Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chemtraile NWO (czas obudzenia)

Doman95ComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaczac bardzo kontrowersyjny temat a dokładniej chemtraile nad Polska i calym światem. Zauważyles moze na niebie takie dziwne smugi o takie :

image028.png

Nie wiadomo co dokladniej w nich sie znajduje ale Illuminaci juz zaczynaja nas po cichu wytepiac bez zgody i wiedzy robia to na iluzji smug zwyklych tyle ze macie tu porownanie zwyklych i ChemTraili:

Jak widzicie smuga korekcyjna odrazu znika a smuga chemiczna zostaje na niebie, lecace samoloty rzadowe lataja najczesciej w godzinach szczytu robiac ''kratownice'' dzieki czemu wiatr rozsiewa je po niebie i atmosferze tworzac globalna komore gazowa, hmm komore w budynkach to pikus te genialne glowy opanowali tą sztuke magi i sztuczek perfekcyjnie 

chemtrails-switzerland1.jpg

chemtrails-before-and-after-haarp.jpg?w=

A oto piekny środek Airbusa ;)

a182.jpg

image055.png

Każdy obudzony i oswiecony wie ze jest to piepszona gra illuminatow i iluzja matrixa, zachęcam do obudzenia bo niedlugo juz tuż tuż czekaja nas bardzo cieżkie czasy 

NWO IS COMING ONLY WAKE UP PEOPLE WIN THIS GAME 

a610b4a489ef5f10805c78f6f0189f61_XL.jpg

Opublikowano

Kolego to jest przykrywka ;) oni nas truja a nie zasiewaja chmury teraz ta piepszona szczepionka na HPV to HPV bedzie wlasnie spowodowane przez ta chemie wyleczy HPV ale nowa chorobe u nas urodzi , oni kieruja sie planami ''oka'' i planami idealnymi 

Trują nas i przy okazji siebie :) Kolego włącz myślenie. Można źródła? 

Deus vult

Opublikowano

Fakt, nikt prócz nich nie wie co jest w tej mieszance, i tak jesteśmy truci od wielu lat nie wiedząc o tym. 

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Kolego to jest przykrywka ;) oni nas truja a nie zasiewaja chmury teraz ta piepszona szczepionka na HPV to HPV bedzie wlasnie spowodowane przez ta chemie wyleczy HPV ale nowa chorobe u nas urodzi , oni kieruja sie planami ''oka'' i planami idealnymi 

No i przez tyle lat nikt nie wykrył w atmosferze żadnych dziwnych związków chemicznych? 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD

za dużo atora sie chyba naoglądałeś koleś i tych jego teorii spiskowych 

Opublikowano

Każdy obudzony i oswiecony wie ze jest to piepszona gra illuminatow i iluzja matrixa, zachęcam do obudzenia bo niedlugo juz tuż tuż czekaja nas bardzo cieżkie czasy                                              

''piepszona'' xD

Żadnej wojny nie będzie. 

Opublikowano

Iluminaci, replitanie, masoni i smerfy kontrolują światową gospodarkę sprzedając nam zatrute jedzenie i powietrze, tylko po to by potem sprzedawać nam leki. LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ, zacznijmy kopać bunkry, tworzyć własne jedzenie i nie dajmy się więcej omamiać.

Opublikowano

Iluminaci, replitanie, masoni i smerfy kontrolują światową gospodarkę sprzedając nam zatrute jedzenie i powietrze, tylko po to by potem sprzedawać nam leki. LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ, zacznijmy kopać bunkry, tworzyć własne jedzenie i nie dajmy się więcej omamiać.

bez kitu, tobie to by sie bunkier przydał XDDDD

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak NWO, illuminati czy k***a jacyś reptilianie. Skończcie już z tym gównem bo to już się nudne robi.

Wcale k***a nie ma czegoś takiego jak NWO i illuminatów. Przeprany mózg przez media, gratuluję. To nie są teorie spiskowe - to są fakty.

https://www.youtube.com/watch?v=K1Xg7lYuYus

jeszcze mi powiedzcie, że to jest normalne i nie widać w tym nic podejrzanego xD

Opublikowano

Tak patrze i szkoda ze srednio 15% w to wierzy wiem ze nie chcecie w to wierzyc bo wasza podswiadomosc woli zostac bezpieczna ale lepiej sie obudzic wczesniej niz potem plakac ze nic sie nie wiedzialo :)

Opublikowano

Tak patrze i szkoda ze srednio 15% w to wierzy wiem ze nie chcecie w to wierzyc bo wasza podswiadomosc woli zostac bezpieczna ale lepiej sie obudzic wczesniej niz potem plakac ze nic sie nie wiedzialo :)

tak patrze i szkoda że aż 15% wierzy w te bzdury

Opublikowano

Co jak co, ale ludziom przesiąkniętym mediami jest za trudno otworzyć oczy, za późno. Ktoś kto wierzy, że wszystko jest ok musi na prawdę słabo myśleć.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Bez kitu kiedys tez bym mial beke z tego ale przejzalem na oczy i to wszystko ma rece i nogi i nie zyjemy na wolnosci tylko na iluzji wolnosci matrixa i to ma wiekszy sens niz to w co slepi ludzie ''wierza'' :) Ale spokojnie jak jebnie to wszyscy co mi nie wierzyli przypomna sobie moje wypowiedzi i ich olsni ale bedzie za pozno :)

Opublikowano

Wielce świadomi obywatele, skoro wam się tu nie podoba, to strzelcie sobie w łeb, a nie będziecie się żalić jacy to wy nie jesteście świadomi i w jakim to my okrutnym świecie nie żyjemy.

Opublikowano

Bez kitu kiedys tez bym mial beke z tego ale przejzalem na oczy i to wszystko ma rece i nogi i nie zyjemy na wolnosci tylko na iluzji wolnosci matrixa i to ma wiekszy sens niz to w co slepi ludzie ''wierza'' :) Ale spokojnie jak jebnie to wszyscy co mi nie wierzyli przypomna sobie moje wypowiedzi i ich olsni ale bedzie za pozno :)

Serio usuń z histori te pseudonaukowe wypociny tzw blogi na "wordpress". 

Deus vult

Opublikowano

Wielce świadomi obywatele, skoro wam się tu nie podoba, to strzelcie sobie w łeb, a nie będziecie się żalić jacy to wy nie jesteście świadomi i w jakim to my okrutnym świecie nie żyjemy.

Jedynym ratunkiem jest uswiadamianie reszty gdyby kazdy byl swiadomy to by nie bylo 1 ani 2giej wojny k***a JAKIE WY LBY JESTESCIE NIE WIERZE perfekcyjnie to ogarneli mamy za duzo by myslec o zlych rzeczach j****a iluzja! 

Opublikowano

k***a na prawdę mam nadzieję że autor to jakiś troll, bo aż nie chce mi się wierzyć że ktoś może być tak ślepo zapatrzony w teorie spiskowe i idee, które nie mają żadnych solidnych podstaw, może jeszcze mi powiesz że trzeba wynaleźć lek na inferno jak najszybciej, bo prędzej czy później ktoś je odnajdzie i nastąpi wyginięcie naszego gatunku xDDDDDD

Opublikowano

a pierdolnijcie sie w glowe bo coraz bardziej debilne tematy sie robia w tych pogaduszkach powaznie zamiast odpalic sadola czy jbzd zeby sie posmiac lepiej odpalic pogaduszki na mpc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...