Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za SFBOT jest ban ?

freshxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotkałem się z różnymi zdaniami, ale że ten bot najprawdopodobniej tutaj stał się popularny pytam tu... używam tego już 10 dzień z rzędu, gram na grzybach, wole się upewnić czy nie czeka mnie nie miła nie spodzianka, uzywam tego do arenek i robienia 3 paskow dziennie bo pracuje i nie mam czasu na grę i wieczoram siadam do shakesa?

Z góry dzięki za opinię!

Opublikowano

Witaj ! Ja używam bota od soboty i nie wydaje mi się żeby mógł być za to ban, chodź pewności nie mam. Raczej bot nie zachowuję się podejrzanie i nie powinno się dostać bana za niego ;)

Opublikowano

Powiem ci że używam to dośc intensywnie, mam różne błędy bo czasami sobie włącze arenki i mnie wywala i wchodzę więc masa nowych logowań itd... co zwieksza detekcje aczkolwiek nie mam od 10 dni bana mimo wszystko ale wolę jeszcze posłuchać paru opini bo jak będą że lepiej nie no to ogarnicze sobie to ;-) szczerze jakby cos za to bylo to wydaje mi sie ze juz bym bana dostal ;/ od 10 dni po 3 paski prawie codziennie z tym i nic zadnego info... kumple moi tak samo :P

wole posluchac weterana tego cheata, może ktoś długo używa i się wypowie ;-) czekam na info!

Opublikowano

Powiem ci że używam to dośc intensywnie, mam różne błędy bo czasami sobie włącze arenki i mnie wywala i wchodzę więc masa nowych logowań itd... co zwieksza detekcje aczkolwiek nie mam od 10 dni bana mimo wszystko ale wolę jeszcze posłuchać paru opini bo jak będą że lepiej nie no to ogarnicze sobie to ;-) szczerze jakby cos za to bylo to wydaje mi sie ze juz bym bana dostal ;/ od 10 dni po 3 paski prawie codziennie z tym i nic zadnego info... kumple moi tak samo :P

wole posluchac weterana tego cheata, może ktoś długo używa i się wypowie ;-) czekam na info!

Jeśli nie będziesz używał tego cały czas tylko z umiarem to nie powinieneś dostać bana. Ale pewności nie mam i z chęcią się dowiem i poczekam na dalsze opinie ;) 

Opublikowano

Mam ustawione opcje autostartu w windowsie, 5 kont, MFBOT, co chwile robi zadanka arene itp. używam od jakichś 3 miesięcy tak xD Więc raczej mozecie spać spokojnie

Ale używałeś to w taki sposób że czasami Ci się bot bógował po kilka/kilkanascie razy ze np go wlaczyles ale byles na grze i cos do kogos pisales i cie wywalal zeby robic atak na karczme/arenki? I wchodziłeś od nowa? W sensie taką większą aktywnośc że Cię wywalało coś? Bo nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale czasami się zamyślę pisze na gildii i mnie wywala z błędem i robi zadanie od nowa i wchodze od nowa gdy robi te misje.

Chodzi mi głownie o to czy jak bot mi wywala błędy albo go włącze i siedze na grze i mnie wywala jak sie zapomne i blad mi w programie wyskakuje ale zaraz sie poprawia i wlacza sie a ja sie loguje od nowa, czy to ma jakis wplyw na detekcje czy nie ma to zwiazku? Czy tez tak miales duzo razy?

Daj znac ;)

@macio443

Opublikowano

Mam ustawione opcje autostartu w windowsie, 5 kont, MFBOT, co chwile robi zadanka arene itp. używam od jakichś 3 miesięcy tak xD Więc raczej mozecie spać spokojnie

Ale używałeś to w taki sposób że czasami Ci się bot bógował po kilka/kilkanascie razy ze np go wlaczyles ale byles na grze i cos do kogos pisales i cie wywalal zeby robic atak na karczme/arenki? I wchodziłeś od nowa? W sensie taką większą aktywnośc że Cię wywalało coś? Bo nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale czasami się zamyślę pisze na gildii i mnie wywala z błędem i robi zadanie od nowa i wchodze od nowa gdy robi te misje.

Chodzi mi głownie o to czy jak bot mi wywala błędy albo go włącze i siedze na grze i mnie wywala jak sie zapomne i blad mi w programie wyskakuje ale zaraz sie poprawia i wlacza sie a ja sie loguje od nowa, czy to ma jakis wplyw na detekcje czy nie ma to zwiazku? Czy tez tak miales duzo razy?

