Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Domeny za 10 zł PSC

Quider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukuję domeny do kupienia za 10 zł. 

i chciałbym się zapytać czy na multigaming.pl mógł bym zrobić 512 Slotów ?  czy musiałbym wykupić VPS z IP numerycznym. :)

Z góry dziękuje i daje Lajka :P  

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

@Quider

Multigaming - nie polecam.

Vps: Net-Speak (Hosteam)/blazingfast.io

Domena: Nazwa.pl -> na rok, za darmo.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Multigaming polecam bardzo serdecznie, miła obsługa. Lecz maksymalne sloty to chyba 300 ale do tego polecam ci vps'a ponieważ te 300 slotów na miech w ciul kosztuje. Ale jeśli jest to amatorski ts 30 slotów to multigaming jak najbardziej

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Hej, lepiej jest kupić VPS na jakimś z lepszych hostingów i postarać się o Licencje NPL, ponieważ jeśli zakupisz serwer slotowy z Mutligaming za 358,40 ZŁ to wywalisz hajs w błoto prosto mówiąc, za te 358 zł możesz sobie kupić boty vps oraz domenę.

­

Specjalista
Opublikowano

Słuchając ludzi którzy mówią ci o domenach za free wez pod uwagę poradnik który jest na forum. 11 zł to nie majątek na rok a jesteś bezpieczny przed konkurencją która będzie szukać na ciebie haczyków. Co do serwera to faktycznie lepiej kupić vps. Licencja npl jest darmowa jednocześnie daje ci 512 slotów. Szukaj vps z dobrym firewallem na początek sam vps nie musi być mega dobry. Na samego ts wystarczy jeden giga ramu. Nie Zapomnij też patrzeć na procka. I na koniec wybieraj zawsze kvm gdyż zapewni ci to stabilność usługi.

Opublikowano

Nie musisz kupować domeny. Są promocje gdzie za free otrzymujesz domenę.

http://www.mpcforum.pl/topic/1564451-darmowa-domena-na-1-rok/

Okej dzięki , ale wolę kupić niż dostać za darmo , raz miałem przygody z tym ... ale dzęki za odp 

Hej, lepiej jest kupić VPS na jakimś z lepszych hostingów i postarać się o Licencje NPL, ponieważ jeśli zakupisz serwer slotowy z Mutligaming za 358,40 ZŁ to wywalisz hajs w błoto prosto mówiąc, za te 358 zł możesz sobie kupić boty vps oraz domenę.

No spoko , dzęki za odp 

Multigaming polecam bardzo serdecznie, miła obsługa. Lecz maksymalne sloty to chyba 300 ale do tego polecam ci vps'a ponieważ te 300 slotów na miech w ciul kosztuje. Ale jeśli jest to amatorski ts 30 slotów to multigaming jak najbardziej

Ok 

@Quider

Multigaming - nie polecam.

Vps: Net-Speak (Hosteam)/blazingfast.io

Domena: Nazwa.pl -> na rok, za darmo.

Z nazwa.pl się już bawiłem i musiałem kupić poczte czy coś 

Najlepszym pomysłem jest zakupić vps'a na hosteam i starać się o NPL lub zakupic ALL, a następnie wykupić domenę na ovh.

No niestety nie mam swojej kary a PSC to się nie da kupić :/

Your System Was Hacked ~ Quider

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...