Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IlneBot - bot do nowej wersji gry S&F

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Postanowiłem dokończyć mój stary projekt (który teraz sprawdziłem i działa), a jest to bot do nowej wersji gry S&F.

Bot działa na każdym globalnym serwerze S&F, także na prywatnych.

Lista serwerów jest zawsze, ale to zawsze aktualna co do sekundy, bo jest pobierana prosto z serwerów globalnych.

Po włączeniu bota, można spokojnie wyłączyć przeglądarkę. Bot będzie sobie pracował sam - czego nie oferują boty w formie aplikacji. :)

Na tę chwilę mam ukończone wszystkie podstawowe funkcje, takie jak logowanie na dowolny serwer, wczytywanie listy serwerów, wyświetlanie informacji o postaci etc.

Wkrótce obszerniejsza prezentacja bota.

Piszcie co chcecie, aby bot zawierał.

Będzie miał kilka funkcji płatnych, bo nie zamierzam robić za darmo nic, bo na to też muszę czas poświęcić jak i pieniądze.

Link: wkrótce

Opublikowano

no, ilnezid miszczu czekamy na bocika :) 

Dodaj w12.sfgame.net :)

Opublikowano

K

no, ilnezid miszczu czekamy na bocika :)

Dodaj w12.sfgame.net :)

Każdy serwer globalny jest dodany. :) Tzn. one się automatycznie aktualizują. Wszystkie są, od pl do międzynarodowych razem z innymi.

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie funkcji uzupełniania klasera poprzez pvp, automatycznie zbieranie drewna/kamienia oraz ulepszanie twierdzy, oraz możliwość włączenia funkcji szybkiego robienia karczy/lochów poprzez wybranie misji i szybsze jej zakończenie przy używaniu grzybków. Napisz co jest możliwe co zrobienia, byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie funkcji uzupełniania klasera poprzez pvp, automatycznie zbieranie drewna/kamienia oraz ulepszanie twierdzy, oraz możliwość włączenia funkcji szybkiego robienia karczy/lochów poprzez wybranie misji i szybsze jej zakończenie przy używaniu grzybków. Napisz co jest możliwe co zrobienia, byłbym wdzięczny :)

Większość masz w MF bocie ;p Brak tam tylko lochów i pomijania

Opublikowano

Zmiany:
Podobnie jak na sfdb, tworzy się konta.
Po utworzeniu konta i zalogowaniu się na nie, możemy dodawać postacie do naszego konta.

W zakładce "Moje postacie" wybieramy daną postać, aby się zalogować.
Następnie zostajemy przekierowani do zarządzania postacią, po czym możemy nią dowolnie zarządzać etc. Szczegóły wkrótce, a tymczasem idę robić to, co teraz napisałem, bo będę pisał bota od 0. :)

Opublikowano

Done:

- Logowanie

- Kokpit

- Lista postaci

- Dodawanie nowych postaci

- System logowania i informacji o postaci

- Support

- Lista światów

- Rangi na supporcie

Jutro/dziś: system zarządzania postacią, podstawowe funkcje bota (exp etc).

Data startu: 18:00 21.10.2016

Link wkrótce.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...