Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic za uridium

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto full wszystkiego, ammo do końca życia, a na rankingu mi nie zależy, mam szefa majora i brakuje 1mln do szer. płk. ale nie gram dla rankingu, dlatego też wrót nie chce robić.

W sumie zależy co chcesz robić na tym koncie. Bić alieny czy graczy ?

Opublikowano

Konto full wszystkiego, ammo do końca życia, a na rankingu mi nie zależy, mam szefa majora i brakuje 1mln do szer. płk. ale nie gram dla rankingu, dlatego też wrót nie chce robić.

Alienow nie mam po co bic, jasne ze w graczy ;) Ale czy poza bosterami/emp/stabilka/ammo jest cos czego potrzebowalbym?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Alienow nie mam po co bic, jasne ze w graczy ;) Ale czy poza bosterami/emp/stabilka/ammo jest cos czego potrzebowalbym?

Niewidki jeszcze, i mocki ze skylabu xD

Opublikowano

wszystkiego jest, kredytow wystarczajaco by w cholere tego wylicytowac a z fabryki to jest wszystkiego w miare, ale i tak rzadko tego uzywam

Opublikowano

to sprzedaj konto i zacznij od nowa, albo czekaj na jpa XDDD

A czasami JPA nie wycofali z gry ? Zobacz kiedy ostatnio było.. 

wszystkiego jest, kredytow wystarczajaco by w cholere tego wylicytowac a z fabryki to jest wszystkiego w miare, ale i tak rzadko tego uzywam

No to kupuj tego czego nie masz, statki, pp formacje i się baw :D herki masz ?

Opublikowano

Pisałem wczesniej, ze konto full. Jedynie czego nie mam to designu za 25 znajomych xD

No to jak masz full full to po co pytasz na co wydać uri ? xD Zostały Ci tylko wrota i ranking.. Albo giełda MPC :D 

Opublikowano

Pisałem wczesniej, ze konto full. Jedynie czego nie mam to designu za 25 znajomych xD

No to jak masz full full to po co pytasz na co wydać uri ? xD Zostały Ci tylko wrota i ranking.. Albo giełda MPC :D

Dlatego pytam, że może jest coś na co by było warto włożyć troche uri.. No ale zaczekam do "helołin", a na pewno coś ciekawego bedzie.

Opublikowano

Dlatego pytam, że może jest coś na co by było warto włożyć troche uri.. No ale zaczekam do "helołin", a na pewno coś ciekawego bedzie.

przypominam, że będą jeszcze 10 urodziny gry :D tam może być coš extra :

Opublikowano

Gdzieś to czytałem po angielsku... tunel terroru, i z tego co wyczytałem zmiana "nagrody" bonus boxów :O nie wiem czy to prawda, ale tak przeczytałem jak znajde to podam

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Facebook: szukajcie gościa OwningPeeps on zawsze pisze nowości zawsze się sprawdza

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Ps. Pytanie do kogoś kto się bardziej zna.

5LF3, reszta tych Saimonowych za kredyty

3Bo2, reszta tych lepszych Saimonowych

2 Irki

Spectrum

Skylab full LVL

2PP

Ammo 0 xD

Zeta 31/111

Pet 5lv

Mam

50k uri i kredyty mało

Co pokolei robić? Miałem już konto SFE robione od 0 ale rok temu i nie pamiętam co i kiedy robiłem, chce dobrze na Halloween się przygotować, będą nowe lasery bardzo mocne PVE i słabe PVP, 175pve 130pvp dmg za 1nano kabel i 1nano obudowę

Dzięki za dobre odpowiedzi

371007.gif

Opublikowano

Facebook: szukajcie gościa OwningPeeps on zawsze pisze nowości zawsze się sprawdza

Ps. Pytanie do kogoś kto się bardziej zna.

5LF3, reszta tych Saimonowych za kredyty

3Bo2, reszta tych lepszych Saimonowych

2 Irki

Spectrum

Skylab full LVL

2PP

Ammo 0 xD

Zeta 31/111

Pet 5lv

Mam

50k uri i kredyty mało

Co pokolei robić? Miałem już konto SFE robione od 0 ale rok temu i nie pamiętam co i kiedy robiłem, chce dobrze na Halloween się przygotować, będą nowe lasery bardzo mocne PVE i słabe PVP, 175pve 130pvp dmg za 1nano kabel i 1nano obudowę

Dzięki za dobre odpowiedzi

lf3, irki, bo2 podstawowe rzeczy :v za urke nic nie kupuj zbieraj na formacje

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jakie najlepiej? Już mam full irki, full bo2 :D

PS. Chodzi o fromacje, PETa mam z kamykiem 3, zbieracz, 2 radarowe 1 wydobywczy

Zależy jakie konfy robisz ;) Ale tak naprawdę to wszystkie są przydatne xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też potrzebuję porady :D Otóż mam full lf3, bo2, napęd, 2 irki, peta, zbieracza lvl2. Mam 25k uri i nie wiem czy zbierać na formacje dronów, wydać na klucze czy inwestować w peta. I jeszcze mam pytanie co do zielonych skrzynek. Czy jest różnica gdzie je zbieram? Bo kiedyś np. kolega mi powiedział że najczęściej lf4 trafiają się w skrzynkach z krych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...