Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] OVH - przedsprzedaż serwerów w PL

osobnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw jak im to wypadnie, kto wie? Może wezmę sobie jeden "przedpremierowo".

Też kupiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie i jak ich vac zadziała skoro filtrowanie ruchu nie będzie w PL a we Francji, no ale ceny dobre.

Czekam na oferty vpsow z lokalizacji PL

To se poczekasz ... napisz do ovh może ci przyspieszą ... na co bym nie liczył.

Specjalista
Opublikowano

Ceny są bardzo okazyjne nie ma co się łudzić. Jest to świetna okazja. Szkoda, że na razie tylko serwery dedykowane. Wolę jednak poczekać na wirtualizacje. Podejrzewam, że mogą się pojawić trochę później. Ciekawi mnie czy będzie można przenieść serwer z jednej Lokalizacji do drugiej. Oczywiście, z odpowiednią dopłatą...

Opublikowano

Ceny są bardzo okazyjne nie ma co się łudzić. Jest to świetna okazja. Szkoda, że na razie tylko serwery dedykowane. Wolę jednak poczekać na wirtualizacje. Podejrzewam, że mogą się pojawić trochę później. Ciekawi mnie czy będzie można przenieść serwer z jednej Lokalizacji do drugiej. Oczywiście, z odpowiednią dopłatą...

Nie będzie takiej opcji.

Opublikowano

Dzwoniłem do nich no i na start nie wygląda to wesoło.

Serwery narazie tylko te discover, reszta będzie dodana po nowym roku .. kiedy nie wiedzą.

VPS-y maja być na przełomie listopad - grudzień .. ale dokładnie też nie wiedzą bo do czasu aż nie dodadzą opcji ipfailover to nie będzie nic poza discover.

Jak napisał Enterprime, serwera nie przeniesiesz.

Oni chyba nie do końca są przygotowani w PL bo nic do końca sami nie wiedzą a cała przedsprzedaż jest chyba promowaniem lokalizacji żeby pozyskać klientów, oferty ochrony Game nie będzie ... to już wiadomo.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak im to wypadnie, kto wie? Może wezmę sobie jeden "przedpremierowo".

Też kupiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie i jak ich vac zadziała skoro filtrowanie ruchu nie będzie w PL a we Francji, no ale ceny dobre.

Czekam na oferty vpsow z lokalizacji PL

To se poczekasz ... napisz do ovh może ci przyspieszą ... na co bym nie liczył.

Wydziel trochę zasobów :D (dla testów)

Poza tym, dobra inicjatywa z ich strony. Jeśli wprowadzą VPS do na pewno klienci innych firm zaczną do nich przechodzić, wystarczyłaby stabilność.

Specjalista
Opublikowano

Dopiero zaczynają u nas także nie ma co się spodziewac full wyposażenia. Na pewno będzie to przychodzić stopniowo. Mnie się wydaje, że i tak zrobili to w dość krótkim czasie także na początek moim zdaniem jest całkiem okej.

Opublikowano

Ciekawi mnie czy lvlup.pro będą też posiadali polską lokalizacje - lvlup.pro korzysta z usług OVH Game.

"Michał F. dzień temu

Witaj, nie do końca mogę się zgodzić że wprowadziło.

Nadal nie otrzymałem dostawy testowego pierwszego serwera w serwerowni OVH WAW1 oraz nie przedstawiono stałej oferty więc nie mogę tu powiedzieć póki co nic o ofercie w lvlup.pro na ten temat.

Sądzę że więcej będzie wiadomo na ten temat w listopadzie."

Taka odpowiedź dostałem od Michała.

Ale chętnie by się skusił na takie serwery.

Opublikowano

Nie otrzymali serwera bo je montują jeden po drugim, według ich infolinii nie chcą mieć żadnej wpadki dlatego każdy opłacony w przedsprzedaży serwer jest montowany do szafy i testowany ( więc wychodzi na to że szafy są na razie puste).

Ciekawy jest jeden fakt z rozmowy - jak braknie serwerów w promocji to je dołożą, planują utrzymać promocję do końca listopada.

Wydziel trochę zasobów :D (dla testów)

Nikt chyba na razie nie potestuje, ja że zamówiłem przed 16 października dostanę serwer do 30 , ci co zamówili od 16 w górę to dostana na początku listopada.

Nie ma co gdybać, fakt że faktycznie ruszyli i udało im sie to zrobić naprawdę szybko, mam nadzieję że w tym pośpiechu o czymś nie zapomnieli, żeby te serwery nie padały co chwilę.

Opublikowano

Nie będzie takiej opcji.

Pismo Święte głosi że będą owe wirtualizacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...