Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli dostałem gildie? Mogą mi ją zabrać?

freshxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejąłem gildie jako akademie ale all się posypało jakoże nikt nie chce tamtego przywódcy który był tylko mnie może on coś z tym zrobić? Dokładam że oddał mi dobrowolnie przywódctwo i nic nie było mówione że będę musiał to zwrócić, ciągle do mnie pisze a ja mu na to że dał plame i nie oddam mu przywodcy bo sam sie zajme ta gildia i pisał że dał mi gildie pod zastaw ale nic takiego wtedy nie pisał, wydaje mi sie ze chce ja na sile po prostu przejac spowrotem ale ludzie go nie chcą.

Moze napisac do supportu i cos z tym zrobic? Lub co najgorsze mi cos za to zrobic, jakis ban cos? Ps. on nie stworzyl tej gildii tylko ktos jeszcze przed nim.

Opublikowano

Wyrzuć go z gildii ;) i zablokuj 

Nie ma go w gildii i mu napisałem że nie dostanie bo ja nim jestem ale tak z kulturą się z nim kłóciłem i ma bloka :P

moze do supka o takie cos napisac?

Opublikowano

Wyrzuć go z gildii ;) i zablokuj 

Nie ma go w gildii i mu napisałem że nie dostanie bo ja nim jestem ale tak z kulturą się z nim kłóciłem i ma bloka :P

moze do supka o takie cos napisac?

Jak on oddał tobie gildie to nikt nie zabierze ci jej ;) 

Opublikowano

Nie ma takiego prawa :) nic Ci nie zrobi ;) ani on ,ani support tym bardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...