Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawacz i jego wpływ na społeczność Metina

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet dobrze robi chociaż według jego teorii żaden priv się nie nadaje do gry ;) On nie rozumie tego że KAŻDY priv robiony jest z myślą o zarobku,!jednakże jeśli admin. serwera zarabia hajs, a jednocześnie zajmuje się serwerem i nie ma przekrętów typu navi itd. To jak najbardziej polecam takie serwery  ;)

Endymion również Vesterisa robił z myślą o zarobku więc co jest z innymi serwerami nie tak, że od razu padają?

Pan na S zawsze powtarzał ,że jedynie warto grać na Vesterisie bo jest to serwer stabilny.Przejrzyj sobie jego filmy o serwerach i teraz popatrz jakie stoją do dziś?wniosek Pan na S ma 100% sprawdzalność bo wszystko pada po max dwóch miesiącach.

Możecie go gnoić ,śmiać się z jego seplenienia ale nie odbierzecie mu tego ,że chroni dzieciaki właśnie przed takimi pasożytami jak cała śmietanka wypowiadająca się w tym temacie.

Przed czym chroni? To jest tylko gra łbie, a wy zachowujecie się czasem jakby was serio ruchali w dupe na tych serwerach xDD

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet dobrze robi chociaż według jego teorii żaden priv się nie nadaje do gry ;) On nie rozumie tego że KAŻDY priv robiony jest z myślą o zarobku,!jednakże jeśli admin. serwera zarabia hajs, a jednocześnie zajmuje się serwerem i nie ma przekrętów typu navi itd. To jak najbardziej polecam takie serwery  ;)

Endymion również Vesterisa robił z myślą o zarobku więc co jest z innymi serwerami nie tak, że od razu padają?

Pan na S zawsze powtarzał ,że jedynie warto grać na Vesterisie bo jest to serwer stabilny.Przejrzyj sobie jego filmy o serwerach i teraz popatrz jakie stoją do dziś?wniosek Pan na S ma 100% sprawdzalność bo wszystko pada po max dwóch miesiącach.

Możecie go gnoić ,śmiać się z jego seplenienia ale nie odbierzecie mu tego ,że chroni dzieciaki właśnie przed takimi pasożytami jak cała śmietanka wypowiadająca się w tym temacie.

Przed czym chroni? To jest tylko gra łbie, a wy zachowujecie się czasem jakby was serio ruchali w dupe na tych serwerach xDD

Jesteś idiotą czy robisz z siebie idiotę? nie pierdol mi człowieku ,że to tylko gra bo oboje dobrze wiemy jak wygląda świat metina.Zresztą Harnaś przypomnij mi ile serwerów już postawiłeś?ile ludzi wyruchałeś na kase?

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Jesteś idiotą czy robisz z siebie idiotę? nie pierdol mi człowieku ,że to tylko gra bo oboje dobrze wiemy jak wygląda świat metina.Zresztą Harnaś przypomnij mi ile serwerów już postawiłeś?ile ludzi wyruchałeś na kase?

No aktualnie mam 4 serwer swój i stoi, ma się dość dobrze. xD

Kogo wyruchałem na hajs? W jaki sposób to zrobiłem i w jaki sposób go do tego zmusiłem, powiedz mi bo nie wiem xD

No i chciałbym, żebyś mi też wytlumaczył jak wygląda świat metina, bo jeżeli nie jest grą to czym to jest? 

Opublikowano

Kogo wyruchałem na hajs? W jaki sposób to zrobiłem i w jaki sposób go do tego zmusiłem, powiedz mi bo nie wiem xD

Ale proszę Cie...bronisz się na zasadzie jakby GF przyszło do mnie i chciało mi wpierdolić ,a ty mówisz ale halo ,ja nie wiedziałem ,że nie można privów stawiać.

Metin2 polega na wpierdalaniu kasy w IS więc daruj sobie takie teksty ,że nikogo nie zmusiłeś.Jak to działa?

Administracja -zachwala swój serwer jaki to on nie jest z*******y i ,że NIE PADNIE TAK JAK INNE ZA 2 MIECHY > Gracze- ZAUFALI WAM ,ładują kasę ,a po dwóch miesiącach co robi Administracja? adios amigos

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Ale proszę Cie...bronisz się na zasadzie jakby GF przyszło do mnie i chciało mi wpierdolić ,a ty mówisz ale halo ,ja nie wiedziałem ,że nie można privów stawiać.

Metin2 polega na wpierdalaniu kasy w IS więc daruj sobie takie teksty ,że nikogo nie zmusiłeś.Jak to działa?

Administracja -zachwala swój serwer jaki to on nie jest z*******y i ,że NIE PADNIE TAK JAK INNE ZA 2 MIECHY > Gracze- ZAUFALI WAM ,ładują kasę ,a po dwóch miesiącach co robi Administracja? adios amigos

Ktoś cie zmusza do wydawania kasy w gre? Ba... na większości serwerów aktualnie smocze monety można zdobyć w grze na różne sposoby, więc nawet nie trzeba wydawać kasy by coś w is kupić. To wy wolicie iść na skróty i wydawać kase, wasz problem nie administracji. 

