Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cudowne widoki

Gość drejw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic dziwnego, Hi-Rez ma bardzo dobrych grafików 3d, dlatego te modele wyglądają mega i są podkręcone. Zapewne w skinach z wyższej półki postarają się jeszcze bardziej. 

Widoki są świetne. :) 

Opublikowano

@Α i Ω Nie mniej jednak sama grafika jakoś nie powala. Modele otoczenia nie są najwyższej jakości. Znając jednak postępy gry Smite w tej kwestii, to z pewnością wszystkie mapy po premierze, będą na najwyższych detalach wyglądać jak należy.

Opublikowano

Grafiki bardzo mi się podobają, bardziej nie rozumiem osób, które twierdzą, że są brzydkie i na wzór od overwatch.

Opublikowano

@Α i Ω Nie mniej jednak sama grafika jakoś nie powala. Modele otoczenia nie są najwyższej jakości. Znając jednak postępy gry Smite w tej kwestii, to z pewnością wszystkie mapy po premierze, będą na najwyższych detalach wyglądać jak należy.

Nie powala, ale zła nie jest, jak dla mnie nie ma tragedii. W sumie rozumiem twórców, nie chcieli dawać wszystkiego, co najlepsze na start, bo nie mieli nawet pojęcia, czy ta gra wypali. Jak mówisz, do premiery wszystko raczej zostanie ogarnięte. 

Grafiki bardzo mi się podobają, bardziej nie rozumiem osób, które twierdzą, że są brzydkie i na wzór od overwatch.

To nie jest jeszcze 100% możliwości twórców, dlatego ludziom się może nie podobać, ale spokojnie, będzie lepiej. 

Opublikowano

@Α i Ω Raczej skupili się na ogarnięciu grywalności i mechaniki gry, taka kolej rzeczy. 

Na najwyższych detalach jest trochę nie ostra i rozmazana, ale jest ładna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...