Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nebris [Dedyk] [Hard/Medium]

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xDDD mówiłem, że nikt nie wejdzie na kotleta ale i tak ludzie mnie zaskoczyłi prawie ponad 200 osób było.

350+, nie jest to jakaś zachwycająca liczba ale mamy nadzieję, że się to jakoś rozwinie, jak każdy już wrzuci reklame z tych opłaconych yt.

Opublikowano

w zapowiedzi już pisałem, że na typowego harda nikt nie będzie chciał wbić. Komu się teraz chce tyle expić:) 

Powodzenia życzę :)

PS: Jeszcze pamiętam jak mówiliście na Live, że "No nie damy wam takiego łatwego serwera, niech się męczą ze wszystkim". No raczej nikt Ci się nie będzie męczył, tylko zmieni serwer na łatwiejszy :)
Zresztą tutaj nic nie macie nowego, co by przyciągało graczy/ Po prostu  taki hardzik. Każdy niby pisze, że pograłby na typowym hardzie, a jak przychodzi co do czego to poexpić 3-4h i powie sobie " No kur** idę na imprezę, a nie będę siedział po 10h z ręką na spacji i expił tej zasranej postaci"

Opublikowano

no to po co pytasz jak sie gra , zamiast wbic i grac?

BTW. Usuńcie metiny duszy z m1

Te metiny są z przywołan metinów które lecą z szkat metinowych. Ale edytujemy te metiny przy przerwie.

Opublikowano

I jak się gra?

Gracze aż tak nie narzekają, błędy które są poprawiamy.

yang buga xD zamknij to i postawcie coś porządnego, i tak dedyk opłacony to co wam zależy, koszty się zwrócą bo na razie na rudych wyszliście reklama wszystko a nikt is nie kupił xD

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

I jak się gra?

Gracze aż tak nie narzekają, błędy które są poprawiamy.

yang buga xD zamknij to i postawcie coś porządnego, i tak dedyk opłacony to co wam zależy, koszty się zwrócą bo na razie na rudych wyszliście reklama wszystko a nikt is nie kupił xD

Yang buga? Nie było i nie ma. A co do postawienia innego serwera to tego nie zrobimy. A co do is'a sporo osób kupiło.

Opublikowano

BArdzo przyjemnie się gra, stare czasy się przypominają jak w 4 osoby bijemy metka czerni ;p. Proponuję poprawić kolory poszczególnych królestw na czacie bo są mało czytelne. A tak to polecam !

Opublikowano

BArdzo przyjemnie się gra, stare czasy się przypominają jak w 4 osoby bijemy metka czerni ;p. Proponuję poprawić kolory poszczególnych królestw na czacie bo są mało czytelne. A tak to polecam !

Kolor czatu będzie poprawiony przy najbliższej przerwie.

Opublikowano

To kopia PLa, nawet pierdyriald misji poczatkowych z pla.

CTRL + C CTRL + V

jak go robili 3 tygodnie :D to czego mozna oczekiwać?

coś ty, robiłem go dzień

Opublikowano

Kozak serwer jak na razie wszystko elegancko i ten klimacik ze starego PL bezcenny. Mi tam w niczym nie przeszkadza to, że nie ma za dużo nowości jest dobrze i po co psuć ? :D

Opublikowano

Przerwa techniczna 08.10 godz. 00:30

Zmiany:

Poprawiony czat

Poprawione skakanie hp
Poprawione pety(azraelus)
Poprawiony drop medali i bodzi
Stackowanie medali
Poprawione nie ktore misje
Poprawione kupowanie wierzchowców z IS
Powiększona szansa na wejście umiejętności na 17 punkach
Poprawiony drop z bestow

Opublikowano

ile graczy :) ?

Na stronie masz licznik.

Przerwa techniczna 08.10 godz. 11:05

Zmiany:

- Poprawienie wierzchowców

- Poprawa lochów małp sredni/trudny

- Poprawione misje

- Poprawiony drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...