Nie masz pojęcia o tworzeniu serwerów, nie wiesz ile czasu trzeba na to poświęcić i tylko głupiec by robił serwer nie myśląc o zarobku za poświęcony czas. 

Opublikowano

Widze najwięcej do powiedzenia mają amtorzy którzy robią gówniane serwery które padają jak strzała.

MPCforum często gada głupoty że słuchać się nie da, ale często ma racje i dobrze że pokazuje ludziom jacy debile są na tym mpc forum

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

azprime ty pierdolisz na kogos a sam lepszy nie jestes robisz ludzi w chuya stawiasz serwery na miesiac czy dwa i sie zawijasz 

Ten temat nie dotyczy mnie, zadnego z serwerów, zadnego z twórców Metina, tylko spawacza i jego contentu. Proponuje zapoznać się z głównym wątkiem zanim zaczniesz się udzielać w tym temacie.

sam sie k***a migasz od odpowiedzi moze i watek jest o spawaczu ale tez ciebie dotyczy chyba ze spawacz pisal do innego azprime no k***a nie rob z nikogo debila jak cos sie ciebie pytaja to odpowiedz bo pierdolisz na spawacza ze sie miga od odpowiedzi a sam to robisz !

Opublikowano

Ja napisze tylko tyle

po samych filmikach na yt mogę stwierdzić -

- osoba ma problem z akceptacja samego siebie w społeczeństwie metina i ogólnie w świecie

- ta osoba tylko i wyłącznie czyha na kasę napisz daj jej 5 złoty to jebnie filmik o metinie w gwiezdnych wojnach

- a wszystko dla tego bo jest upośledzony taka jest prawda

szkoda czasu uszu i najlepiej na takich ludzi

jak słuchałem filmik na YT szczerze wzięło mnie na rzyganie

Opublikowano

Na samym wstępie chciałbym powiedzieć że rozmowy nie są w jakimkolwiek stopniu modyfikowane, mogę nawet Live zrobić lecz nie na swoim koncie bo zabrania mi tego moje partnerstwo.

9.jpg

1.jpg

Ahh Ty potrafiłeś złamać coś gorszego to ja złamie to co miało zostać między nami tak tak to jest ta rozmowa o której ciagle mówi jak to do niego nie pisałem.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Podobno nie wyzywa mnie w filmikach a nawet ostatnio wyzwał: 19minuta 50 sec. dowód.

https://youtu.be/H_p4cbUTU98?t=19m50s

Co ta rozmowa ma na rzeczy? Prosiłem aby nie nazywał mnie oszustem i nie "dodawał" mnie jakiś serwerów typu Baria(gdzie są przeprosiny że jednak tylko reklamowałem?)

W5N3mlx.png

pod tym postem wyszła Ciekawa dyskusja w której temu Panu zabrakło argumentów:

https://www.facebook.com/1606492672954209/photos/a.1606738896262920.1073741828.1606492672954209/1756524527951022/?type=3

A tutaj dowód jakim owy Pan jest hipokrytą jak można pisać do Małysza że nic się do niego nie ma i że go nie niszczył tylko to co tworzył :OOO ahh ta dwulicowość zdj z pw małysza fanpage:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Powiedz mi czy Ty myślisz że jesteśmy idiotami serio?

pasuje IDEALNIE! 

Przedstawione screeny nie są w jakikolwiek sposób modyfikowane zostały zakryte tylko i wyłącznie dane osobowe(takie prawo), jak ktoś ma wątpliwości zapytajcie tego pana bo podobno jest taki święty a chciał z największym wrogiem robić filmy bo co bo wyświetlenia?

Dochodząc do podsumowania, możecie mnie nienawidzić chociaż nie wiem za co, sponsorem jestem i byłem dobrym nigdy nikogo nie oszukałem na pieniądze bazy zawsze były bezpieczne bo nie lubię gdyś ktoś kogoś opierdala jest to żałosne.  Pragnę tylko zwrócić uwagę że nie każdy jest "świętoszkiem" i tutaj widać co ludzie zrobią dla wyświetleń.

Reasumując zacznijcie patrzeć na świat przez swoje oczy a nie kogoś, bo świat nie jest w cale taki jaki go wszyscy opisują, a zauważam że większość ludzi to bezmózgie zombie co pójdą za jakimś idiotą i będą hejtować osobę której nie znają osobiście nie zamienili ani jednego zdania już nawet na tym jebanym ts'ie o realu nie mówię.

To na tyle, myślcie co chcecie o tej całej sytuacji mam to gdzieś, ale nie dam się wyzywać publicznie bo to już przechodzi wszelkie granice. 

