Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EagleWorld Season 8 Episode 2 | Exp 20X - Master Exp 5X - Drop 50% | 9 October

EagleWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
eagleworldblack.png

Why EagleWorld?

We're 2 guys from Poland and we've been playing MuOnline for over 10 years now. Our server is created by gamers for gamers. We've been playing MuOnline since the very first versions have been released and we did our best to provide the best gaming experience combined with stable and secure gameplay to bring back the great old-school Global MuOnline atmosphere and move it on our server!

Official start date:

We're launching EagleWorld on 9th of October at 18:30 (GMT+1).

Download of the client will be available on 5th October in the evening.

Server settings:

Exp: 20X

Master Exp: 5X

Drop: 50%

Party exp bonus normal: Up to 200%

Party exp bonus special: Up to 250%

Reset limit: No reset

Spots: Global like (respawn 2x faster)

Points per level: 5/7

Bless bug: Off

Guild creation level: 220

MG/DL/Summoner/RF Creation: 220/250/0/250

Elf buff: Until 250lvl

Helper: 80+ lvl

Chaos Machine: Global like

Monster HP: Global like (bosses extended)

All classes are balanced for PVP after over 100 hours of PVP testing.

Commands:

/addene, /addagi, /addstr, /addvit, /addcmd, /post, /pkclear

Events:

Blood castle, Devil Square, Chaos Castle, Kanturu Event, Golden Invasion, Dragon Invasion, White Wizard, Skeleton Invasion, Duel system, Crywolf, Imperial guardian, Double goer, Raklion, Castle siege, Swamp Event, Loren Deep.

Client Features:

LiveGuard Antihack

Ram usage reduction

All classes balanced

Max Exc Items (2 options) + Lord mix (4 options)

Original Global Drop with custom drop of Exc and Jewels.

Glow

HP bar

HP, MP, SD, AG bugs fixed

No WebShop

No X-Shop

HP stack by max 3 potions

MP stack by max 50 potions

Additionals:

- Goblin shop: ENABLED (5 points for 1 hour online)

- TeamSpeak 3 server for players

- Support tickets system on website

- Skype support

- TeamViewer support when issues are experienced

1.jpg

2.jpg

Zapraszam Widzimy Sie  Niedziela 18:30 GMT + 1

Czas w Polsce 19:30

Opublikowano

Własnie oto chodzi, ze nie chcemy dodawać żadnych seali petow z x-shopa, bo nie da się oszukać poprostu psuje to grę.
Jak dodasz bonusy z exp party to exp wychodzi naprawde fajny za mobka.

Mamy w planach wprowadzenie Premium Account, ktory bedzię zmieniał tylko exp, ale tez nie jakos drastycznie by nie zepsuć tego, co jest zalożone na samym początku czyli Play 2 Win na Pay 2 Win.

Na większoci low-exp serverów mamy do czynienia z tym, że jak nie jesteś w grze online wiecej niz 5h to przepść między Tobą, a top1 na danym serwerze jest taka, ze zastanawiasz się czy opłaca ci się grać dalej.

Dlatego tez jak wcześniej wspomniałem nie chcemy tego mieć w swoim projekcie.

Mam nadzieje i zachęcam, żebyście się pojawili razem ze znajomymi na starcie w Niedziele o 19:30 czasu polskiego.

Pozdrawiam Team EagleWorld

Opublikowano

Właśnie to mi się podoba , proponowałbym nie robić żadnego premium bo przyjdą dzieci z bogatych domów i z dupy nagle nie wiadomo jaki lvl będą mieć , lepiej taki "suchy" serwer bo jest ciężki , a jak coś ciężko jest zdobyć to póżniej ciężko będzie odejść :) Fajnie że są goblin pkt za godziny i to jest właśnie takie lekkie "premium".  Ja osobiście nie mogę się doczekać. Mam nadzieje że tego nie zwalicie. 

Pytanie do adminów czy jest jakiś limit odnośnie postaci w grze czy tak jak na globie bez limitu ?

I kiedy będzie możliwa rejestracja ? 

