Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Halloween?

defskinkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrażajcie swoje opinie na temat Halloween, dyskusje mile widziane :D 

Moje zdanie jest takie że to nie jest żadne święto szatana ani że cukierki to tylko przykrywka, dla mnie to jest normalne swięto którzy ludzie wymyślili, jak np. dzień dresa.

Opublikowano

Zaraz wielcy obrońcy katolicyzmu co to chodzą do kościoła tylko w boże narodzenie zaczną negować to święto że jest amerykańskie i niezgodne z ich wiarą.

Jak dla mnie jak ktoś chcę to niech sobie świętuję jego sprawa

gQSkfLC.png

Opublikowano

Każda chwila jest cenna, a szczególnie wtedy, kiedy możemy ją spędzić ze znajomymi/rodziną na wspólnym wyjściu.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Aktualnie bałbym się brać udział w tegorocznym Halloween w USA gdyż teraz zaczęła się dziwna moda na umieszczanie coś w cukierkach zaczynając od narkotyków po jakieś piguły, nieświadome dzieciaki to jedzą a potem dochodzi do tragedii i jeszcze te fanaberie z klaunami to już koniec.Jeżeli chodzi o Halloween w Polsce nie jest on aż tak popularny jak w USA, od czasu do czasu dzieciaki latają po domach i głównie te święto skupia się w szkołach by robić jakieś imprezy. 

Opublikowano

Nienawidzę.

Co roku mi jakieś łajzy smarują klamkę od drzwi wejściowych.

Niby pasta do zębów to nic wielkiego, ale raz, że trzeba to zmyć, dwa że zawsze zapominam o tym zjebanym dniu i upie*dalam sobie rękę.

Czasem mam ochotę przykleić żyletkę pod spód klamki, by się kurwiszcze nauczyły.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zaraz wielcy obrońcy katolicyzmu co to chodzą do kościoła tylko w boże narodzenie zaczną negować to święto że jest amerykańskie i niezgodne z ich wiarą.

Jak dla mnie jak ktoś chcę to niech sobie świętuję jego sprawa

Bo to jest święto amerykańskie i nie jest zgodne z wiarą katolicką. To jest chyba oczywiste i nie wymaga jakiegoś negowania albo rozmyślania nad tym.

Dla mnie to normalny dzień jak kiedyś i nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło żeby pajacować w ten sposób.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie mam poglądów takich, jakie ma Kościół katolicki. Jak ktoś lubi Halloween, to okej, nie mam nic do tego, póki nikomu nie dzieje się krzywda.

Opublikowano

Kościół wymyślał, wymyśla i będzie wymyślał bezsensowne zakazy. Ja do tego nic nie mam a nawet jestem za, bo głównie dzieci zbierają cukierki i dobrze sie przy tym bawią.

Opublikowano

szczerze?

lepiej nie

nie lubie bo nie nasze.

my mamy inne swieto, swieto zmarlych.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Według mnie jest to bardzo fajna sprawa. Co prawda już nie latam po ,, domach " za cukierkami, ale... Lubię strasznie eventy halloween w grach :) W dodatku lubię motyw halloween.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...