Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Klan The Crew na MPCforum?

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ;)

Już niedługo oferta z darmowym The Crew dobiegnie końca. Mam nadzieję, że wszyscy chętni odebrali swój "prezent" (jeśli ktoś się jednak nie załapał, a chciałby zagrać za darmo to zapraszam na PW). Myślę, że jest to dobry moment, aby rozpocząć dyskusję i wymienić się zdaniami.

Na pewno w ostatnich miesiącach znacznie poszerzyła się społeczność graczy The Crew. Pojawili się nowi kierowcy, ale też wielu "zaprawionych" wróciło do aktywnej rozgrywki. Zawsze raźniej jest jeździć z ekipą - czy to w pojedynkach, czy w misjach, czy innego rodzaju eventach. Stąd też wychodzę z inicjatywą zawiązania nieoficjalnego klanu do wspólnej gry.  Zainteresowanych zapraszam do dyskusji i wyrażania swojej opinii. Jeśli są pytania, to piszcie śmiało.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gra SinglePlayer tak szczerze jest nudna, ale na MultiPlayer będzie na pewno super zabawa, szczególnie, że z doświadczenia wiem, że Klany na MPCforum, szczególnie do ścigałek są zgrane i grają dojrzałe osoby. Jestem jak najbardziej za, chętnie nawet wezmę udział! ;)

Opublikowano

Macie zamiar robić jakiś ranking kierowców? Zloty? Coś jak MPC Racing Team tylko skupione wokół jednej gry?

Nie znam się na wyścigówkach, od czasu Most Wanted w żadną nie grałem. NFS World z tego co tak pobieżnie przejrzałem był bardziej "przyjazny" dla gry wieloosobowej.  

Opublikowano

Macie zamiar robić jakiś ranking kierowców? Zloty? Coś jak MPC Racing Team tylko skupione wokół jednej gry?

Nie znam się na wyścigówkach, od czasu Most Wanted w żadną nie grałem. NFS World z tego co tak pobieżnie przejrzałem był bardziej "przyjazny" dla gry wieloosobowej.  

Uwierz mi, że tutaj musisz się czasem nieźle namęczyć aby odpicować sobie wózek na pierwszych poziomach ;) Ja moim Camaro nie daję rady nieraz, a mam prawie full set w złocie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

MPC Racing Team od początku był skupiony na jednej grze (NFSW). Dopiero po wyłączeniu serwerów 14 lipca 2k15 zaczęliśmy organizować akcje w innych grach wyścigowych (głównie The Crew).

Ten klan będzie nastawiony na The Crew i będzie przypominał Racing Team z "czasów" NFSW (na pewno więc będą organizowane cykliczne zloty kierowców społeczności MPCforum i pojedynki wewnątrz grupy w stylu Black Listy).

NFSW był bardziej "przyjazny" bo miał jeden, gigantyczny plus - ogromna liczba graczy w sesji. Niestety w The Crew w jednej sesji zobaczymy tylko 8 graczy. ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chętnie, ale największym problemem (przynajmniej kiedyś) był problem z tworzeniem ekipy. Nigdy, kiedy były zloty Racing Team w The Crew, nie udało nam się stworzyć jednej ekipy w której byłyby 3 osoby, o 4 już nie mówiąc. 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Chętnie, ale największym problemem (przynajmniej kiedyś) był problem z tworzeniem ekipy. Nigdy, kiedy były zloty Racing Team w The Crew, nie udało nam się stworzyć jednej ekipy w której byłyby 3 osoby, o 4 już nie mówiąc. 

No niestety, czasami są z tym dziwne akcje.

@Creative też miał niedawno ten problem. Pomogło odblokowanie portów na routerze.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No niestety, czasami są z tym dziwne akcje.

@Creative też miał niedawno ten problem. Pomogło odblokowanie portów na routerze.

Znaczy się nie wiem czy do końca z ekipami pomogło odblokowanie portów na routerze ale w PVP się podłączyłem bez problemowo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tylko by odblokować porty potrzebne jest publiczne IP, a nie każdy takowe posiada (np. ja). 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Tylko by odblokować porty potrzebne jest publiczne IP, a nie każdy takowe posiada (np. ja). 

U @Creative jednak odblokowanie portów nie pomogło xD Może jeździć PvP, dołączać do randomowych ekip, ale ze znajomym nie.

Z tego co wiem to napisał do supportu i czeka na odpowiedź.

HB5fLf7.png

Opublikowano

U @Creative jednak odblokowanie portów nie pomogło xD Może jeździć PvP, dołączać do randomowych ekip, ale ze znajomym nie.

Z tego co wiem to napisał do supportu i czeka na odpowiedź.

Prawda. Nie wiem co jeszcze muszę zrobić aby to odblokować. NAT otwarty, porty odblokowane, nawet nie mogę znaleźć @The_Volume w sesji jak jestem obok niego. Z randomowymi typami się połączę, ale ze znajomym już nie. Nawet jak wyszukuję ekipę to nikt ze znajomych nie może mnie wyszukać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pisze się na to, w sumie niedawno skończyłem fabułe i sie zaczynam powoli nudzić.. A fajnie byłoby pojeździć z jakimiś ziomeczkami ^^,

TlustyRafal - id uplay, dodawać jak chcecie..

Driving force GT i 900 stopni obrotu, peace ;>

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@replite13 pobierz uplay zaloz konto wejdz na ich strone w zakladke ubi 30 i odbierz pakiet gier and wuala masz the crew i inne gry na zawsze na swoim koncie :)

76561198125755300.png

Opublikowano

@replite13 pobierz uplay zaloz konto wejdz na ich strone w zakladke ubi 30 i odbierz pakiet gier and wuala masz the crew i inne gry na zawsze na swoim koncie :)

dzieki , ogarnę gierke i się odezwę :) 

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Mam kolejny problem, podczas gdy kilkam instalacja wyświetla się takie okienko gry i cały czas kręci i kręci , zostawiłem komputer

na całą noc i rano było to samo .

Tylko te bańki sie krecą przy logo Uplay 

50931148205946090533.png

1354406725-U90533.png

created by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...