państwa. Paryż ma spłonąć z rąk swoich muzułmańskich mieszkańców. Od tego momentu mają zacząć się wielkie rewolucyjne zmiany na całym świecie które Nostradamus określa jako wielki kataklizm. 

Pierwszym krajem który odrodzi się w Europie po 27 letniej wojnie ma być Hiszpania. Wyzwalanie Hiszpani ma zacząć się w latach 2041-2044.  

Glaby on o tym wiedzial 500 lat temu o tym wszystkim i wlasnie to sie k***a dzieje ...

Opublikowano

Co niektóre osoby chyba za dużo filmów się naoglądały lub gadania polityków w TV... (autor tematu). Skąd Wy możecie wiedzieć, czy wybuchnie wojna (tag tematu). Wkurzają takie teorie spiskowe, tak samo jak w TV... 

A Nostadamus to nie Bóg. 

Opublikowano

Takie pytanie. Po co mieliby nas mordować? Chcą zostawić przy życiu tylko najinteligentniejsze jednostki by potem stworzyć lepszy świat? Naprawdę tego nie rozumiem. Mordowanie nas nie ma sensu, bo to właśnie na "jednostkach głupich" (nas) zbijają kasę, która pozwoliłaby im stworzyć "nowy, lepszy świat". Mordują nas dla idei? I naprawdę jeszcze nikt tego nie wykrył, a wszyscy ludzie w rządzie lub ludzie, którzy mogą wykryć, że coś jest nie tak w atmosferze przez te chemitraile, współpracują z "illuminatami"? To wszystko nie trzyma się kupy. I o ile wierzę, że najbogatsi ludzie na świecie mają duży wpływ na rządy nawet tych "lepszych" krajów, to nie wierzę, że nikt jeszcze by nic o tym nie zaczął mówić. Ja rozumiem, że ten temat to prowokacja, ale wiem, że istnieją ludzie, którzy w takie rzeczy wierzą. I to jest smutne. Nikt nie ma interesu w zagładzie świata, chyba że jest chorym psychicznie człowiekiem, ale wtedy nie byłoby to na tak dużą skalę jak myślą zwolennicy tej teorii.

Opublikowano

"Po 27 letniej wojnie" HAHAHA kur*a dobre XDDDDDDD K***a same rosja i chiny by wypierdolili na 300 metrow w powietrze tych wszystkich muslimow, a co dopiero jakby oni rozpetali wojne, 2 miesiace i ich nie ma.

Opublikowano

Ehh, jesteście po prostu zaślepieni. Traktujecie każda osobę, która próbuje zdobyć więcej informacji (i nie żyć w świecie, gdzie wierzenie rządowi jest w 100% prawdziwe, tak samo naukowcom, że prezentują nam najnowsza technologię, co z tego, że pewnie wojskowa jest ukryta i wyprzedza naszą o kilkanaście lat) jako osobe wierzącą w tysiąc ras, jakichś reptilianów czy ki c**j wie co. 

Smutne. W takim razie teraz proszę mi powiedzieć o czym są te utwory i czy to wszystko jest przypadkiem? (ano, jeszcze pewnie powiecie, że fluor dodawany do wody wcale nie jest szkodliwy i nie był podawany 80 lat temu żołnierzom do manipulacji ich umysłem)

https://www.youtube.com/watch?v=2frJ3e0hxPE

https://www.youtube.com/watch?v=i9_u61I9cCU

https://www.youtube.com/watch?v=C7igkcV5wU0

https://www.youtube.com/watch?v=Ba75IaGq72E3

https://www.youtube.com/watch?v=zHErUtWL9yE

Do tego Immortal Technique i wiele, wiele więcej..

