Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Kasteria

Milol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem klienta na vps z tej strony , i tam nawet w hexach nie ma ip kasterii wiec dobry keylogger gosciu a nalozyc na tibie elfbota w paincie to ja tez umiem.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Więc w każdym bądź razie..
Klient Kasterii jest jak DBV . Myslę że mozna zmienić .dll elfa pod kasterie albo przerobić tylko klienta. Jeśli na dbv przerabiali a działają na tym samym systemie to na Kasterii też będzie działał elf.

Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Rafaeru, da rade nawet z klienta 10.99 wejść na tą kasterie co by nawet xeno bot działał, ale makbety takie jak Ty tego nie ogarną :)

Oczywiście, że się da. I przez metina wejdziesz jak odpowiednio przerobisz Clienta. Lecz zastanawia mnie to, że komuś się chce wgl w coś takiego bawić jak szybciej było by napisać swojego bota.

Opublikowano

Nigdy nie rozpoznales bota po tym jak smiga? Ja rozumiem ze na forach tibii wiekszosc ludzi to niezbyt madre osoby, ale to co sie tutaj odpierdala to przesada, pora w*********c z tej dziury zanim oglupieje, uwazajcie sobie ze to keylogger, syf, whatever i dalej uzywajcie tego czegos od marchewki, wiecej tu nie wbije.

Opublikowano

Nigdy nie rozpoznales bota po tym jak smiga? Ja rozumiem ze na forach tibii wiekszosc ludzi to niezbyt madre osoby, ale to co sie tutaj odpierdala to przesada, pora w*********c z tej dziury zanim oglupieje, uwazajcie sobie ze to keylogger, syf, whatever i dalej uzywajcie tego czegos od marchewki, wiecej tu nie wbije.

Ciężko uwierzyć osobie, która ma 0 postów. Wrzucasz link do strony z rzekomym botem a na niej żadnych dowodów na działanie programu.

Ciekawe, dzisiaj nawet takie coś się pojawiło, przypadek? Myślałem, że nie ma strony, która ma negatywny wynik na virustotal a tu proszę - https://www.virustotal.com/pl/url/8c1ee7100350f02d52d0156b35f30b1aae8d23deebb773ccd149f1a8338ab74d/analysis/1477669599/

125klqo.png

wiecej tu nie wbije.

I dobrze.

Opublikowano

Elf i NG działa normalnie na servie, tylko trzeba pokombinować.

Nie wiem po c**j takie posty , żeby se nabic posta i byc fajnym ? jezeli juz takie cos piszesz to moze powiesz k***a co trzeba pokombinowac? Ja p******e co za typy na tym forum siedzą. 

Ale nie denerwuj się tak, bo zaraz coś wysrasz :) Nie ma opcji, że udostępnię takiemu tłumokowi swoją pracę za darmo. Nie będę sobie konkurencji robił. Ja tylko napisałem, że wszystko jest do zrobienia. I na przyszłość spasuj z tonu, bo nic  w życiu nie załatwisz 

Opublikowano

@spuken94 ale ja mam w takiego nerda jak ty wyjebane typie,pewnie sie spusciles jak bota ogarnales nie? I teraz sie na forum podniecasz ze posiadasz takowego niby haha a z tonu nie zluzuje bo nie mam ochoty geju.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

@magram12 Centralnie na ryj Ci się spuściłem kolego, weź chusteczkę i grzecznie wytrzyj twarz, pieniądze leżą na stoliku.

Nie będę się więcej zniżał do Twojego poziomu, bo jesteś zwykłym gównixem ;p 

Opublikowano

@"magram12" Centralnie na ryj Ci się spuściłem kolego, weź chusteczkę i grzecznie wytrzyj twarz, pieniądze leżą na stoliku.

Nie będę się więcej zniżał do Twojego poziomu, bo jesteś zwykłym gównixem ;p

Ale proszę o spokój, jeżeli chcecie się wyzywać to na pw, nie w tym temacie.

@"spuken94" ale ja mam w takiego nerda jak ty wyjebane typie,pewnie sie spusciles jak bota ogarnales nie? I teraz sie na forum podniecasz ze posiadasz takowego niby haha a z tonu nie zluzuje bo nie mam ochoty geju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...