Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na sztabki PandoraMt2

TeemoPsota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TeemoPsota 

mam pytanie to jest bot który bije tak jak na wh? jak tak to mam pytanie czy dałbyś download dla osób które nie chcą się narażać na bana bez wh! chodzi mi o plik który usuwa smieci żeby widoczne były skille, fms +9, sztabki, sakwy, anty exp, koń i eq +9  

Nie ma żadnego tutaj WH.

Usuwa on śmieci i zostawia tak jak jest napisane.

Tego "Botem" nie nazwałbym ale administracja mpcforum zmieniła mi nazwę .

Aktualnie nie chce mi się dodawać tych zbrój wszystkich bo za dużo ich. 

Później dodam aby było widać śmiercio epiki wszystkie itp. 

@BetaTesty nie czytałeś do końca anty exp jest widoczny już,dużo ludzi pisało mi abym usunął sakwy więc to zrobiłem. Wiesz ile to jest szukania jak masz jakieś 5/6 tysięcy linijek głupiego "kodu"

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TeemoPsota

Szanuje Cię za tą robotę! tylko mam prośbę byś zrobił to na więcej klas  surke WP i skille na P bo napisalez ze na G chyba sa tylko :)

xD

Opublikowano

@TeemoPsota

Szanuje Cię za tą robotę! tylko mam prośbę byś zrobił to na więcej klas  surke WP i skille na P bo napisalez ze na G chyba sa tylko :)

Już skile są na P. Dodam tylko na spokojnie pewnie jakoś o 19/20 zacznę robić dalej 

Opublikowano

Panowie nie wymagajcie tylu rzeczy na raz od jednej osoby.
Może nie jest to trudne, ale czasochłonne, dajcie chłopakowi chwilę spokoju.

Myślę że jak zrobi updaty to wam o tym napisze, spokojnie.

Anyway, dzięki za pracę, samemu mi się nie chciało a wiedziałem że ktoś się tego podejmie !  :yay:

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Wywal potki i bedzie piekna sprawa, szacunek i lajki

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie widze tego anty expa? 

on jest przezroczysty, przejedz po eq i znajdziesz / poprosze lajki :D

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Ludzie używajcie mózgu. 

Ten temat oferuje tylko zmianę widoczności itemów w cliencie. Przez co nie widać syfu na ziemi i można podnosić łatwo sztabki lub dodać do tego jakąś automatyzacje w postaci bota.

Pierścień Anty-Exp jest dostępny chyba tylko poprzez itemshop lub od graczy (po około 2-3kkk). Bez niego raczej nie macie co pobierać niczego w tym temacie. Jest jeszcze możliwośc oddawania expa do gildii...

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wstawić ss/wytłumaczyć w którym miejscu jest ten anty-exp bo znaleść nie mogę ? 

Siema Zrobilem to co trzeba i nie mam wgl anty expa i nie mam auto pele

Prosze o pomoc oni auto pickupa

Tutaj nie ma niepotrzebnego dropu

Tak mówię wam zrobiłem już pliki do gry normalnie będzie widać epiki itp. tylko mam błąd i szukam gdzie zrobiłem albo muszę znaleźć innego patchera

@Edit

Ale to już jutro zrobię bo ten błąd nie chce ...

Niech ktoś wyśle mi dobrego patchera item_proto na PW z skanem będę bardzo wdzięczny  

Opublikowano

@Sizzer zrobię dwa dowołaniu jeden będzie z sakwami drugi bez i dziś wejdzie aktualizacja tylko napiszcie mi jakie są ulepszaczy wszystkie aby normalnie moc grać . @puszekxd dodam na spokojnie wszystko dziś bo nisze wszystko od nowa pokopiowac

Opublikowano

Cześć. Mam z tym pewien problem, mianowicie po przerzuceniu tych plików locale muszę zamienić z oryginalnym lub zachować oba pliki, gdy zachowam dwa to wyskakuje error, więc usunałem oryginał, przez który właśnie nie działało i wrzuciłem ten od bota i mam error cały czas. Po cofnięciu całego procesu, czyli z powrotem dodałem oryginalne i usunąłem te od Ciebie, to nie mogłem odpalić gry nadal i teraz muszę ściągać od nowa. Co zrobiłem źle? :/

Opublikowano

Nie pobierać po dropie znika wszystko z eq !NIE POLECAM

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...