Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Miec Duzo Gp ;]

Gość Keero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Moze Landera Docisnoc Nick ma Arcy7 .. cos tam

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arcy juz ma bana ... looknijcie w link

hehe..dobre..

1. nie ma bana..bo to nie jego wina ze dostał tyle kasy..

2. patrz punkt pierwszy..

Opublikowano

mogą mieć tyle Gp.. jak od początku kupywali wszystko za NX'y a GP wgl nie z używali, dobrze grali i dużo gp dostawali to mogą mieć tyle.. uzbiera sie.. ja w tydzień 10k gp zarobiłem.. wystarczy często grać i mieć dużo kili.. no i jak na początku napisałem wgl nie tracić GP..

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Jak jest event, to 10k w jeden dzień da radę wyrobić, a jak masz all na perm, to nie wydajesz gp

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@Up : Czy ty w ogóle widzisz co piszesz?

My tu mówimy o ludziach, taki na przykład koleś z 4 czy 5 lvlem, a ma 1 750 000 GP. No pewnie, długo grał i uzbierał :P

Zaraz sprawdzę trick z Last Man Standing i zedytuję tego posta i napiszę czy faktycznie działa. Trzymajcie kciuki ! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

My tu mówimy o ludziach, taki na przykład koleś z 4 czy 5 lvlem, a ma 1 750 000 GP. No pewnie, długo grał i uzbierał :P

Zaraz sprawdzę trick z Last Man Standing i zedytuję tego posta i napiszę czy faktycznie działa. Trzymajcie kciuki ! :)

działało tylko wczoraj od 20 do 24 na servie charli,juz nie aktywne..

Opublikowano

a mi chodzi o tych na liście co są.. 1 baba na liście ma wszystko za NX widać i to jest możliwe..

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Info ze strony Nexona " Wczoraj od godziny 20 do godziny 24 był błąd na naszych serverach, przez który niektóre osoby dostały za mecz miliony gp, błąd został już naprawiony, a gp zostaną wycofane z obiegu"

Przetłumaczyłem jak najlepiej umiałem

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Dobra, jak widzę większość ludzi to i tak by dalej próbowało to zrobić. Teraz rozwieję wszelkie plotki, że to dalej działa. Glitch ten działał przedwczoraj od godziny 20:00 do 24:00 na mapie Snow Valley. Grając na tej mapie Last Man Standing do 3 rund, wygrywając rundę pierwszą, w nagrodę zamiast kilkudziesięciu GP, otrzymywało się po 800 mln GP. Osoby, które takową sumę otrzymały bana nie dostaną w żadnym przypadku. Nexon poinformował, że ilość GP osób, które mają tego za dużo, zostanie skasowana do stanu takiego, jak był przed 3 czerwca, czyli przed odnalezieniem tego glitcha. W ramach przeprosin za zaistniałą sytuację osoby te dostaną 10x Bonus GP Pass 100%.

Dla osób, które myślą, że ten sposób wciąż działa : Nie wysilajcie się ! To i tak jest już zpatchowane. To tyle ode mnie, pozdrawiam.

(kopiowane z innego tematu... :) Mojego autorstwa.)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MHS>>>> Memory Hacking Software

Skoro sam przyznajesz że się nie za bardzo na hackowaniu znasz wiec nie wymyślisz sam nic.

Dostępna jest wersja MHS 6.2

No ale pobawić się możesz :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra ... ale 2.000.000.000 ? Impossible :P

Jak by nie wydawali to może z 1mln (+ eventy) będą mieć takie rangi LT +/-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...