Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heliox/PrzebojowyYT podanie o możliwość zostanie TGM/GM :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
HXb4sv7.gif

Imię:Kamil

Zainteresowania:

Interesuję się kobietami,grami,muzyką i sportem    .  Można powiedzieć, że ubóstwiam grę Metin2 gdyż gram w sumie od początku (feniks - gdy były jeszcze tylko 3 serwery).

Jest to moim hobby którym z przerwami angażuje się od kilku lat. Jeśli chodzi o muzykę to wszystkie gatunki  . Z gier po za Metin2 oczywiście cs: go ale poświęcam się obowiązkom jak tylko mogę.

Coś o sobie:

No to jak pisałem , mam lat 19 i pochodzę z województwa Łódzkiego. Jestem w klasie maturalnej i mam dziewczynę lecz nie przeszkadza mi to w podjęciu takiej decyzji.

Jestem osobą spokojną lecz i sprowokowany potrafię namieszać . Nigdy nie patrze na kogoś ze względu na znajomości

Ft3blsy.gif

Doświadczenie mam małe bo prócz gry jako typowy gracz byłem na serwerze Arthia.eu - TGM ( 1 edycja) oraz GM (2 edycja) lecz zrezygnowałem z powodu spraw rodzinnych jak i małej sprzeczki odnośnie nie wykonanych prac na serwerze.

Także Metin5 s1 - TGM oraz Asyria.pl (GM)

Ts: Oczywiście, że posiadam Ts nie wyobrażam sobie gry bez niego.  Gdyż większość czasu podczas wykonywania obowiązków na serwerze właśnie tam rozpoczynają się te najważniejsze zgłoszenia  . 

Dzięki temu gracze nabierają szacunku jak i miło wspierają rozmową pracę Gm-a  .

Poświęcenie czasu: ,,Do utraty tchu '' Na serwerach byłem znany ze swojej dostępności  .

Oczywiście prócz tego wiadomo posiadam inne obowiązki jak i poświęcenie czasu dla dziewczyny ale bez problemu spędzanie 4-7 godzin dziennie  .

Nx98ncY.gif

Przyznam się szczerze lubię pracować w zespole szczególnie jeśli ktoś potrafi wynagrodzić ten czas spędzony na serwerze . Doświadczenie nie uznaje że mam duże lecz zawsze jest ono jednak spore.

Nie ma co się oszukiwać rozwiązywanie problemów i bycie pośrednikiem między technikiem/właścicielem a graczami to coś ciekawego gdzie można poznać różne ciekawe historie emocjonalne  .

Po prostu lubię spędzać czas w grze jak i na Ts-ie z graczami. Przy okazji  nagrywałem swoją pracę już na Arthii gdzie rzecz biorąc gratisowo zawsze reklama mała zostaje  .

Nie mówię że coś ,,potężnego'' gdyż mam niecałe 830 subskrypcji .  Ale robię to co kocham i to chyba najważniejsze.

Kontakt:

mpcforum (pw)

FKjrUPz.gif

☆ Pomoc przy problemach dotyczących rozgrywki na serwerze

☆ Przyjmowanie oraz realizacja zgłoszeń graczy poprzez Support.

☆ Sprawdzanie badające użytkowanie nielegalnych oprogramowań przez podejrzanego gracza

☆ Organizacja Eventów

☆ Pomoc na forum odnośnie błędów gracza ( kontakt z właścicielem / technikiem)

Pamiętaj ! Jako TGM/GM mogę udzielić jedynie kontaktu z osobami za to odpowiedzialnymi jeśli chodzi o :

- Smoczych Monet

- Bugów

Od tego także będzie Supprot oraz oficjalny Fanpage.

☆ Można się do mnie zwrócić również za pośrednictwem komunikatora Gadu-Gadu(podany będzie on na forum (gg:57741004)

☆ Posiadam również TeamSpeak3, więc w razie problemów służę pomocą pod adresem ip serwerowego ts3 jeśli oczywiście będzie .

Jeśli nie sprawy serwerowe takie jak wymiany będę przeprowadzał na wydzielonym przeze mnie ts-ie bym mógł szybciej skontaktować się z danymi osobami .

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doświadczenie nie masz prawie żadnego, podanie napisane chaotycznie, kilka osób mówiło że po odejściu z arthii robiłeś spiny z dupy. Nie polecam

Wypowiedź troszkę wyssana z palca ale dziękuję ci bo dzięki temu będę mógł się wypowiedzieć :)

1.podanie napisane chaotycznie,- tak jak pisałem ;) nigdy tego nie potrzebowałem (napisania takiego podania) i przyznam się że nie jestem jakimś wielkim pisarzem :) po prostu ważne by było przynajmniej trochę na temat

2.kilka osób mówiło że po odejściu z arthii robiłeś spiny z dupy - 

od kogo to usłyszałeś ;) ? Argin ostatnio napisał do mnie czy nie chciałbym wrócić :) A spiny były ze względu na brak szacunku do mnie i nie mam mu tego za złe bo poniekąd uczy się i to rozumiem

Powód tzw ,,spin'' :

1. Brak poszanowania mojego czasu ( w 1 tygodniu serwera(7 dni ) spędziłem 4 dni 23 godz 49 min uważam że to dość sporo nie sądzisz ? nie zostałem nagrodzony a natomiast drugi Gm z którym utrzymuje kontakt coś tam małego dostał a mi tylko było obiecane ;)

2. Brak poszanowania graczy - załatwiałem sprawy ciągle gdyż byłem na ts cały czas online ;) prośby z zakupem oraz rozwiązywaniem problemów zgłaszanych do właściciela były nagradzane odpowiedzią ,,nie mam czasu daj mi spokój''

3. Także brak szacunku graczy - zgłaszane bugi były po prostu olewane 

Rozumiem go i naprawdę nic do Argina nie mam gdyż wiem że każdy popełnia błędy lecz trzeba potrafić je naprawiać i jeśli coś chcę się stworzyć trzeba przeznaczyć na to czas :) Bug z wojnami trwa nadal :) Po za tym nigdy (oby 2 kadencje) nie zostały zniszczone tym że coś odwaliłem :) (raty/eventy ) gdyż nie jestem z tych ;) po prostu odszedłem.

Dziękuje graczom którzy mieli szacunek i do mnie :) ( widać było od razu po moim odejściu gdy większość przestała grać a inni zaczęli wrzucać boty gdyż to ja większości poświęcałem czasu na ich wyłapywanie) 

Jeśli ktoś jeszcze ma pytania proszę walić śmiało na każde odpowiem ! 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie znam cię za dużo od strony administratora ale..:

Popracuj nad estetyką

Jaśniejsze kolory :v

Ymm. polecę chłopaka. ;)

Opublikowano

Ja tam polecam. Pomaga mi przy moim projekcie (nie metina) i bardzo mu dziękuje.

Wywiązuje się z obowiązków nawet bez wcześniejszego przypomnienia.

Polecam serdecznie. #WM

image.png

Opublikowano

Niczego złego nie mogę powiedzieć, jednak polecam zmienić ten oczojebny kolor oraz poprawić estetykę i ortografie... Treść podania całkiem przekonywująca. :)

Opublikowano

Niczego złego nie mogę powiedzieć, jednak polecam zmienić ten oczojebny kolor oraz poprawić estetykę i ortografie... Treść podania całkiem przekonywująca. :)

Dziękuję za opinię :) 

Raczej zostawię tak jak jest bo jeszcze bardziej popsuje ;)

p.s ważniejsza jest treść -_^

Opublikowano

Powodzenia w pracy na Metin5 ;)

Popracuj nad estetyką. Polecam.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...