Opublikowano

Właśnie to mi się podoba , proponowałbym nie robić żadnego premium bo przyjdą dzieci z bogatych domów i z dupy nagle nie wiadomo jaki lvl będą mieć , lepiej taki "suchy" serwer bo jest ciężki , a jak coś ciężko jest zdobyć to póżniej ciężko będzie odejść :) Fajnie że są goblin pkt za godziny i to jest właśnie takie lekkie "premium".  Ja osobiście nie mogę się doczekać. Mam nadzieje że tego nie zwalicie. 

Pytanie do adminów czy jest jakiś limit odnośnie postaci w grze czy tak jak na globie bez limitu ?

I kiedy będzie możliwa rejestracja ? 

Premium nie spowoduje dramatycznego wzrostu expa, będzie on zauważalny jednak nie na tyle aby dyskwalifikować graczy, którzy grają bez opcji premium. Weź pod uwagę, że wszyscy przywykliśmy do serwerów, gdzie exp mnożymy sobie przez pety, seale itd. Tutaj takiej możliwości nie będzie. Zmierzony przez nas exp increase to ~+23% base expa. Dla przykładu: mob zabity bez aktywnego premium to 900 expa, natomiast z premium to 1175 expa.

Zalogowany jednocześnie możesz być na 3 kontach :).

Rejestrację otworzymy w niedzielę :). Póki co można przygotować się do otwarcia ściągając naszego klienta, do czego gorąco zachęcamy!

Pozdrawiamy,

Team EagleWorld.

Opublikowano

Cały czas mam disconect , wybieram serwer , chce się zalogować ale juz nawet okienko logowania ie wyskakuje a ludzie biją levele... Z ikonki PLAY nie chce wystartować, odpalam z maina.... bieda cos...

Opublikowano

Panowie i to jest ten profesjonalizm ? zanim naprawicie i ja wbije z kolegami to ktoś będzie miał 50 lvl ?  to są jaja jakieś..

Opublikowano

hmm myslalem ze tylko ja ma problem, bo wlasnie testuje nowy laptop który zakupiłem, ale jednak to wina serwera. Czekamy pilnie na odpowiedz co z serwerem.

Opublikowano

Panowie i to jest ten profesjonalizm ? zanim naprawicie i ja wbije z kolegami to ktoś będzie miał 50 lvl ?  to są jaja jakieś..

9091 Niestety to była wina antyhacka, która zostakła już rozwiązana w 100 procentach. Nikt się tego nie spodziewał.

Top 1 miał 12 level, jesteśmy online juz pare minut. Tyle zajeło wbicie z 12 do 50. Zapraszam Cię na server mam nadzieję, że wejdziesz i zobaczysz cały projekt.

Każdy server zaliczył jakiś poślizg.

Pozdrawia Team Eagle World

Życzę wam powodzenia na Polskiej arenie muo  ;)

Dziękujemy!

Opublikowano

Panowie ogarnijcie spoty bo to nie jest global like a juz napewno nie 2x szybszy resp .

Wkradł się mały błąd co do czasu respawna, bo na 3 mapach był ten problem.

Spoty jak najbardziej są globalowe, a co do respawna to już jest zrobiony hotfix więc powinno być okej!  ;)

Opublikowano

Podpinam sie pod poprzednia wypowiedz naprawde hard server zero wypadajek wiec zwykle itemy nabieraja wartosc, dosc spory drop jeweli ale nie przesadzony- wedlug mnie idealny, exc tez dropia zapraszam

Opublikowano

Witam, gralem chwile i mam pytanie:

Dlaczego buff ee praktycznie nic nie daje?

Przy defensive ability increase 23, podnosi mi defa o cale 8

Offensive ability increase 27 daje 13 dmg

Tak ma byc czy to jakis bug?

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, gralem chwile i mam pytanie:

Dlaczego buff ee praktycznie nic nie daje?

Przy defensive ability increase 23, podnosi mi defa o cale 8

Offensive ability increase 27 daje 13 dmg

Tak ma byc czy to jakis bug?

Pozdrawiam

Tak ma być. 

Jest balance ze względu na PvP zrobiony. :)

Przy wyższym lvlu nie powinieneś odczuwać przy PvM niższego rate.  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...