Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Survival] EASYMAX.PL

ShirXion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja wręcz przeciwnie. Po napisaniu na serwerze "a na TSie brak kastratów" dostałem perma na serwerze jak i na TSie. Dodatkowo olewanie graczy, dzieci w Administracji co mają po 13-14 lat... co sprawdzają po 30minut i chcą ci coś udowodnić a nie potrafią -.-

Nie polecam tego badziewia jak i ich 2 sklejki...

+ z serwera EASYMAX wyciekły LOGI ;) z IP ADMINISTRACJI i GRACZY... jak tu im zaufać...

Opublikowano

Kto z naszej administracji ma 13-14 lat? I kiedy dostałeś bana na serwerze za takie coś? Może Twój mózg pomylił serwery? Na TS3 dostałeś bana za ciągły spam, gownoburzę, denerwowanie administracji i wyzywanie młodszych użytkowników od kastratow. Coś ciągle o tych kastracjach mówisz i tylko o tym, może tobie kolego się coś zdarzyło takiego w życiu? Pozdrawiam

784091427630431250239.png

Opublikowano

Kto z naszej administracji ma 13-14 lat? I kiedy dostałeś bana na serwerze za takie coś? Może Twój mózg pomylił serwery? Na TS3 dostałeś bana za ciągły spam, gownoburzę, denerwowanie administracji i wyzywanie młodszych użytkowników od kastratow. Coś ciągle o tych kastracjach mówisz i tylko o tym, może tobie kolego się coś zdarzyło takiego w życiu? Pozdrawiam

Daj mi listę administracji to ci zaznaczę ^^ Polecam czytać ze zrozumieniem pseudo techniku... i gdzie napisałem jaki mam powód bana na serwerze? Na TS'a wszedlem wyśmiałem Ciebie po czym dostałem bana no naprawdę denerwowanie Administracji i spam hahahah weź... ;) Nie polecam... olewanie, brak szacunku i sklejka z neta! :)

Opublikowano

Nie będę ci dawał listy administracji ;) "Po napisaniu na serwerze "a na TSie brak kastratów" dostałem perma na serwerze jak i na TSie." No w sumie nigdy na ts wcześniej mi nie spamiles ani nic do mnie nie pisałeś. Nikt cię nie olewa :c po prostu dostałeś perma bo wyzywales administrację i teraz masz polski ból dupki :c mam mieć do ciebie szacunek? Jeżeli wyzywasz innych i uważasz się wyższy to jak mam mieć do ciebie szacunek ojć i ten dopisek sklejka z neta smiechlem xD większości pluginow to pluginy pisane tylko dla easymax oprócz essentials, funnyguilds oraz permissionsex a pewnie jeszcze napiszesz że funnyguilds tak mamy w 75% zedytowane :)

784091427630431250239.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...