Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie witaminy?

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

. 0 fastfoodow, ogranicz cukry,sól,wegle o połowę.

To cukry czy węgle? Cukry są węglowodanami przyjacielu:)

I nie słuchaj gościa bo wprowadza w błąd. Pisałeś że mało jesz, jesteś chudy i masz niedowagę. Węglowodany to główne źródło energii każdego człowieka, więc sobie nie żałuj tym bardziej że chciałbyś przytyć.

Nie sugeruj się radami ludzi pokroju @sotoran bo gość jakby Cie prowadził to by zabił xD  Jak ktoś piszę że tylko lewoskrętna witamina c, że cukry i węgle i że ogranicz jedzenie o połowę przy niedowadze to kurcze brak słów dla takich osób, nie mają zielonego pojęcia w temacie ale się wypowiadają i zamiast pomóc mogą tylko zaszkodzić.

@sotoran

Myślałem że jak Cie wyjaśniłem na pw to zrozumiałeś że gówno wiesz i nie powinieneś się wypowiadać na takie tematy. Niestety... przeceniłem Cie, nie rozumiesz nawet tego.

A może ty zaczniesz w końcu pomagać , a nie przez cały czas krytykować bezpodstawnie. Gówno , to ty za przeproszeniem wiesz, bo nawet zaargumentować nie potrafisz, słów ci brakuje. No kurde, jeżeli ja nie mam racji , żeby ograniczyć węgle to pozwolę się spalić na stosie. Jest tyle super zdrowego żarełka, które nie ma w sobie węgli dużo węgli (a tłuszcze są nam potrzebne), że spokojnie można tym zaspokoić bilans kaloryczny. No nie , bo według ciebie jak nawpier*alasz się nie zdrowych węgli to będzie ok.

Dla mnie ludzie Twojego pokroju to są kozaczki , bo tylko krytykują a sami nie potrafią czegoś wnieść do tematu.

Takie głupoty piszesz, że aż szkoda się do nich odnosić.

Pozdro

Opublikowano

. 0 fastfoodow, ogranicz cukry,sól,wegle o połowę.

To cukry czy węgle? Cukry są węglowodanami przyjacielu:)

I nie słuchaj gościa bo wprowadza w błąd. Pisałeś że mało jesz, jesteś chudy i masz niedowagę. Węglowodany to główne źródło energii każdego człowieka, więc sobie nie żałuj tym bardziej że chciałbyś przytyć.

Nie sugeruj się radami ludzi pokroju @sotoran bo gość jakby Cie prowadził to by zabił xD  Jak ktoś piszę że tylko lewoskrętna witamina c, że cukry i węgle i że ogranicz jedzenie o połowę przy niedowadze to kurcze brak słów dla takich osób, nie mają zielonego pojęcia w temacie ale się wypowiadają i zamiast pomóc mogą tylko zaszkodzić.

@sotoran

Myślałem że jak Cie wyjaśniłem na pw to zrozumiałeś że gówno wiesz i nie powinieneś się wypowiadać na takie tematy. Niestety... przeceniłem Cie, nie rozumiesz nawet tego.

A może ty zaczniesz w końcu pomagać , a nie przez cały czas krytykować bezpodstawnie. Gówno , to ty za przeproszeniem wiesz, bo nawet zaargumentować nie potrafisz, słów ci brakuje. No kurde, jeżeli ja nie mam racji , żeby ograniczyć węgle to pozwolę się spalić na stosie. Jest tyle super zdrowego żarełka, które nie ma w sobie węgli dużo węgli (a tłuszcze są nam potrzebne), że spokojnie można tym zaspokoić bilans kaloryczny. No nie , bo według ciebie jak nawpier*alasz się nie zdrowych węgli to będzie ok.

Dla mnie ludzie Twojego pokroju to są kozaczki , bo tylko krytykują a sami nie potrafią czegoś wnieść do tematu.

Takie głupoty piszesz, że aż szkoda się do nich odnosić.

Pozdro

To Ty piszesz głupoty.

Po 1 w każdym poście staram się pomóc

Po 2 każda krytyka którą kieruje w Ciebie jest ma podstawy

Po 3 to Ty gówno wiesz i w każdym poście to udowadniasz

Po 4 wszystko staram się argumentować, uważasz inaczej to podaj przykład

Po 5 nie, nie masz racji. Spłoń na stosie (tego akurat nawet nie chce mi się argumentować bo już za dużo klawiatury na Ciebie straciłem)

Po 6 nigdzie nie napisałem że tłuszcze są niepotrzebne

Po 7 już Cie na pw wyjaśniłem a Ty dalej swoje

Po 9 nie zauważyłeś że nie ma pkt 8 głupku

Po 10 cały Twój post to jedna wielka hipokryzja, a ostatnia dwa zdania to jej szczyt.

Wyciągnij wnioski, przeproś i wyjdź.

Każdy ma swoje poglądy na dany temat i nie mam zamiaru narzucać komuś swojego toku myślenia i obrażać innych, w przeciwieństwie do ciebie.Jak chcesz komuś pomóc , to postaraj się to robić w sposób bardziej życzliwszy, bo tylko zrażasz do siebie ludzi. To o czym ja piszę , to są na prawdę bardzo pomocne rzeczy , ale Ty nie wiem za kogo chcesz uchodzić i dlaczego na siłę chcesz mi udowodnić , że jestem idiotą.Pseudo doktorek , czy dziecko na biol-chemie , którego zaszczepiają medycyną akademicką , albo cymbał , który powtarza zdania których nie rozumie, no nie ważne , ale ogarnij się trochę...

To nie jest kwestia poglądów!

Co do dziecka po biol-chemie to wiedz że takie dziecko wie po stokroć więcej od Ciebie, nawet gimb po pszyrce takich głupot nie ważyłby się napisać jakie Ty wypisujesz.

A jak następnym razem będziesz chciał pomóc to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Każdy ma swoje poglądy na dany temat i nie mam zamiaru narzucać komuś swojego toku myślenia i obrażać innych, w przeciwieństwie do ciebie.Jak chcesz komuś pomóc , to postaraj się to robić w sposób bardziej życzliwszy, bo tylko zrażasz do siebie ludzi. To o czym ja piszę , to są na prawdę bardzo pomocne rzeczy , ale Ty nie wiem za kogo chcesz uchodzić i dlaczego na siłę chcesz mi udowodnić , że jestem idiotą.Pseudo doktorek , czy dziecko na biol-chemie , którego zaszczepiają medycyną akademicką , albo cymbał , który powtarza zdania których nie rozumie, no nie ważne , ale ogarnij się trochę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...