Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedsezon - Narzędzie treningowe

Hàsty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Niektórzy z was pewnie tego nie widzieli, a chciałbym w jakiś sposób pomóc bądź wyręczyć leniwych.

Dodaje informacje dotyczącą "Narzędzi treningowych" które ma zamiar wprowadzić Riot ;)

Mam nadzieję, że komuś się przyda i jednak na coś się przydałem :P

Pozdrawiam.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Czekam na takie cos od lat, to jest podstawa w kazdej grze takiej jak ta :D Chociaz teraz takie filmiki sprawdzajace rzeczy ktore normalnie robiloby sie godzinami juz sie beda rare (np. 10k stakow na nasusie etc.) bo bedzie mozna samemu insta to zrobic ew. mocno przyspieszyc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W KOŃCU

TYLE CZASU CZEKAŁEM NA TAKIE COŚ

I W KOŃCU RITO TO DODA

RITO LOVE

Opublikowano

Dobrze, że zmienili zdanie. Sensownie ćwiczyć dane umiejętności można było tylko na URF-ie. :/

Opublikowano

Nie no, tyle lat i w końcu widzę to na własne oczy. Bardzo mi tej opcji brakowało w League of Legends. Mega pomocne dla tych nowszych i dla tych starszych graczy. Coś niesamowitego.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

To będzie coś na zasadzie trybu administratora w ktorym mozesz zrobić więcej niz przecietny gracz. Rito sie postarało, szacunkek dla nich ze zrobili pierwszy projekt nie pod kase. Co do trybu to i tak nie skorzystaja z niego Ci co grają slabo i psuja rozgrywki, a będą raczej miejscem testów tych co spokojnie sobie radzą na SR.

4521609.png

Opublikowano

Dobre rozwiązanie dla tych, którzy chcą potestować sobie różne buildy na postacie itd. Brakowało tego w lolu bo tak to musiałeś wchodzić np na normala i tam coś kombinować a teraz będzie o wiele lepiej

Na plus ta aktualizacja będzie +

Opublikowano

A chyba na początku tego sezonu mówili, że nie będzie sandboxa, dobrze że zmienili zdanie :D

Nawet na samym początku artykułu to wspomnieli.

Dobrze, że bedzie taki tryb, pewnie nawet kilka razy go wypróbuje. Szkoda tylko, że tak pozno.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gracze chcieli sanbox a w zamian otrzymamy coś podobnego z uciętymi możliwościami.Jak rito wspomniało tryb treningowy będzię DLA JEDNEGO GRACZA,moim zdaniem świetnie że zdecydowali się na wprowadzenie takiej możliwości ale co nam da trening solo skoro gramy w grę zespołową i z pewnością lepiej jest ćwiczyć z kimś niż sam.Najbardziej irytują mnie rozwiązania rito,zapowiedzieli że takie coś nie ma miejsca w lolu a po 2 latach zdecydowali się jednak to zrobić jak by nie mogli wcześniej,tam pieprzą niby że client nie był na to gotowy co w sumie mnie nie dziwi bo client nawet do podstawowych czynności jak pickowanie czy połączenie z czatem teraz potrafi zawodzić :D.

Gracze liczyli na to że ten tryb oprócz treningu będzie też dla funu i będzie to odpowiednik urfa który mamy pod ręką i można z znajomym pograć a tu taki h*j.Możesz sobie pouczyć się solo.

Opublikowano

Spoko opcja, będzie można w końcu potrenować zagrania na trudnych mechanicznie postaciach. Riot zaczyna w końcu robić coś dla graczy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Supp że wreszcie mają zamiar wprowadzić taką zabawkę, lepiej późno niż wcale  :yay:

545b882e09e840ac869cc4d1b15c18c7.png

Fajnie byłoby mieć możliwość:

-zmianę poziomu

-spawnowania: każdego smoka, barona itd

-zmianę summoner spelli w grze

i pare innych bajerów :p

Opublikowano

Spoko opcja, będzie można w końcu potrenować zagrania na trudnych mechanicznie postaciach. Riot zaczyna w końcu robić coś dla graczy.

@Creative Riot ciągle robi coś dla graczy, opróżnia ich portfele ;)

Supp że wreszcie mają zamiar wprowadzić taką zabawkę, lepiej późno niż wcale  :yay:

545b882e09e840ac869cc4d1b15c18c7.png

Fajnie byłoby mieć możliwość:

-zmianę poziomu

-spawnowania: każdego smoka, barona itd

-zmianę summoner spelli w grze

i pare innych bajerów :p

Jak wprowadzą ten system, to pewnie po jakimś czasie zaczną go udoskonalać dodając lub odejmując jakieś rzeczy.

Jak dla mnie spoko,tylko boli fakt,że tryb będzie tylko dla jednej osoby :(

To pewnie też ulegnie zmianie, bo nie wszystko da się przećwiczyć solo, np skillshoty w ruchomy cel:)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Hmm ja mam co do tego co prawda sceptyczne zdanie ale myślę że przyda sie większości osób które w diamencie siedzą, ja aktualnie brąz bo rankedów nie chce mi się grać, ćwicze bo nwym graczem jestem (gram od roku), lecz myślę że może nawet mi to w jakiś sposób pomoże przedostać się w następnym sezonie w górę? ;)

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...