Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Miec Duzo Gp ;]

Gość Keero

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE DA SIĘ ZHACKOWAĆ GP, NX ORAZ EXP - TE WARTOŚCI SĄ PRZECHOWYWANE PRZEZ SERVERY NEXONA, SAM GORDON PISAŁ O TYM JUŻ KILKA RAZY, A JA CHYBA Z KILKADZIESIĄT, ISTNIEJE TEKIE COŚ JAK KUPNO GP ZA PRAWDZIWĄ KASĘ, WIDAĆ, ŻE KTOŚ WŁADOWAŁ W TAMTO KONTO PIENIĄDZE, I TERAZ POWSTAJĄ ŚMIESZNE HISTORIE!

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Enzil !!! Czy ty tego nie rozumiesz ze ze skrzynki z gp hazard da sie tylko wylosowac max. 1.000.000 gp, a on ma az 800.000.000 gp. To jak myslisz jest jakas szansa ze trafil 800 razy 1.000.000 gp ze skrzynki bo ja w to watpie ;p

Opublikowano

A ty nie rozumiesz, że NIE da się zhackować gp? Te wartości są przechowywane przez servery Nexona, jedyną możliwością takiej ilości gp są paczki z gp, chyba, że jeden z twórców chcą sobie dorobić zaczął tanio sprzedawać NX

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Jak się wam uda to chwała wam.

Osobiście w to nie wierzę, nawet gdy rozmawiałem z profesjonalistami (Hejsan, Gordon, NeoIII, ferian) to przyznali, że to nie możliwe

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ech ;( Mhs 6.1 niedziala bo wywala -.- cala noc siedzialem i nieznalazłem ale sie uwziolem i dalej bd ddszukal jak cus bd mial to tez wstawie ;) wczora polak byl na 6 miejscu i mial 850milionow kasy teraz ma inny typ 2miliardy -.-

Opublikowano

to jakim cudem ludzie maja po 800kkk gp? sprawdz w rankingu gp na combacie -.-

omg moze to gm? Oni moga sobie przyznawac ile chca gp i nx.

Nie jestem pewien ale raczej tak.

18706.png

Pijawa :D

Jak pomoglem:

Podziel się PLUSIKIEM :D

Opublikowano

to jakim cudem ludzie maja po 800kkk gp? sprawdz w rankingu gp na combacie -.-

omg moze to gm? Oni moga sobie przyznawac ile chca gp i nx.

Nie jestem pewien ale raczej tak.

18706.png

Pijawa :D

Jak pomoglem:

Podziel się PLUSIKIEM :D

Opublikowano

pięknie pewnie nowy programik wyszedł i chłopaki się bawią kiedyś bez problemowo można było to zrobić MHS i Cheat Engine nawet EXP można było zmieniać, ale teraz to wchodzą w grę płatne wersje programów które mogą po prostu więcej. Tak to wygląda chyba że panowie obczaili jakiś trik i robią zamieszanie. xD

Opublikowano

Pewnie ze tez robi -.- niezdziwil bym sie jak wiekrzosc u nich tak by tam robila -.- ale jezeli tyle ludzi to robi a ida do Banowania gdzie 3/4 osob i tak niezbanuja.... to tez bym chcial se zarobic nawet ze 100tysiecy gp -.-

Opublikowano

Na snow valley grajcie last men standing do 3 rund i wygrajcie pierwszą rudne dajcie!!! To był ten bug... znalazłem na cabunt.fora.pl

06051112_ziomekzkrk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...