Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nebris [Dedyk] [Hard/Medium]

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze jest co raz lepiej , jeżeli komuś brakuje PL to naprawde tutaj warto zagrać. Może to nie typowy PL bo jest troche łatwiej ale jednak ten serwer coś w sobie ma :) zapraszam

Opublikowano

Ile online?

Na stronie jest licznik.

Przerwa 2016-10-09, godzina 11:00(przerwa potrwa ok. 10 minut)

Zmiany:

-Poprawiony Medal Konny

-Stackowanie Instrukcji i Sekretów

-Poprawione łownictwo(nie testowane)

-Lekko poprawiony drop KD z metinów 75+

-Blokowanie zwierzaków i wierzchowców na mapie ox

Opublikowano

Pograłem kilka godzin i naprawdę mogę każdemu kto lubi serwery z klimatem starego pl'a polecić ten serwer. Gra się bardzo fajnie, drobne błedy są natychmiastowo naprawiane przez administrację. Graczy jest już 400, oby tak dalej a będzie 1000!

Opublikowano

Pograłem kilka godzin i naprawdę mogę każdemu kto lubi serwery z klimatem starego pl'a polecić ten serwer. Gra się bardzo fajnie, drobne błedy są natychmiastowo naprawiane przez administrację. Graczy jest już 400, oby tak dalej a będzie 1000!

Bardzo nam miło czytać takie opinie, staramy się aby było jak najlepiej :)

Opublikowano

zawitam jak bedzie wiecej ludzi;p

I najlepiej polecieć na jakieś Neliosy itp na ,których jest ludzi w opór ale za 2 tygodnie już go nie będzie xDD Ale wy jesteście głupi. Do tego serwera się nie wypowiadam, bo Musk+ Speed to wystarczająca dawka pajaców ale co będzie się tu działo to zobaczymy. Sam zamysł serwera jest dobry.

Opublikowano

I najlepiej polecieć na jakieś Neliosy itp na ,których jest ludzi w opór ale za 2 tygodnie już go nie będzie xDD Ale wy jesteście głupi. Do tego serwera się nie wypowiadam, bo Musk+ Speed to wystarczająca dawka pajaców ale co będzie się tu działo to zobaczymy. Sam zamysł serwera jest dobry.

Musk jest administratorem a Speed tylko graczem, więc nie wiem o co chodzi.

Jeśli o faworyzację to możesz zapomnieć :P

Opublikowano

Kim jest ten speed??

Opublikowano

O BOŻE MUSK ! Prezka do wy*** ! Serwera nie polecam, mielony 2000 !

Jakieś argumenty? Byłeś grałeś? Czy się mścisz, bo mnie nie lubisz?

Bardzo jest mi przykro, jak ludzie twierdzą że nie jestem uczciwy, no ale muszę w takim razie wam udowodnić, że jestem. A dla podejrzewających faworyzację, wystarczy dowiedzieć się ile Speed ma godzin online. Pozdrawiam i zapraszam na serwer

Opublikowano

O BOŻE MUSK ! Prezka do wy*** ! Serwera nie polecam, mielony 2000 !

Jakieś argumenty? Byłeś grałeś? Czy się mścisz, bo mnie nie lubisz?

Bardzo jest mi przykro, jak ludzie twierdzą że nie jestem uczciwy, no ale muszę w takim razie wam udowodnić, że jestem. A dla podejrzewających faworyzację, wystarczy dowiedzieć się ile Speed ma godzin online. Pozdrawiam i zapraszam na serwerZ

Zawsze się znajdzie ten jeden któremu wszystko będzie nie pasować :) Serwerek jest kozak , może na początku mega ciężko ale potem w pvp będzie kozacko. Pozdro od Zetla ;)

Opublikowano

Przerwa 2016-10-10, godzina 01:00

Zmiany:

- Dodany nowy drop do metinów

- Dodany nowy drop do bossów

- Poprawiony drop w szkatułkach blasku (ataki,zycia,obrony)

- Poprawione górne sloty na pd w ekwipunku (dziala juz pd, wierzchowiec itp)

- Poprawienie dropu niektórych itemów

- Poprawione misje

- Inne poprawki

Opublikowano

Ja nie twierdze, że speed jest faworyzwany. Potrafi grać ale jest pajacem. Tak samo twoja wiarygodność jest mocno nadwyrężona i powiedzialem tylko tyle. Nie odnosiłem sie bezpośrednio do serwera bo JarajTo pokazał, że sie da. A sam pomysl na serwer jest fajny. Czytać ze zrozumieniem Panowie.

Opublikowano

Ja nie twierdze, że speed jest faworyzwany. Potrafi grać ale jest pajacem. Tak samo twoja wiarygodność jest mocno nadwyrężona i powiedzialem tylko tyle. Nie odnosiłem sie bezpośrednio do serwera bo JarajTo pokazał, że sie da. A sam pomysl na serwer jest fajny. Czytać ze zrozumieniem Panowie.

Tak to zrozumiałem, resztę rozumiem.

Serwer Kozak ! Polecam :)

Dzięki za opinie.

Opublikowano

Polecam wam, starają się chłopoki. Bolus kur** mam nadzieje że Cie tam cisną i jesteś oficjalnym murzynem od wszelkiego rodzaju pierdół. Odmutuj mikro i przejdź mutacje w końcu !

POWODZENIA MÓZG 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@Zielak Jak na razie to ja wszystkich stawiam do pionu i nie jestem zadnym murzynem. A co do mutacji to idz mozg w koncu przewietrz i niech do ciebie dotrze, że gadam i mam mutacje! Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...