Daj znac ;)

@macio443

Powiem na swoim przykładzie. Bocę od jakichś trzech lat na jednym koncie, różnymi botach i jakoś bana nie mam.

Opublikowano

Daj znac ;)

@macio443

Powiem na swoim przykładzie. Bocę od jakichś trzech lat na jednym koncie, różnymi botach i jakoś bana nie mam.

Ale czy Cie też wywalało jak siedziałeś i takie te co zwiększa to najprawdopodobniej detekcje?

W sensie siedziałeś na sf i cie wywalalo bo bot cos musial zrobic i sie logowales, miales tak i jak tak to ile razy? Duzo/Srednio/malo Bo nie wiem czy to ma jakis wplyw na wykrycie cheata. Chodzi o to ze siedzisz i cie wywala bo bot np arenki szuka albo misji i wchodzi od nowa i w bocie blad wyskakuje czy to powoduje jakas detekcje? Miales tak?

Opublikowano

Daj znac ;)

@macio443

Ale czy Cie też wywalało jak siedziałeś i takie te co zwiększa to najprawdopodobniej detekcje?

W sensie siedziałeś na sf i cie wywalalo bo bot cos musial zrobic i sie logowales, miales tak i jak tak to ile razy? Duzo/Srednio/malo Bo nie wiem czy to ma jakis wplyw na wykrycie cheata. Chodzi o to ze siedzisz i cie wywala bo bot np arenki szuka albo misji i wchodzi od nowa i w bocie blad wyskakuje czy to powoduje jakas detekcje? Miales tak?

Z SF wywala cię jak sie zalogujesz np na telefonie albo w przegladarce, to oczywiste, bo bot zbiera co chwile informacje a tylko można być zalogowanym z jednego urządzenia.

#teams4bal

Opublikowano

Daj znac ;)

@macio443

Z SF wywala cię jak sie zalogujesz np na telefonie albo w przegladarce, to oczywiste, bo bot zbiera co chwile informacje a tylko można być zalogowanym z jednego urządzenia.

No taq ale czy to wplywa w jakis sposób na detekcje cheata bardziej niż normalnie? to wywalanie i bledy? Jak działa a ja wchodze itd... juz wiesz o co chodzi :P ?,

chodzi o to czy wpływa to bardziej na bana niż normalnie to wchodzenie jak bot działa albo mnie wywala jak jestem bo bot chce coś zrobić i błąd wywala.?

Pytanie brzmi: Czy to wpływa w jakiś sposób bardziej na wykrycie cheata czy tak samo???

@macio443

@Marchwj

wypowie się ktoś na ten temat co napisałem u góry? dam plusy.

Opublikowano

@"macio443"

@"Marchwj"

wypowiedzie sie na temat mojego ostaniego postu? bo chcialbym wiedziec czy to ma jakis zwiazek i wplywa bardziej na bana czy cos czy nie :P

dam +++ :)

Może i ma, ale w sf nie ma banów za bocenie na 100%.

Opublikowano

@macio443

@Marchwj

wypowiedzie sie na temat mojego ostaniego postu? bo chcialbym wiedziec czy to ma jakis zwiazek i wplywa bardziej na bana czy cos czy nie :P

dam +++ :)

Może i ma, ale w sf nie ma banów za bocenie na 100%.

Ale sam w swojej karieze tez miales duzo tych bledow z programem ze cie wywalilo bo misja itd się ładowała?

@Marchwj

Opublikowano

Nie wiem czym się tak martwisz, może po prostu nie loguj się wtedy, kiedy masz włączonego bota i tyle? Nie dostaniesz bana.

Już tak nie robię ale wcześniej tak robiłem przez kilka dni przez jeden dzień nawet prze kilka godzin mnie wywalało, ale żadnego bana upomnienia nic nie dostałem. :P

@Issante

Bardzo dużo razy, czasem nawet na telefonie wejdę gdy bot chodzi i co? Nic poza zacięciem się bota.

Dobra dzięki.

Temat do zamknięcia, będę się starał nie wchodzić gdy pracuje, najwidoczniej nie wpływa to na detekcje ale zawsze lepiej mieć większą pewność i posłuchać weteranów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...