Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArtemidaMu [PL] [LongTerm] [S9EP2] [500xp 30%] 07-10-2016

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~~Start 07-10-2016 17:00 GMT+1~~

EXP EVENT +100xp do  16/10/2016 

3015614756731191351165.png

Witam ! Serdecznie chcial bym was zaprosic na druga odslone serwera Artemida Mu . Tym razem bedziemy dzialac na plikach Season 9 
Zachecam was do wspolnej rozgrywki na zbalansowanym serwerze , gdzie itemy zdobywamy po przez drop z gry a nie WebShop.
Na serwerze zostal wprowadzony xShop a punkty mozemy do niego zdobyc po przez wiele drog , nie znajdziecie w nim exe itemow.

1960814756731191351165.png

Season 9
Exp: 500x

Drop: 30x
Mu Helper: 5 000 * Reset

Gildia: 400lvl / 30 osób / 2 sojusze

Brak Grand Reset 
System wCoin 
Dlugoterminowy rozwoj postaci
Zbalasnowany Gameplay 

Vote Reward
Online Time Exchange

Market na stronie

1956314756731191351165.png

http://artemidamu.eu

8558414756731191351165.png

Red Dragon:

1:00, 3:00, 13:00, 15:00, 23:00

Skeleton King:

8:00, 12;00, 20:00

Gold Invasion:

2:30, 5:30, 7:30, 10:30, 13:30, 16:30, 19:30, 21:30, 22:30

White Wizard:

3:30, 5:30, 7:30, 11:30, 15:30, 19:30, 23:30

Golden Goblin:
Co godzine
-Rabits

Za niektore bossy i goldeny dostajemy  wCoins

8492714756731191351165.png

Happy Hour:

8:00 - 9:00, 16:00 - 17:00, 20:00 - 21:00

Podczas HH zdobywamy 50xp więcej

Blood Castle:  +wCoins

- Co dwie godziny zaczynając od 00:00

Chaos Castle:  +wCoins

- Co godzinę zaczynając od 00:00

Devil Square:

3:00, 7:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00

IllusionTemple:  +wCoins
Co godzine

Selupan:  
Co 12 h 

xMas Attack

9190914756731191351165.png

Aby urozmaicić rozgrywkę wprowadziliśmy specjalny system resetów

Ilość resetów / Wymagany poziom / Ilość punktów / Ilość punktów do zdobycia

0-20 / 370 lvl / 350 / 350 - 7 000 
21-40 / 380 lvl / 400 / 8 400 - 16 000 
41-60 / 390 lvl / 450 / 18 450 - 27 000 
61-80 / 400 lvl / 500 / 30 500 - 40 000
81-100 / 400 lvl / 550 / 44 500 - 55 000 
101-125 / 400 lvl / 600 / 60 600 - 75 00
126 - 150 / 400 lvl / 650 / 81 900 - 97 500
150 - XXX / 400lvl / 700 / 105 000 - XX XXXX

5wCoin za każdy reset , wykonujemy na stronie 

8390114756731191351165.png

/post
/add - str/agi/vit/ene/md
/online
/pkclear
/ware
/war
/offtrade
/party 1234

1724614756731191351165.png

Na każdej mapie znajdziemy spoty po 8 mobów na każdym.

2192214756731191351165.png

Bless
100 % 
Life : 70 % 
Soule:

- Bez luck 65%

- Z luck 85%

9195614756731191351165.png

Przedmioty exe:

+10 - 80%

+11 - 70%

+12 - 60%

+13 - 50%

+14 - 45%

+15 - 40%

Feather of Condor max. 80%

Tworzenie wingów:

- 2rd max. 80%

- 2.5rd max. 70%

-3rd max. 60%

XyoUBiK.gif

2748614472756671449386.gif

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ładny termin startu ;) Pozdrawiamy

Jak najbardziej mi tez sie podoba , wracam po pracy w piatek ogarniam sie a o godzinie 17 siadam , otwieram zimne piwko i loguje sie na Artemide , synonim stabilnosci 

w swiecie polskiej sceny mu online, Kazdy czeka na ta chwile od wielu dni z niecierpliwoscia a to juz w ten piatek :D 

