Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] LvlUp KVM vs Gametris

xFapacz216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LvLUp.pro KVM / lvlup.pro ten tańszy jest taki sam jak ten droższy. Uwierz xD

Osobiście polecam lvluppro bo nigdy z nim nie miałem problemów i support szybciutko odpisywał

na gametris mam domenę i z tydzień na odp. czekam więc takie sobie

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Dzielą dedyki na mniejsze - dlatego czasem możesz mieć utratę pakietów przy OpenVZ.

Wypróbuj KVM a na pewno zauważysz różnicę. (100% będziesz mógł używać a nie tylko 50%)

Opublikowano

KVM Lvlup.pro

To najlepszy budżetowy wybór pod ts3. Dlaczego: Ponieważ ich wirtualne serwery KVM sa ulokowane na serwerach OVH GAME które to posiadają Anty-DDoS-GAME a także istnieje możliwość wdrożenia dodatkowej filtracji na protokoły TeamSpeak3 po kontakcie z supportem całkowicie za darmo.

Opublikowano

LvLUp.pro KVM / lvlup.pro ten tańszy jest taki sam jak ten droższy. Uwierz  xD

Osobiście polecam lvluppro bo nigdy z nim nie miałem problemów i support szybciutko odpisywał

na gametris mam domenę i z tydzień na odp. czekam więc takie sobie

Opublikowano

Sam używam serwer od LvLUp i serdecznie ich polecam.

Żadnych problemów,szybki support oraz bardzo szybkie łącze.

Specjalista
Opublikowano

Przy KVM cięzko o tracenie pakietów jak naprwdę nie dzielisz z nikim zasobów wszystko jest 100% twoje. Ja również polecam ci LVLUP. Dobre dedyki z dobrym firewall'em. Myslę, że cena/specyfikacji godna polecenia. Ping będzie w granicach 50-60 ms

Opublikowano

Polecam KVM z lvl.pro skoki pingu czasami są ale to rzadko ochrona przed DDOS na poziomie, support też dobry i z dystansem do wszystkiego.Aktualnie mój serwer ts3 ma 0.0 % procent packet lostów i 30 pingu :) (oczywiście stoi na lvlup'ie)

Opublikowano

sam kożystam z obu tych hostingów i żadnej różnicy nie widze. Jedynie na tyle że gametris oferuje openvz w związku z tym małe skoki pingu co jakiś czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...