Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balans

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Evie powinna buffa dostać i bomb king moim zdaniem. Evie strasznie ciężko się gra bo żeby coś nią zrobić trzeba podejść na blisko a ma 1,8k hp czyli bardzo mało

Co do Skye to nie jest taka super mocna skoro jak ktoś umie grać to Skye po piździe dostaje

Opublikowano

Teraz się gra spoko, ale jak już wiemy cały czas cos nowego dodają i może znowu cos zmieniał, ale sam myślę, że nie ma takiego powodu.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Evie powinna buffa dostać i bomb king moim zdaniem. Evie strasznie ciężko się gra bo żeby coś nią zrobić trzeba podejść na blisko a ma 1,8k hp czyli bardzo mało

Co do Skye to nie jest taka super mocna skoro jak ktoś umie grać to Skye po piździe dostaje

CooOooOOooOOOooo xD

Evie jest strasznie mocna jeżeli ktoś umie nią grać i ma już tą 15-20 masterie to praktycznie nie do zabicia skye również jest dobrą postacią ale ktoś musi nią ogarniać  

Opublikowano

Balans jest dobry, jak się ogarnia, to łatwo uciec przed ultami Skye czy Viktora

Evie jest trudna do ogarnięcia, ale jeżeli już to kosa.

Tarczę Fernando jak się ma ogar team to można zbić w kilka sekund...

Ying jedynie zwiększyłbym cooldown Q, ale nic poza tym.

Bomb king trochę słaby, łatwo uniknąć jego ataków, chyba, że w budynkach lub na kółku to op. 

Grover za duże dmg z topora? nie zawsze trafia za 700, często nawet za 300, a to nie tak dużo.

Większość to płacz, bo ludzie nie umieją kontrować postaci xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...