Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawacz i jego wpływ na społeczność Metina

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy oni rozumieją, że graczy gówno obchodzi kto ma racje. Gracze potrzebują stabilnego serwera, który się nie wypierdoli po miesiącu.  Ale to już jest sytuacja nie do odratowania. Prócz vesterisa, balmorek i kolejnych edycji Invorii gracze nie mogą spodziewać się serwera na większy okres czasu niż miesiąc. Wszystkim ogarniętym polecam nie logować się na inne serwery, żeby sobie nie psuć krwi. 

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O c**j wam chodzi?

Typ Was oskarża o robienie gówna, to zamiast pokazać, że się myli... No właśnie, robicie sobie kółko różańcowe. Konia sobie nawzajem też walicie? Ba, gracze mają wyjebane na takie wojenki. Chcą czegoś stabilnego i względnie nowego. - Od jakiegoś czasu każdy serwer jest taki sam.

Opublikowano

W zasadzie to s.a.b.a.l ma rację co do 80% przypadków, tak samo nie myli się co do Neliosa - kolejnego Terio-gówna.

no i co, gdybyście nie wiedzieli że surek jest w teamie to byś napisał że serwer z*******y i poszedłbyś tam grać omg... może tym razem będzie inaczej niż w przypadku lanerisów lel

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szanuje podejście jego, gdyż wyciąga wiele brudów, a priorytetem jego jest stanie za graczami co się ceni, a to, że wiele osób przez to na tym traci... No cóż, każdy jest kowalem swojego losu, a co zostało zrobione nie będzie zapomniane - bynajmniej nie przez niego!

nlUSIa9.png

Opublikowano

Sabcio jest spoko :) zawsze mu lajka pod filmem zostawiam bo Wy niszczycie metina tymi sezonowych serwerami

Virtual stoi już ile? 5,6 lat i nie słyszałem aby robili jakiś nowy serw tylko trzymają się jednego, a Wy w tym czasie mieliście ich już z 50 :)

To oznacza że jesteście słabi w tym co robicie i powinniście zmienić profesje iksde

Opublikowano

Metin to tylko gra i spinać się o to gdzie kto gra, kto jest w administracji... no dajcie spokój ;) Czerpcie przyjemność z gry i grajcie gdzie chcecie i nie słuchajcie się innych jednostek, bo to wy powinniście o sobie decydować. ;)

hf 

Opublikowano

Metin to tylko gra i spinać się o to gdzie kto gra, kto jest w administracji... no dajcie spokój ;) Czerpcie przyjemność z gry i grajcie gdzie chcecie i nie słuchajcie się innych jednostek, bo to wy powinniście o sobie decydować. ;)

hf 

Staram się nie wypowiadać w takich tematach ale jak widzę posty takiego typu to robi mi się nie dobrze. Skład administracji nie jest ważny? Piszesz o czerpaniu przyjemności z gry to ja się pytam jak Ty chcesz czerpać tą przyjemność skoro niektórzy technicy na wstępie gwarantują Ci że serwer padnie w miesiąc od startu. Rozumiem, że każdemu może coś nie wyjść i serwer padnie ale jak ten sam technik miał wcześniej załóżmy 6 serwerów i każdy padł w przeciągu miesiąca to jest średnia szansa, że akurat 7 serwer będzie stabilny. 

Odnośnie MPCforuma to według mnie odwala dobrą robotę. Jest jedną z nielicznych osób, która chce pomóc dla graczy tego toksycznego środowiska. Zawszę mnie bawią komentarze pod jego filmami "seplenisz, naucz się mówić itp." to pokazuje jedynie, że ludzie nie mają sensownych argumentów przeciwko niemu. 

Jeszcze tylko odniosę się do całego tematu. Śmieszy mnie to, że najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy niszczą społeczność metina. Jak nie chcecie żeby ktoś robił wam antyreklamę to zróbcie w końcu serwer, który postoi jakiś czas a nie zwijacie cały interes jak już zarobicie pieniążki.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Szczerze ?? Jak ktos jest debilem to słucha S.A.B.A.LA ale normalny człowiek potrafi sam podejmować decyzje ;) 

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze ?? Jak ktos jest debilem to słucha S.A.B.A.LA ale normalny człowiek potrafi sam podejmować decyzje ;)

Jak ktoś jest debilem to idzie na serwery od tych złodziei co widać na 1wszych stronach się tak wypowiadali. I nie społeczeństwo metin2 a bardziej to co idzie na serwery jak np. Longju daje się owinąć w gówno owinięte w opakowanie pięknych słów i reklame od sprzedajnych youtuberów. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spawacz skończył kariere z metinem więc temat do zamknięcia.

Bonusik xD

Wróci jak mu klikania nie będą się zagadzać 

Opublikowano

Byl taki spawacz co pilnowal tego burdelu,teraz totana samowolka co? Bedziecie bez ograniczen promowac te swoje rewolucje i nowa jakosc heh.

Opublikowano

Byl taki spawacz co pilnowal tego burdelu,teraz totana samowolka co? Bedziecie bez ograniczen promowac te swoje rewolucje i nowa jakosc heh.

Że co? xD 

Opublikowano

Tak , będę myślał za Ciebie gdzie możesz grać a gdzie nie i tak później zbiorę hejty bo i tak nie będzie Ci się podobać.

Opublikowano

Boli was dupa o spawacza bo na swoich gownianych privach nie mieliscie graczy przez niego ? ^^ polecam ziomka yo.

cisnął mój jeden serwer i miałem 1.5k graczy, faktycznie, brak graczy :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...