Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na sztabki PandoraMt2

TeemoPsota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pobierać po dropie znika wszystko z eq !NIE POLECAM

Nie ma tutaj żadnego keylogera... Po prostu nie zmieniłeś hasła z innych serwerów a bazy danych są sprzedawane  jak nie wierzysz  http://www.mpcforum.pl/topic/1577830-vm-okrad%C5%82-na-9-tysi%C4%99cy-z%C5%82otych/ :)

@1361622928-U485574.pngKatssu musiałeś je zamienić i na pewno nie włączasz patcherem ? A jeżeli nie jaki błąd ?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@esquero

Nie dodawałem nic po co mi wasze konta jak nie gram prawie na pandorze a tak jakby było to jakiś z virustotal powiedziałby że jest zainfekowany a tak to przecież możesz sprawdzić sam trudno nie jest wypakować pliki epk eix 

Opublikowano

Powinieneś mieć zakaz wstępu do tego działu. Pamiętam jaką cebulą zawsze byłeś i jak darłeś mordę gdy inni mogli czitować, a ty nie. Teraz nie chcesz po prostu żeby inni czitowali... Wypad i tyle ;)

Nie ma w tym temacie żadnych oszustw/keylogerrów. 

Opublikowano

@.ılı Faster ılı podaj jakieś argumenty świadczące za tym. W paczce masz jedynie zmodyfikowane pliki z folderu pack. Jeszcze bym zrozumiał jakieś oskarżenia jakby była tam edytowana binka.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Sizzer aktualnie czasu nie mam cały item list bzrobimy tylko muszę zrobić proto i wiem czemu miałem błędy i teraz to wszystko poprawie i nie będzie tych chińskich znaczków bo to wszystko przez to

Opublikowano

Keylogger nie polecam:) 

keyloger, nie polecam równiez

To poproszę o dowody w postaci kodu , ale pewnie nawet nie wiecie jak rozpakować plik local :/ .

Sprawdźcie sobie inne cheaty które używacie bo 3/4 wh mają keylogery .

Dziś powinna wpaść aktualizacja ,która doda wszystkie itemy które są potrzebne do gry bez syfu .

Tylko nie wiem dokładnie jakie są ulepszacze ,gdyby ktoś by mi napisał wszystkie to byłbym zadowolony :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...