Takie pytanie. Po co mieliby nas mordować? Chcą zostawić przy życiu tylko najinteligentniejsze jednostki by potem stworzyć lepszy świat? Naprawdę tego nie rozumiem. Mordowanie nas nie ma sensu, bo to właśnie na "jednostkach głupich" (nas) zbijają kasę, która pozwoliłaby im stworzyć "nowy, lepszy świat". Mordują nas dla idei? I naprawdę jeszcze nikt tego nie wykrył, a wszyscy ludzie w rządzie lub ludzie, którzy mogą wykryć, że coś jest nie tak w atmosferze przez te chemitraile, współpracują z "illuminatami"? To wszystko nie trzyma się kupy. I o ile wierzę, że najbogatsi ludzie na świecie mają duży wpływ na rządy nawet tych "lepszych" krajów, to nie wierzę, że nikt jeszcze by nic o tym nie zaczął mówić. Ja rozumiem, że ten temat to prowokacja, ale wiem, że istnieją ludzie, którzy w takie rzeczy wierzą. I to jest smutne. Nikt nie ma interesu w zagładzie świata, chyba że jest chorym psychicznie człowiekiem, ale wtedy nie byłoby to na tak dużą skalę jak myślą zwolennicy tej teorii.

Wiesz o tym, że za NWO stoją najbogatsze osoby na świecie? (rodziny) Im nie trzeba już kasy, to USA bankrutem jest i zmierza do wojny. Chcą mieć wszystkich pod kontrolą, zachipowanych pod pełną kontrolą wypranych z mózgu. Dosłownie jak stado owiec. To jest ich celem, oni dążą do tego, no ale ciężko w coś takiego uwierzyć, skoro od małego widzi się świat zaślepiony przez media.

A, no tak, zapomniałem dodać, że aspartan wyleczy wszystko, dodawanie go do coli, tabletek, gum do żucia to świetny pomysł. Wcale nieszkodliwa substancja. 

Wyśmiewacie wszystko, co nie jest niby potwierdzone przez naukowców, że o wielcy teoretycy spiskowi. Nic do was nie przemawia, że oni się ujawniają na każdym kroku, niektórzy mówią nawet o tym publicznym, pełno masońskich i satanistycznych znaków na każdym kroku, a wy dalej tkwicie w pięknym świecie.

Opublikowano

Chcą mieć wszystkich pod kontrolą, zachipowanych pod pełną kontrolą wypranych z mózgu. Dosłownie jak stado owiec. To jest ich celem, oni dążą do tego

Po co? Po co chcieliby tego? Pełną kontrolę nad jednym państwem dobra, mogę jako tako zrozumieć, chociaż nie uwierzyłbym w to. Ale wszystkich ludzi? Do czego jest im to potrzebne? To nie ma sensu. Może chcą mieć rasę niewolników by podbić inne światy? Zmodyfikują nas genetycznie i zakują w puszki wypełnione technologią? Poprowadzą nas do wojny z Władcami Czasu? Proszę cię, nie ośmieszaj się.

Ponownie: Zdaję sobie sprawę, że to tylko prowokacja.

USA bankrutem? Bo co, bo ma duży dług? Ciekawe kto poprosi o spłacenie tego długu. USA prędzej doprowadziło by do zagłady świata niż straceniu swojej pozycji i potęgi. Bo o to właśnie w tym świecie chodzi - o pieniądze. Nie liczy się nic innego, ważne jest tylko to. Najbogatsi ludzie za NWO? Nie potrzebują pieniędzy? Bogaci chcą mieć jeszcze więcej kasy. Żaden "najbogatszy człowiek" nie ugiąłby kolan jakimś Rotschildom czy innym Rockefellerom. Wyniszczyliby się nawzajem, dążąc do zostania "tym najbogatszym". Żadna idea typu rządzenie światem nie jest silniejsza od żądzy pieniędzy. 

Opublikowano

Ehh, jesteście po prostu zaślepieni. Traktujecie każda osobę, która próbuje zdobyć więcej informacji (i nie żyć w świecie, gdzie wierzenie rządowi jest w 100% prawdziwe, tak samo naukowcom, że prezentują nam najnowsza technologię, co z tego, że pewnie wojskowa jest ukryta i wyprzedza naszą o kilkanaście lat) jako osobe wierzącą w tysiąc ras, jakichś reptilianów czy ki c**j wie co. 

