Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] PeakyBuyer - The worst autobuyer ever.

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Poprzednie autobuyery Twoje były świetne. Ten jak dla mnie to kompletny niewypał. Ustawiam wszystko dobrze, a on kupuje mi zawodników, których nawet nie mam na liście, po cenie 500coins większej niż normalnie na rynku stoi. Na poprzedniej wersji miałem to samo. Wczoraj dałem botowi ostatnią szansę i straciłem w nocy ok 20k. Z całym szacunkiem dla autora, ale nie polecam, bo można wiele stracić.

Opublikowano

u mnie z kolei w zasadzie nie działa, po wystartowaniu kursor leci hen w górę i klika poza obszarem webapp. Próbowałem zmniejszać, zwiększać okno, działać na fullscreen i nic, za każdym razem po wystartowaniu ucieka w górę i klika co popadnie.

Opublikowano

No no no ;3 Do fify 16 był genialny ab. Profit na poziomie 500k był :) W tym roku samodzielnie 140/150k ale widze ze trzeba bedzie to cudeńko wypróbować ! Dam znać po jutrze/ we wtorek jak jemu idzie.

Co do kart które warto skupować na konsolach polecam strone futbin. Co do pc to nie wiem czy istnieje jaka kolwiek taka strona ;)

Edit.1 : Jak narazie działa bardzo fajnie. Jedynym aktualnie minusem jest to, że gdy naciśniemy pause to nie można edytować/dodawać zawodników - program tak jakby sie zawiesza w tym momencie :)

Kolejny dobry ab z twojej strony :) Aczkolwiek wolałem simple xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ustawiam okno tak jak podałeś w pierwszym poście i dalej nie może trafić ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ustawic tego autobuyera zeby byla jak najmniejsza szansa na wylapanie bana na web appie? :D

Ja robiłem tak, ze brałem paru zawodników (ok 5-6) i tyle ;D Jak lubisz ryzykowac jak ja to polecam przyspieszyc klikanie xD a jak nie to zwolnij :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak. Webapp nie ma żadnych aktualizacji przecież.

Update 1.3
- Od teraz mozna zapisac wiecej niz jedna liste zawodnikow.
Link do wersji 1.3 w pierszym poscie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

0, bocenie sie skończyło Ea banuje jak leci goście potracili w setkach kont na płatnych i każde nowe leci prawie od razu. Może na 2-4 rpm i parę godzin nie wykryją ale o duzym zysku można zapomnieć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniłem prędkość myszki na 8 i poleciał banik.

W ile może zejść?

Konsola, pc? I kiedy dostałeś bana? Bo ja używałem wersji 1.2 z domyślnym ( 10 ) 2 tyg temu codziennie i nic nie dostałem :) czasami zostawiałem tak na 4,5 godzin

0, bocenie sie skończyło Ea banuje jak leci goście potracili w setkach kont na płatnych i każde nowe leci prawie od razu. Może na 2-4 rpm i parę godzin nie wykryją ale o duzym zysku można zapomnieć.

skąd masz to info że każdego banują za autobuyera? 

Opublikowano

Mam uruchomionego Chroma z WebApp na transfer Market. Zmniejszyłem okno tak żeby był widoczny Search button.

Niestety Wyskakuje błąd 

[24.02.2017 11:24] Current player list: PlayerList
[24.02.2017 11:24] Settingup workspace.
[24.02.2017 11:24] Searching for Web App window.
[24.02.2017 11:24] Cannot find Web App window...
[24.02.2017 11:24] Cannot find SearchButton.

Jak moge to naprawić.

Z góry dzięki :)

Opublikowano

hmm czyli wywala mi gdzieś tutaj jak nieznajduje web app window

Func FindWebAppWindow()
DoLogs("Searching for Web App window.")
Local $WindowList = WinList()
For $i = 1 To $WindowList[0][0]
If StringInStr($WindowList[$i][0], "Web App") >= 1 Then
WinActivate($WindowList[$i][0])
$WebAppArea = WinGetPos($WindowList[$i][0])
DoLogs("Window found.")
Return
EndIf
Next
DoLogs("Cannot find Web App window...")
$WebAppArea[2] = @DesktopWidth
$WebAppArea[3] = @DesktopHeight
EndFunc   ;==>FindWebAppWindow

Chyba nie ogarnę :)

On szuka okna po tytule w metatagach ?

Ok tak jest. Okno już znajduje ale nie znajduje search. 

Opublikowano

Zwieksz ostatni parametr funkcji "PeakyBuyerImgSearch" przy kazdym jej wywolaniu.

Czyli jak gdzies jest:

PeakyBuyerImgSearch("SearchButton.png", $WebAppArea[0], $WebAppArea[1], $WebAppArea[2], $WebAppArea[3], 130)

to zamiast 130 wpisz np. 140

Opublikowano

Zapomnialem napisac.

Nie wiem, czy doswiadczylem tego jako pierwszy, ale przez tego ab dostalem perma. 

Pzdr

Perma? Tzn ?

Na stałe.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...