Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Survival] EASYMAX.PL

ShirXion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po raz kolejny serwer EasyHC.. ile można. Praktycznie na każdym innym jest to samo, "Serwer z pasją" który upadnie po pierwszych 2 miesiącach jego istnienia.

Dodatki w postaci craftingu, wszędzie te same mogliście dodać coś swojego.

Opublikowano

Po raz kolejny serwer EasyHC.. ile można. Praktycznie na każdym innym jest to samo, "Serwer z pasją" który upadnie po pierwszych 2 miesiącach jego istnienia.

Dodatki w postaci craftingu, wszędzie te same mogliście dodać coś swojego.

Ziomek ten serwer jest już 4 lata i jakoś nie widać żeby upadał xD

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

@aniioł nie będę tutaj obrażał dzieci w internecie dlatego powiem jedno słowo "wyjdź" dobrze?

Dziecko... hahah... Człowieku jakbyś mnie spotkał to byś Mi Dzień Dobry mówił ;))

Opublikowano

@aniioł nie będę tutaj obrażał dzieci w internecie dlatego powiem jedno słowo "wyjdź" dobrze?

Dziecko... hahah... Człowieku jakbyś mnie spotkał to byś Mi Dzień Dobry mówił ;))

Nie ośmieszaj się :D Po prostu wyjdź.. Bo Ty i jak ta opinia mnie troszkę nie obchodzi, jeżeli nigdy nie byłeś na serwerze i nie wiesz co to za serwer to go nie oceniaj, to jest logiczne.

784091427630431250239.png

Opublikowano

dawajcie nową edycję, na tej gra z dnia na dzień coraz mniej osób ;\ Aktualnie jeśli chodzi o serwery easyhc jest to jeden z najlepszych serwerów, blazingpack jest więc żadnych cheaterów nie ma i gra się całkiem fajnie. Jak dla mnie to jak najszybciej powinniście robić te nową edycję, wszystko jak jest może zostać bo jest spoko tylko drop tnt zmniejszyć BARDZO MOCNO na kilka procent, żeby nie było jak na obecnej edycji gdzie w 2 dni mieliśmy 5 podwójnych skrzynek tnt, później tylko ludzie bezsensowny griff robią. Na nową edycję polecam dać tylko kilka % na tnt lub dać proch do dropu zamiast tnt, wtedy trzeba by nakopać sobie piasek, znaleźć pustynię wcześniej i wbity do gildii były by czymś fajniejszym niż obecnie i jak już by były to sensowne a nie tak z dupy bo i tak mamy od nasrania tnt ;>

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

A ja osobiście serwera nie polecam z powodu Administracji, ich szacunku do graczy, przekrętów które wykonuje paru członków ekipy (tak Massterku mam dowody na nie).

W Administracji znajdują "dorośli" 14-15 latkowie, banda idiotów (inaczej tego nazwać nie możesz jak dostajesz bana za nic a HeadAdmin co cie zbanował wyzywa ci rodziców).

No cóż to tyle z tej opinii... liczę na konstruktywną odpowiedź, jeśli chcesz DarkMasster odpowiedzieć i z dowodami jak chcesz mi coś zarzucić.

Nie pozdrawiam, nie polecam.

Opublikowano

@xAdr1an nie wiem kto Ci jako HeadAdmin rodziców wyzywał może kiedyś. ;) Na obecnej tak jak poprzedniej edycji cała ekipa wyleciała i są teraz nowe osoby ;)

Ty dobrze wiesz kto ;) O jakim dzieciaku mówię ^^ ooo dobra decyzja ;))

@AntyWarn

Nie polecam dziecinna administracja.

Opublikowano

@xAdr1an nie wiem kto Ci jako HeadAdmin rodziców wyzywał może kiedyś. ;) Na obecnej tak jak poprzedniej edycji cała ekipa wyleciała i są teraz nowe osoby ;)

Ty dobrze wiesz kto ;) O jakim dzieciaku mówię ^^ ooo dobra decyzja ;))

@AntyWarn

Nie polecam dziecinna administracja.

Już go nie ma ;) Serwer jest stabilny i bezpieczny z ogarnięta ekipa. Zapraszam, pograj i sprawdź sam ;)

784091427630431250239.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...