Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bilet miesięczny

tytan1000014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem bilet miesięczny, sprawdziłem niedawno, że (nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem go) jadę z miejscowości góra- szlichtyngowa, potem przesiadka z szlichtyngowa- wschowa, a na powrót mam góra- wschowa, a nie powinno być wschowa- góra ???

Czy tak też może być.

Opublikowano

To my ciebie nie rozumiemy, po to masz kasę gdzie kupiłeś by się spytać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Powinno tam być odwrotnie, pewnie w kasie się pomylili. Nie jestem pewna, ale może Ci wtedy nie kasować biletu i będzie problem. Lepiej zgłoś się tam gdzie kupiles i zapytaj.

Opublikowano

A może być bilet miesięczny w formie paragonu ?

Bo dostałem paragon i jakąś kartę, ale nie wiem, czy to jest ta, co powinienem mieć (z tyłu karty pisze "Kartę należy zarejestrować w  bileterce natychmiast po wejściu do autobusu").

A autobusami nie podróżuję często, a zwłaszcza, gdy mam pierwszy raz do czynienia z miesięcznym biletem.

Opublikowano

@tytan1000014 Musisz to poprawić bo w drugą stronę mogą wystąpić problemy z odczytaniem e-karty.

Jeśli masz miesięczny także w formie paragonu to nim możesz się okazać w razie kontroli biletów.

Opublikowano

ja p******e, co to sie porobiło, że ludzie o takie rzeczy pytają na forum... na forum poświęconym w zdecydowanie największym stopniu grom komputerowym

zapytaj w kasie

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...