Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic za uridium

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio uzbierałem 50k uri i kupilem peta, teraz nwm na co zbierać, gram na serwerze skandynawia 2

Opisz co masz na koncie, wtedy lepiej ci doradzimy ;) Proponuję zbierać na formacje dronów. 

Jaki masz tam nick ? Też gram :D

Opublikowano

Peta za uridium się nie kupuje....... Teraz kupuje się rzeczy do montowni i tam się go składa powód np że masz już odblokowane parę miejsc a 2 powód to połowa ceny za peta

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Peta za uridium się nie kupuje....... Teraz kupuje się rzeczy do montowni i tam się go składa powód np że masz już odblokowane parę miejsc a 2 powód to połowa ceny za peta

Kluczę się kupuję, i z tego części do montowni lecą jak szalone :D 

Opublikowano

to zbieraj uri na przeceny do wrot i klikaj w zete

Najpierw niech formacje może kupi ? jeśli jest początkującym graczem to np. z rąbem będzie u łatwiej przechodzić wrota :D

Opublikowano

a irisy ulepszac za uridium?

Za kredyty się nie da :D ale tak, ulepszaj bo to jest podstawą ;)

Ps. Jaki masz nick ? :D

-»υηѕтoppaвle«-

a czy jak ulepsze irisa  i potem bede musiał go naprawić bo ma dużo szkód to co może się stać ?

Opublikowano

a irisy ulepszac za uridium?

Za kredyty się nie da :D ale tak, ulepszaj bo to jest podstawą ;)

Ps. Jaki masz nick ? :D

-»υηѕтoppaвle«-

a czy jak ulepsze irisa  i potem bede musiał go naprawić bo ma dużo szkód to co może się stać ?

Lvl drona a ulepszenia to dwie różne rzeczy. Lvl wraz z naprawą się zmienia o jeden niżej a ulepszenia zostaję :)

Opublikowano

Żeby nie robić next tematu..  Mam fullke, ammo od chuu, bosty na kilda dni podwójne.. Wszystkiego full 16lv itd.. +1.3mln uri. Na co wydac? Ogólnie zbieram na halloveen bo pewnie wtedy nowy statek dodadzą i jakieś pierdołki, ale czy jest coś na co opylałoby sie wydać uri? Nie chce też tracić tego na wrota.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Konto full wszystkiego, ammo do końca życia, a na rankingu mi nie zależy, mam szefa majora i brakuje 1mln do szer. płk. ale nie gram dla rankingu, dlatego też wrót nie chce robić.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...