Smutne. W takim razie teraz proszę mi powiedzieć o czym są te utwory i czy to wszystko jest przypadkiem? (ano, jeszcze pewnie powiecie, że fluor dodawany do wody wcale nie jest szkodliwy i nie był podawany 80 lat temu żołnierzom do manipulacji ich umysłem)

https://www.youtube.com/watch?v=2frJ3e0hxPE

https://www.youtube.com/watch?v=i9_u61I9cCU

https://www.youtube.com/watch?v=C7igkcV5wU0

https://www.youtube.com/watch?v=Ba75IaGq72E3

https://www.youtube.com/watch?v=zHErUtWL9yE

Do tego Immortal Technique i wiele, wiele więcej..

Wiesz o tym, że za NWO stoją najbogatsze osoby na świecie? (rodziny) Im nie trzeba już kasy, to USA bankrutem jest i zmierza do wojny. Chcą mieć wszystkich pod kontrolą, zachipowanych pod pełną kontrolą wypranych z mózgu. Dosłownie jak stado owiec. To jest ich celem, oni dążą do tego, no ale ciężko w coś takiego uwierzyć, skoro od małego widzi się świat zaślepiony przez media.

A, no tak, zapomniałem dodać, że aspartan wyleczy wszystko, dodawanie go do coli, tabletek, gum do żucia to świetny pomysł. Wcale nieszkodliwa substancja. 

Wyśmiewacie wszystko, co nie jest niby potwierdzone przez naukowców, że o wielcy teoretycy spiskowi. Nic do was nie przemawia, że oni się ujawniają na każdym kroku, niektórzy mówią nawet o tym publicznym, pełno masońskich i satanistycznych znaków na każdym kroku, a wy dalej tkwicie w pięknym świecie.

Ale wiesz, że jest XX wiek i można robić na filmikach wszystko?

No racja, bo po co dążyć za tym co napisał jakiś naukowiec? Pewnie to jest taki jeden wielki człon tej sekty.

Jak spożywasz colę, tabletki i gumy no to faktycznie za zdrowy nie jesteś.

A co świata nie jest i raczej nie będzie piękny.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tak, wszystko jest przypadkiem, każdy naukowiec mówi prawdę, nawet ten sponsorowany przez jakiś koncern. CETA i TTIP nam pomoga i bedziemy jedli zdrowa żywność, a wypowiedzi wielu osób którzy nie boja się z tym walczyć sa przypadkiem i kłamstwem. Na filmikach można zrobić wszystko, ta? Czemu o tym nawijał 2pac? 

https://www.youtube.com/watch?v=0wlYQ5wDM8M

Wszystko zawarte w tym video to również ściema i kłamstewka? Tak ciężko zrozumieć, że oni maja coś w stylu żadzy krwi (czyt. kontrolowania wszystkimi dosłownie ludzi i żadza władzy). Ehh, smutne.

Kontrola i dominacja świata i ludności jest to przecież jedno z ich pragnień.

Niech każdy chcacy konwersować tutaj ze mna obejrzy wyżej podany filmik i przemyśli to wszystko co usłyszy w nim.

Opublikowano

Tak, wszystko jest przypadkiem, każdy naukowiec mówi prawdę, nawet ten sponsorowany przez jakiś koncern. CETA i TTIP nam pomoga i bedziemy jedli zdrowa żywność, a wypowiedzi wielu osób którzy nie boja się z tym walczyć sa przypadkiem i kłamstwem. Na filmikach można zrobić wszystko, ta? Czemu o tym nawijał 2pac? 

Wszystko zawarte w tym video to również ściema i kłamstewka? Tak ciężko zrozumieć, że oni maja coś w stylu żadzy krwi (czyt. kontrolowania wszystkimi dosłownie ludzi i żadza władzy). Ehh, smutne.

Niech każdy chcacy konwersować tutaj ze mna obejrzy wyżej podany filmik i przemyśli to wszystko co usłyszy w nim.

