Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne Aktualności

Tytanozz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Nadchodzi październik, a z nim czwarty kwartał roku 2016.

Zawsze o tej porze, na forach możemy znaleźć wiele spekulacji oraz pytań odnośnie przyszłości tytułu Last Chaos.

Kiedy Barunson zamierza dostarczyć nowe zawartości lub naprawić błędy?

Po długim czasie, kiedy zadawaliście te pytania, a mogliście usłyszeć tylko "Przekażemy Waszą opinię/prośbę/informację dalej" nadszedł czas na prawdziwą odpowiedź:

Barunson już nigdy więcej nie dostarczy nowych zawartości!

Zszokowani?? Nie ma potrzeby. Przez cały ten czas trwały negocjacje, otwarte dyskusje, potem znowu negocjacje. Jeszcze tydzień temu znów musieliśmy udać się do Korei... by przywieźć razem z Nami dysk twardy z całą masą plików!

Tak jest, przywieźliśmy pełną wersję gry Last Chaos, wraz z jej kodem źródłowym, do naszego biura w Hamburgu. W ciągu następnych paru tygodni zbudujemy własny zespół programistów.

To oznacza, że w bliskiej przyszłości wiele z Waszych próśb stanie się rzeczywistością.

Nie oczekujcie jednak natychmiastowych zmian. Nie mieliśmy dużo czasu, by zaznajomić się z kodem źródłowym. Tym samym nie możemy wykonać natychmiast tych wszystkich niesamowitych rzeczy, które należało zrobić już od dawna. Zaczynamy jednak prace i postaramy się wprowadzać je, tak szybko, jak tylko to możliwe. 

Już wiele razy wspominaliśmy, że poszukujemy pomocnych rąk do Naszego zespołu.

Więc jeśli posiadasz referencje (nie zatrudnimy dzieci) na programistę C++, nie boisz się skomplikowanych i chaotycznych kodów, oraz bardzo chcesz pomóc przywrócić tytuł Last Chaos do chwały, nie wahaj się przesłać aplikacji wraz z innymi dokumentami do naszego zespołu. Oferujemy pracę w pełnym wymiarze czasu w naszym biurze w Hamburgu.

Na początku możecie spodziewać się małych korekt, poprawek, drobnych ulepszeń.

Będziemy mieli również okazję znacznie polepszyć komunikację w zakresie planowanych funkcji. Wasze opinie, sugestie nie będą musiały czekać na informacje zwrotne z Korei.

Nasz serwer testowy VIP będzie aktualizowany znacznie częściej, aż w końcu będziemy mogli na bieżąco pracować z Waszymi sugestiami.

Nie możemy spełnić wszystkich próśb, lecz tych, które zasługują na rozpatrzenie oraz zrealizowanie jest całe mnóstwo.

Z całą pewnością, gra Last Chaos nie zostanie zamknięta. Nie chcemy już więcej widzieć smutku u naszych graczy. Postaramy się więc sprawić, by powodu do takiego nastroju po prostu nie było.

Czeka Nas wszystkich fantastyczna przyszłość z Last Chaos!

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Po prostu brawo. :) Chociaż czytając początek, myślałem, że to koniec serwerów gamigo. xD Może zrobią z tej gry coś nowego, nie wiem... Fajnie, że szukają osób na stanowisko, może ktoś z zapałem i kreatywnością tam trafi i ruszy, co trzeba. :) Życzę im powodzenia i leciutko trzymam kciuki za to, co się zmieni. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Po tylu latach, brawo!

Ale świetności gry już nie przywrócą, choćby nie wiem co zrobili. Starzy gracze już nie wrócą.

Po prostu brawo. :) Chociaż czytając początek, myślałem, że to koniec serwerów gamigo. xD Może zrobią z tej gry coś nowego, nie wiem... Fajnie, że szukają osób na stanowisko, może ktoś z zapałem i kreatywnością tam trafi i ruszy, co trzeba. :) Życzę im powodzenia i leciutko trzymam kciuki za to, co się zmieni. :P

Świetne info. Podałbyś link źródłowy? I następnym razem wklej to jako "zwykły tekst", bo ciężko się czyta. 

Wiem że się trudno czyta Poprostu w tele to zrobiłem Nie miałem jak tego poprawić 

Źródło to całkowicie odnowiona nie tak dawno  strona LC : https://lastchaos.gamigo.com/pl/  A tu jest link prosto do tematu : https://lastchaos.gamigo.com/pl/news/wazne_aktualnosci-884

Mam nadzieje że jakoś pomogłem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Co z tego wyjdzie, nie wiadomo, napewno pójdzie coś w lepszą strone, chyba że całkowicie zepsują globala. Będzie ale dobrze albo się pogorszy :/

Nowicjusz
Opublikowano

Niestety jedynym ratunkiem dla LC jest przeniesienie na zupełnie inny silnik. Nie sądzę żeby wprowadzili jakieś obszerne zmiany.

06a0d-7f6ac97e-e602-4d1f-a121-30b8b07f36

rip lc never forget  pepe.gif

Opublikowano

Niestety jedynym ratunkiem dla LC jest przeniesienie na zupełnie inny silnik. Nie sądzę żeby wprowadzili jakieś obszerne zmiany.

06a0d-7f6ac97e-e602-4d1f-a121-30b8b07f36

rip lc never forget  pepe.gif

Też odebrałem tytuł 7 lat w zeszłym miesiącu jakoś 

Zgodzę się z tobą a zarazem nie gdyż jakby przenieśli na nowy silnik zapewne poprawili by grafikę w grze co idzie z tym w parze . A czemu jestem na NIE bo zepsuło by to stary styl LC A jest dużo osób które kubia taki klimat A nie bajkowy jak inne gry MMORPG

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...