To do naszego drogiego przyjaciela kiedy porozmawiasz ze mną na ts'ie podobno rozmawiałeś nie przypominam sobie rozmowy z Tobą nie wiem czy masz jakieś urojenia no ale cóż, boisz się wymiany zdań?

Na sam koniec dla humorku:

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek ty idioto nie domyśliłeś sie że serial był o złodzieju małyszu i on chciał go ''wkurwić'' pisząc to i nie było to proponowanie nagrywania? hahahaha ziomek gratuluje inteligecji 

Opublikowano

Surek ty idioto nie domyśliłeś sie że serial był o złodzieju małyszu i on chciał go ''wkurwić'' pisząc to i nie było to proponowanie nagrywania? hahahaha ziomek gratuluje inteligecji 

Tak sobie wmawiaj.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zaczęła się gównoburza z powodu jednego typa...

Nie jestem zwolennikiem tego typa ale jednak zdarzyło mi się oglądnąć kilka odcinków w których miał sporo racji, nie wiem jak jest na pozostałych odcinak bo po prostu nie chce mi się za bardzo słuchać jego wady wymowy.

Jedzie po ludziach, w większości przypadków ma sporo racji w niektórych jest w błędzie ale cóż... ktoś musi rżnąć głupa i bawić się w detektywa żeby była sensacja. :)

Opublikowano

Hahaha akurat złodzieje mający 5 serwerów w ciągu pół roku mają tutaj najwięcej do powiedzenia, a ich zdanie jest szczególnie wiarygodne.. Pierwsza strona tego tematu dyskusja i płacz bandy dzieciaków bez szkoły utrzymujących się z opi3rdalania ludzi na serwerach Metina. Azprime, Flourine, harnas wszyscy k***a uczciwi, wiarygodni, odpowiedzialni i godni zaufania. Ten temat to zwykła desperacka próba obrony spi3rdolonej reputacji...

Opublikowano

Hahaha akurat złodzieje mający 5 serwerów w ciągu pół roku mają tutaj najwięcej do powiedzenia, a ich zdanie jest szczególnie wiarygodne.. Pierwsza strona tego tematu dyskusja i płacz bandy dzieciaków bez szkoły utrzymujących się z opi3rdalania ludzi na serwerach Metina. Azprime, Flourine, harnas wszyscy k***a uczciwi, wiarygodni, odpowiedzialni i godni zaufania. Ten temat to zwykła desperacka próba obrony spi3rdolonej reputacji...

I jeszcze sami o sobie mówią jacy to nie są zaje..iści. "Spawacz" im psuje zarobek, bo dużo ludzi nie chce zaczynać grać na takich serwerach. 

Wpływ na społeczność metina mają właśnie takie serwery jakie nam oferują ww przez @von Lorenzo. Gra troche ludzi , którzy po przerwie od metina mają chęć w coś pograć, ale nie orientują się w temacie, zwykli gracze i cwaniaczki co chcą tylko wyjebać kase na bugach, sprzedać na allegro i tyle. Potem ta ostania grupa wysprzedaje eq, ludzie, którzy chcieli poczuć to co kiedyś grając w metina odejdą, bo zobaczą jaki syf sie robi i zostanie kilku graczy. Tak jest na 90% serwerów.

Trzeba dodać jeszcze fakt, iż hucznie zapowiadane " eventy , ooxy , konkursy, wysyłanie fotek atencyjnych k**rw,( które swoją drogą zawsze się znajdą w administracji gry czy forum) nie odbywają się nigdy,bo po miesiącu nie ma kontaktu z żadnym administratorem ( JEŻELI SERWER POSTOI MIESIĄC, A  TO JUŻ ŻADKOŚĆ). 

I trzeba poruszyć jeszcze jeden fakt, może troche offtopowy. Jeszcze z rok temu można było pograć na serwerach :

- ciągu roku - 2 miesięcznych max

- w wakacje - wakacyjnych

Nie wspominam celowo o produkcjach typu Balmora, Vesteris, bo tu o nich nie mówimy

W te wakacje nawet serwerów wakacyjnych nie było, bo albo padało to po 2 tygodniach , albo śmierdziało od tego, że nie ważyłem się logować na to. Serwer, który miał być flagowych projektem MPC stał 2 miesiące - tyle ile rok temu byle produkcje.

I teraz najważniejsze pytanie: Czy twórcy, którzy robili serwery na tyle się zacofali, że nie mogą kontrolować serwera swojego przez dłużej niż rok temu , czy dla nich liczy się pierwszy tydzień przelewów,a potem to w sumie mogą to gówno zamykać.

Opublikowano

surek piszesz by ta rozmowa została między wami a sam ją wstawiasz na forum...a później piszesz coś o zachowaniu etyki itd - no kuźwa hipokryzja lvl surek... zenada...

ps to prawda, że najwięcej krzyczą ci, których serwery stoją max miesiąc i mają ich po kilka a może nawet kilkanaście licząc współprace/sponsoring...

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...