CETA to gówno, naukowiec ma rację jeżeli ma na to dowody. Bo jest raperem? xD Nie interesuje mnie kto o czym nawija, ale jak nawijanki rapera wydają się być prawdziwe, a naukowcy już nie to jest coś nie tak. Filmik tl;dr. W sumie to przypominasz mi pewną starą panią z wytrzeszczonymi oczami i zębami - gadała coś o świetle.

pyhvh7E.png

Opublikowano

CETA to gówno, naukowiec ma rację jeżeli ma na to dowody. Bo jest raperem? xD Nie interesuje mnie kto o czym nawija, ale jak nawijanki rapera wydają się być prawdziwe, a naukowcy już nie to jest coś nie tak. Filmik tl;dr. W sumie to przypominasz mi pewną starą panią z wytrzeszczonymi oczami i zębami - gadała coś o świetle.

Stereotypowe podejście do wszystkiego i przeprany mózg, inne informacje niż te, które zostały Ci w mózgu nie wejda. Nie ma co kontynuowac tematu, przekonasz sie za jakis czas.

Opublikowano

Stereotypowe podejście do wszystkiego i przeprany mózg, inne informacje niż te, które zostały Ci w mózgu nie wejda. Nie ma co kontynuowac tematu, przekonasz sie za jakis czas.

Ty masz czysty i oswiecony umysl. Co z tego masz? Nie slychac w mediach, ze walczysz o wolnosc ludzi.

Siedzenie na mpc nie przyniesie rozglosu potrzebnego do buntu przeciw iluminati.

/Zapomnialem. Media tez sa przez nich kontrolowane. Mpc jedyna ostoja wolnosci.

Opublikowano

i co wam da ta pseudoświadomość? bo myślę że jak ci cali illuminaci będą chcieli nas zajebać to to zrobią i nic w tym im nie przeszkodzi xD

Opublikowano

i co wam da ta pseudoświadomość? bo myślę że jak ci cali illuminaci będą chcieli nas zajebać to to zrobią i nic w tym im nie przeszkodzi xD

Zebys sie nie przeliczyl.

Czytajac dyskusje, wierze, ze ruch oporu mpc jest gotowy stawic czola zagrozeniu.

Opublikowano

Stereotypy nie biorą się z dupy i mają w sobie część racji, np. islamiści.

?? Dziwne, jakoś codziennie się czegoś uczę i jakoś mi to wchodzi do mózgu. Nie wiem o jakie informacje Ci chodzi, ale pewnie TE WŁAŚCIWE.

Poczekam, a jak nic się nie stanie to będę mógł Ciebie uznać za idiotę?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Bez kitu kiedys tez bym mial beke z tego ale przejzalem na oczy i to wszystko ma rece i nogi i nie zyjemy na wolnosci tylko na iluzji wolnosci matrixa i to ma wiekszy sens niz to w co slepi ludzie ''wierza'' :) Ale spokojnie jak jebnie to wszyscy co mi nie wierzyli przypomna sobie moje wypowiedzi i ich olsni ale bedzie za pozno :)

Tak szerze to życie w matrixisie nie jest takie złe.

Mordują nas dla segregacji genetycznej, w tych chmurach nie wykrywa się żadnych substancji bo ich tam niema, zawierają wirusy które stopniowo wyniszczają jednostki z nieodpowiednim genomem. Mordują nas dla czystośći! Globalny holocaust zaczął się już dawno!

xD

---

także ten, a na tym filmie jest sama prawda:

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

trudno wam przyjac prawdziwa rzeczywistosc

Nie. Prawda zazwyczaj ma jakis wplyw na determinacje dzialan.

Tutaj raczej jest po prostu oderwanie od rutynu. Niby autor tematu wierzy w to, co napisal, przeczytal, ale w zaden sposob nie wplywa to na jego zycie. Funkcjonuje dalej jak zawsze, chyba ze smiga po miescie w masce gazowej i przestrzega wszystkich przed rychla smiercia.

Na pewno budzi podejrzenie, ze kilka ludzi sprawuje wladze nad swiatem, chociazby kontrola bankow centralnych, wypadek samolotu z waznymi czlonkami freescale. Co z tego? W sumie nic, bo szary czlowiek dalej prowadzi swoja marna egzystencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...