Opublikowano

Jak najbardziej mi tez sie podoba , wracam po pracy w piatek ogarniam sie a o godzinie 17 siadam , otwieram zimne piwko i loguje sie na Artemide , synonim stabilnosci 

w swiecie polskiej sceny mu online, Kazdy czeka na ta chwile od wielu dni z niecierpliwoscia a to juz w ten piatek :D 

No to się k***a uśmiałem jak to przeczytałem hahaha może i stawiasz serwer, może będzie dobry ale synonimem stabilności to go nie nazywaj bo większego kabaretu nie widziałem jak to zdanie :) Twoi gracze mówią sami za siebie, jak stabilny jest Twój serwer i jak ładnie pada raz za razem :)

Do zobaczenia w lorce ;)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

No to się k***a uśmiałem jak to przeczytałem hahaha może i stawiasz serwer, może będzie dobry ale synonimem stabilności to go nie nazywaj bo większego kabaretu nie widziałem jak to zdanie :) Twoi gracze mówią sami za siebie, jak stabilny jest Twój serwer i jak ładnie pada raz za razem :)

Do zobaczenia w lorce ;)

Grałem na tym serwerze trochę i przez ok. 1.5 miesiąca doświadczyłem tylko 1 dnia z problemami i to było zaraz przed podjęciem decyzji o wgraniu sezonu 9 :)

Serwer podobno stał 10 miesięcy i nikt na stabilność się nie skarżył, a z wieloma osobami o tym rozmawiałem, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Opublikowano

Do zobaczenia w lorce ;)

To chyba jest tak zwany bol dupy , serwer stal 10 miechow i jedynym naszym potkieciem byl wlam hakera. Nie liczac tej jednej sytuacji to bylismy non stop online ;) 

Opublikowano

a wiesz zwyczajnie nie trawię śmiesznych ludzi którzy w niewiadomo jaki sposób zachwalają swoją produkcję rodem dzieła z hollywood bo z reguły wychodzi gówno.

znam kilka takich sebków którzy tak pieknie chwalili i zapraszali na swoje serwery a c**j bombki strzelał mimo że czytał sporo negatywnych komentarzy na temat serwerów :)

tak było między innymi z PrestigeMu ale tam niestety zawinił host i delikatnie Admin który no trochę zawalił sprawę, tutaj śmierdzi mi tym samym bo arogancja admina artemidy to jawny żart ;)

Opublikowano

a wiesz zwyczajnie nie trawię śmiesznych ludzi którzy w niewiadomo jaki sposób zachwalają swoją produkcję rodem dzieła z hollywood bo z reguły wychodzi gówno.

znam kilka takich sebków którzy tak pieknie chwalili i zapraszali na swoje serwery a c**j bombki strzelał mimo że czytał sporo negatywnych komentarzy na temat serwerów :)

tak było między innymi z PrestigeMu ale tam niestety zawinił host i delikatnie Admin który no trochę zawalił sprawę, tutaj śmierdzi mi tym samym bo arogancja admina artemidy to jawny żart ;)

Przeczytaj sobie jeszcze raz moja odpowiedz , napisalem to z dystansem  i usmiechem na twarzy a Ty sie tak spinasz .. :)  z reszta po 10 miechach online moge mowic o stabilnosci 

Znasz kilku takich sebkow ??  

Chcesz mnie do kogos prowónac nie znajac mnie ?

I jeszcze na koniec porownujesz z innymi serwerami i adminami :)

Opublikowano

a wiesz zwyczajnie nie trawię śmiesznych ludzi którzy w niewiadomo jaki sposób zachwalają swoją produkcję rodem dzieła z hollywood bo z reguły wychodzi g****o.

idz na MoonMu a tu nie pierdol :D
Opublikowano

tutaj też wpadne, wpadne na każdy serwer, byłem na prestigu patrzeć jak się sypie to tutaj też wpadne a co mi tam.

a ty uchicha to sam nie wiesz z tego co zdążyłem zauwazyć bo skaczesz z kwiatka na kwiatek jak gucio ze znanej dobranocki ;)

Opublikowano

Weźcie się dogadajcie kiedyś w kilku adminów żeby zrobić 1 serwer a nie prześcigujecie się kto pierwszy wystartuje. Potem płacz, że mało ludzi online, ludzie płacz, że serwery upadają i wielkie otwarcie 3 nowych serwerów xD wpadnę pewnie na obydwa i zostanę tam gdzie więcej ludzi (chyba, że będzie po 50 online to sobie odpuszczę polskie serwery albo i całe MU).

