Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spanko

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie mozesz zasypiać, to chodź spać dużo później, np. 2 godziny później - bedziesz bardziej zmęczony.

pijany czy niespelna rozumu?

Opublikowano

Niedobór magnezu, miałem to samo, zaaplikowałem sobię pastylkę do szklanki wody i i na następny dzień spałem normalnie.

wkoncu jakas normalna odpowiedz

jutro se wypije taka

Opublikowano

Też zawsze miałem problemy ze spaniem. Po prostu musisz być "zmęczony" fizycznie po całym dniu, a wtedy szybko zaśniesz. 

Opublikowano

Niedobór magnezu, miałem to samo, zaaplikowałem sobię pastylkę do szklanki wody i i na następny dzień spałem normalnie.

jutro se wypije taka

Musiałbyś przyjąć dawkę ok. 500mg żeby coś poczuć, chodź i tak wątpię że pomoże zasnąć, bardziej placebo. :)

Sprawę rozwiąż tak - idziesz do apteki, kupujesz melatoninę, najlepiej 5mg. Aplikujesz 1 pigułę o 22 i o 22:30 po gościu. Do tego sen z*******y, mega przyjemne sny i wstajesz wyspany jak nigdy.  Łykaj przez kilka dni aż przyzwyczaisz organizm do chodzenia spać o danej porze. Nie mieszaj z alko.

Opublikowano

Też zawsze miałem problemy ze spaniem. Po prostu musisz być "zmęczony" fizycznie po całym dniu, a wtedy szybko zaśniesz. 

codziennie jestem zmęczony i jakoś nie zasypiam

jutro se wypije taka

Musiałbyś przyjąć dawkę ok. 500mg żeby coś poczuć, chodź i tak wątpię że pomoże zasnąć, bardziej placebo. :)

Sprawę rozwiąż tak - idziesz do apteki, kupujesz melatoninę, najlepiej 5mg. Aplikujesz 1 pigułę o 22 i o 22:30 po gościu. Do tego sen z*******y, mega przyjemne sny i wstajesz wyspany jak nigdy.  Łykaj przez kilka dni aż przyzwyczaisz organizm do chodzenia spać o danej porze. Nie mieszaj z alko.

chodze o jednej porze, pisze to 3 raz ale dzięki za pomoc, też spróbuje

Opublikowano

jutro se wypije taka

rozpuszczalny magnez nie działa od razu, tylko po jakichś 2-3 dniach widać efekty

Opublikowano

Zmęcz się przed snem

Bieganie/rower. U mnie działa, tylko czasem efektem ubocznym jest to że śpię 2-3 godziny następnego dnia po szkole.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

przecież happi jest na wózku XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...