Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

METIN2. CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

maciekssssa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, że temat drążony setki razy już na forum, bo przeglądałem prawie wszystko, ale prosiłbym wpierw o pomoc, a potem najwyżej usunięcie tematu, jeśli trzeba.
Mam problem z wyżej wymienionym błędem przy odpalaniu jakiegokolwiek launchera/patchera od metina2. W sensie patcher zadziała, aktualizuje ale okno gry kompletnie nie wyskakuje. Testowane na Globalu, PandoraMT2, 4Death.
Co próbowałem zrobić:
- Zgodność z windows7, windows xp, windows vista, windows8 (Aktualnie posiadam 10)
- Usunięcie plików i ponowne wypakowanie z rar na pulpit
- Deinstalacja aktualnego sterownika karty graficznej oraz instalacja najnowszego ze strony oficjalnej HP do laptopa HP 250 G4.
- Uruchamianie za pomocą administratora
- Deinstalacja całkowicie sterownika karty graficznej i próba odpalenia metina bez sterownika na czystej karcie graficznej
- Odpalanie metina w oknie(podobno coś zmienia)
Moja grafika to Intel HD Graphics 520 w razie czego, procesor i5 6200U, ram 8g 2700 mhz.
Naprawdę potrzebuję pomocy jakiekolwiek, bo to niemożliwe by na tym laptopie nie można było odpalić gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...