Opublikowano

Grałem tutaj i potwierdzam,że to stabilny serwer pomimo,że zdarzył się ten nieprzewidziany res kont po włamie.Jeden z lepszych w tej chwili na polskiej scenie,ja nie zagram bo to sezon zdecydowanie nie dla mnie ale polecam bo jest sprawdzony

Opublikowano

Wpadnę tu jak i również na Moon Mu, zostanę tu gdzie graczy będzie więcej chyba że na jednym i drugim będzie po mniej niż 100 Online to rezynguje z Polskich serverów, pozdrawiam.

Opublikowano

Do zobaczenia w lorce ;)

Gralem i fajnie sie gralo serwer stal dosc dlugo i nie byl najgorszy config.

A co do ciebie ibanez zanim zaczniesz sie wypowiadac na temat innych serwerow przypomnij sobie ile stal ten serwer na ktorym byles adminem czy tam gm-em a potem wypowiadaj sie na temat innych serwerow ;)

Byc moze i na ta edycje zawitam moze i na dluzej pozdrawiam ;)

Opublikowano

Weźcie się dogadajcie kiedyś w kilku adminów żeby zrobić 1 serwer a nie prześcigujecie się kto pierwszy wystartuje. Potem płacz, że mało ludzi online, ludzie płacz, że serwery upadają i wielkie otwarcie 3 nowych serwerów xD wpadnę pewnie na obydwa i zostanę tam gdzie więcej ludzi (chyba, że będzie po 50 online to sobie odpuszczę polskie serwery albo i całe MU).

Pomysł całkiem mądry tylko raczej nie wypali.Spróbuj zjednoczyć PIS z Platformą i jeśli ci się uda to może i tu się powiedzie ;) TU są napewno mądzrzejsi ludzie :D

Opublikowano

Pomysł całkiem mądry tylko raczej nie wypali.Spróbuj zjednoczyć PIS z Platformą i jeśli ci się uda to może i tu się powiedzie ;) TU są napewno mądzrzejsi ludzie :D

Niestety ale Polska scena serwerów Mu Online jest taka że jedni wolą drugich gównem obrzucić niż pomyśleć nad współpracą, a wiem co pisze bo tyle pogróżek i zapewnień że mój serwer nie wystartuje to dawno nie widziałem :) Dziecinnie trochę ale co ja tam mogę wiedzieć przecież DDoS w Polsce to idealny sposób aby ożywić tą grę i przypomnieć o niej światu i starym graczom :)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Niestety ale Polska scena serwerów Mu Online jest taka że jedni wolą drugich gównem obrzucić niż pomyśleć nad współpracą, a wiem co pisze bo tyle pogróżek i zapewnień że mój serwer nie wystartuje to dawno nie widziałem :) Dziecinnie trochę ale co ja tam mogę wiedzieć przecież DDoS w Polsce to idealny sposób aby ożywić tą grę i przypomnieć o niej światu i starym graczom :)

Mam nadzieje ze tych slow nie kierujesz w moja strone bo by mijaly sie z prawda , a szczegolnie jezeli chodzi o DDoSy bo tez ich nie cierpie , jakies 4 lata temu gdy byla ich plaga zniszczyly mi serwer ;(   Naszczescie teraz sa duzo lepsze metody zabezpieczen :) 

Co do pierwszej czesci wypowiedzi zgodze sie z Toba , jezeli chodzi o mnie to ja zawsze jestem otwarty na wspolprace badz pomoc :)

Opublikowano

my również lecz ciężko komukolwiek zaufać, plaga ddos dalej jest, ukryta ale jest, nie kierowałem tego w Twoją stronę bo ja mam jednego osobnika w stronę którego mogę śmiało rzucać oskarżenia bo mam co do nich pokrycie, kwestia tylko je przedstawić. Póki mam do niego resztki szacunku trzymam to dla siebie ale kto wie co On tam wymyśli zwłaszcza że deklarował udupianie wszystkiego i wszystkich co będzie ruszać na polskiej scenie :)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...