Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Triki i tipy do Leony

pajtiglogow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie jest bardzo dobrze, wpadasz w ucho, a do tego w krótkim czasie pokazujesz kilka ważnych rzeczy. Mimo tego muszę się przyczepić...

(Bez urazy) Jak najszybciej zmień wygląd slajdu pomiędzy scenami, bo ten biały druk na czarnym tle tylko odstrasza :/

Dodatkowo, mógłbyś jeszcze poruszyć sprawę z końcowym intrem, ponieważ również nie jest zbyt miłe dla oka.

Zostawiam suba dla Ciebie(zachęta do dalszej pracy), a i dla mnie będzie to chwila relaksu, mam nadzieję że się nie zawiodę i zostanę jak najdłużej :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Ogólnie jest bardzo dobrze, wpadasz w ucho, a do tego w krótkim czasie pokazujesz kilka ważnych rzeczy. Mimo tego muszę się przyczepić...

(Bez urazy) Jak najszybciej zmień wygląd slajdu pomiędzy scenami, bo ten biały druk na czarnym tle tylko odstrasza :/

Dodatkowo, mógłbyś jeszcze poruszyć sprawę z końcowym intrem, ponieważ również nie jest zbyt miłe dla oka.

Zostawiam suba dla Ciebie(zachęta do dalszej pracy), a i dla mnie będzie to chwila relaksu, mam nadzieję że się nie zawiodę i zostanę jak najdłużej :)

Myślałem i z tymi przejściami masz rację, wymyślę coś innego w następnym. Dz za suba i też mam nadzieję, że się nie zawiedziesz :D

• Synek zmienił(a) tytuł na [Video] Triki i tipy do Leony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...