Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] PeakyBuyer - The worst autobuyer ever.

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorszy autobuyer wraca do akcji!

NA0eFPr.png

Dodawanie zawodnikow do listy zakupow:

Wchodzimy w ustawienia (settings, tam gdzie wskazuje ta strzalka na zdjeciu wyzej) -> Player list.

Player name - Imie i nazwisko 

Buy now max - maksymalna cena

Start price - Cena startowa, jesli chcemy sprzedac karte (wymaga zaznaczenia QuickList)

Buy now price - Cena kup teraz, jesli chcemy sprzedac karte (wymaga zaznaczenia QuickList)

Duration - Dlugosc wystawionej aukcji (wymaga zaznaczenia QuickList)

Tylko 2 pierwsze pola sa wymagane jesli nie chcemy quicklistowac karty. Taka karta po zakupie zostanie wyslana na liste transferowa.

Klikamy "Add player" aby dodac pilkarza do listy.

Jak uruchomic:

1. Wchodzimy na webapp i ustawiamy w prawym gornym rogu jezyk na "United States"

2. Przechodzimy do Transfers -> Transfer market.

3. (Opcjonalne) Zmniejsz okno przegladarki aby widoczny byl tylko niezbedny obszar. Mniej wiecej tak.

4. Nacisnij start lub klawisz "home" na klawiaturze aby uruchomic maszyne zaglady.

DOMYSLNE HOTKEYE:
HOME - Dziala dokladnie tak samo jak przycisk "start"
END - Konczy dzialanie programu.
PAUSE/BREAK - pauzuje dzialanie programu.

Download:

https://github.com/Demogorgon/PeakyBuyer/releases/download/1.3/PeakyBuyer.1.3.-.Release.zip

VirustTotal[3/56]:

https://www.virustotal.com/pl/file/989254b2a38a5afb2de77186eb6c740f969e29a181e70fadc03c539d912b552b/analysis/1486389060/

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update 1.1

- Dodany scrollbar do listy zawodnikow
- Dodana funkcja do liczenia graczy znajujacych sie na liscie i wyswietlania wyniku w labelu
- Dodano opcje automatycznego "Re-list all"
- Oraz inne male zmiany.
https://github.com/Demogorgon/PeakyBuyer/releases/download/v1.1/PeakyBuyer.1.1.-.Release.zip
https://www.virustotal.com/pl/file/cd0b83d3a80d12d1475eceeaa306e777e7492a5e02d42e01d11b3afbd4fc47d3/analysis/1476719547/ 

@razqq chyba fixed.

@Morpheus done. Ale mozna bylo nawigowac strzalkami. ;p

@dawid9 Istnieje taka mozliwosc.

Opublikowano

Wytłumaczy ktoś dokładnie krok po kroku jak się z tym programem obsługiwać ? bo mam styczność pierwszy raz z nim .
Chodzi tutaj o to ,że kupuje nam automatycznie zawodników szybko o danej cenie tak ?
@Edit ,opisze ktoś wszystkie funkcje tego cuda ?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Mam problem włączam program on włącza mi aktywny skład i po chwili się wyłącza proszę o pomoc

Opublikowano

Witam, z góry dziękuje za tego autobuyera tak jak i za poprzedniego 
:) 

Mam problem... w niektórych przypadkach program zamiast kupić zawodnika przez kliknięcie "buy now" klika w "back" przez co nie kupuje piłkarza i i marnuje całkiem dobre okazje... wiesz może co jest przyczyną? 

Opublikowano

Witam, u mnie wyskakuje taki bład: https://s18.postimg.org/bfqsbkqd5/blad.png

Miał ktoś tak??

Bot nie znajduje na ekranie przycisku "Search" i sie crashuje.

Witam, z góry dziękuje za tego autobuyera tak jak i za poprzedniego 

:)

Mam problem... w niektórych przypadkach program zamiast kupić zawodnika przez kliknięcie "buy now" klika w "back" przez co nie kupuje piłkarza i i marnuje całkiem dobre okazje... wiesz może co jest przyczyną? 

Od razu po tym jak znajdzie karte naciska "back"? 

Bo jesli jest chwila przerwy (~5 sekund) to po prostu bot nie znajduje na ekranie przycisku "Buy now" i aby sie nie zawiesic to po prostu wraca do wyszukiwania kolejnej karty.

Opublikowano

Zauważyłem że gdy bocik szuka konkretnego zawodnika w konkretnej cenie to gdy go nie znajduje wyskakuje komunikat "No matching results..." i często nie kilka na "OK" i się zawiesza, to jest jak narazie jedyny mankament który zauważyłem.

Opublikowano

Jak mam liste pilkarzy, chce edytowac grajka, klikam w nazwe zawodnika, nastepnie w edit price to mi tego zawodnika usuwa z listy.

Edit. Troche pochodzi a potem sie tak zatrzymuje i nic nie robi.

b52zo7.png

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Update 1.2

- Naprawiono blad zgloszony przez fazik13
- Proba naprawienia bledu zgloszonego przez Immaculate oraz SlavesCity. (Jak dalej nie dziala to logi pls.)

Link do wersji 1.2 w pierszym poscie.

Opublikowano

Update 1.2

- Naprawiono blad zgloszony przez fazik13
- Proba naprawienia bledu zgloszonego przez Immaculate oraz SlavesCity. (Jak dalej nie dziala to logi pls.)

Link do wersji 1.2 w pierszym poscie.

Potwierdzam, wszystko pięknie śmiga, piękna robota @Pawellek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...