Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić EQ klasowe na Pandore?

jozukisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam grać na Pandorze pomimio że w metina gram 10lat bony 6/7 mnie zmyliły i kompletnie nie wiem jak się do tego serwa zabrać. Chcę zagrać archerem i z tego co wiem idzie się nim pod dps czyli 1-5 klasowe na daną postać a 6-7 250 wart atk i silny przeciwko danej klasie i takie 4x zestawy na każdą klase. Ile zestawów wojenek mam robić i po ile w każdym zestawie ma być % abs na co? 1-5 full abs 6-7 full abs na klasy?. I ogólnie jakiś poradnik do archera bym prosił, jak mam walczyć w pvp jakie skille mam jako pierwsze rzucać itp

chciałbym dowiedzieć się jak najwięcejna temat eq dps, wojennego archera itp. Nie oszczędzajcie sobie lubie czytać będą ++++++++++

dps to inaczej klasa? Bo 1-5 klasowe się robi a 6-7 wart atk/silny przeciwko?

Opublikowano

Dps to damage per second - damage na sekunde

Abs so to bony przeciwko innym klasom

1-5 wstawiasz normalne bony przeciwko klasie a w 6/7 wart ataku i silny na klase ewbentualnie ja lubie wstawic krytyka zamiast klase ( bardziej pasuje mi do mojej strategi w pvp )

Wojenne eq robisz jedno, no przeciez napierdalacie sie w 20 to nie masz czasu zmieniac eq co chwile no nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...