Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nebris

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na youtubie musk nie może miec tylko ile chce hajsu to w serwer celuje porażka :)

Opanuj się bo z nerwów już składasz takie zdania, że trzeba się domyślać co napisałeś.

Powiedziałbym Ci, że ten serwer nie jest robiony pod "hajs" ale i tak nikt nie uwierzy na słowo to po co o tym gadać :D?

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli serwer nie jest robiony pod hajs to zróbcie bez is :)

Przepraszam Cię ale nikt z nas nie sra pieniążkami żeby opłacić z własnej kieszeni reklamę, dedyka.

Jesteś bogaty to chętnie Cię przyjmiemy i postawimy serwer bez IS :)

Gdyby był robiony pod hajs władowalibyśmy tam wszystko co jest możliwe i na pewno pety, wierzchowce, kostiumy, fryzury nie dawałyby takich bonów tylko dużo lepsze :yay:

Opublikowano

"Nie oceniaj ludzi" to czy jestem bogaty czy biedny to nie powinno Cię zbytnio interesować :)
P.S nikt nie kazał wam tworzyć :)

Opublikowano

"Nie oceniaj ludzi" to czy jestem bogaty czy biedny to nie powinno Cię zbytnio interesować :)

P.S nikt nie kazał wam tworzyć :)

A Tobie nikt nie każe kupować w IS i narzekać, że serwer pod IS w czym problem?

Moja ostatnia odpowiedź skierowana w Twoją stronę. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

na youtubie musk nie może miec tylko ile chce hajsu to w serwer celuje porażka :)

Od zawsze chciałem mieć swój serwer, teraz się nadarzyła taka okazja, to próbuję dać z siebie wszystko, żeby wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i zapraszam na start :)

Opublikowano

Ile obstawiacie graczy online ? I jeżeli coś pójdzie nie tak, i liczba online nie będzie przekraczać 200-300osób w godzinach szczytu, to czy zamierzacie nadal utrzymywać serwer, czy go zamkniecie? Dosyć istotna kwestia, bo nie chciałbym grac na serwerze, dorobić się czegoś na daremno, bo mi serwer zamkną zanim wbije max lvl xD

PS. zamierzam pograć z kolegami, ale tutaj właśnie moje pytanie się rodzi, czy ten serwer ma jakąś przyszłość, bo z tego co widzę to Twój pierwszy serwer, więc nie wiem, czy posiadasz odpowiednie umiejętności zarządzania serwerem.

Pewnie jakiś geniusz odpowie mi na to pytanie, że żaden serwer metina nie ma przyszłości, bo w Niemczech już zamknęli większość priwów bla bla xD

ostatnie pytanie brzmi: Co kupię przykładowo za 30zł w Isie ?

VsxuB58.png

Opublikowano

Ile obstawiacie graczy online ? I jeżeli coś pójdzie nie tak, i liczba online nie będzie przekraczać 200-300osób w godzinach szczytu, to czy zamierzacie nadal utrzymywać serwer, czy go zamkniecie? Dosyć istotna kwestia, bo nie chciałbym grac na serwerze, dorobić się czegoś na daremno, bo mi serwer zamkną zanim wbije max lvl xD

PS. zamierzam pograć z kolegami, ale tutaj właśnie moje pytanie się rodzi, czy ten serwer ma jakąś przyszłość, bo z tego co widzę to Twój pierwszy serwer, więc nie wiem, czy posiadasz odpowiednie umiejętności zarządzania serwerem.

Pewnie jakiś geniusz odpowie mi na to pytanie, że żaden serwer metina nie ma przyszłości, bo w Niemczech już zamknęli większość priwów bla bla xD

1. Ile obstawiamy graczy online? - Nie mamy zielonego pojęcia ilu będzie graczy, o tym możemy się dowiedzieć tylko na starcie. A przypuszczać nie będziemy bo nie wiemy.

2. Czy będziemy utrzymywać serwer jak będzie mało osób. - Tak, nawet jak będzie już masakryczna sytuacja to serwera nie wyłączymy póki będą gracze.

3. Zarządzanko serwerem - Pierwszy serwer  Muska ale nie pierwszy serwer technika także powinno być ok. A o zajęcie się grą itp. to raczej powinno być ok bo ja się ostro przyłożę, Musk też.

4. Co kupisz w is za 30zł - Nie jestem Ci w stanie teraz odpowiedzieć bo nie ustalaliśmy jeszcze cen.

Jakaś beta czy coś się odbywa chętnie bym wpadł

Dedyk już kupiony, teraz tylko trzeba wszystko skonfigurować i powrzucać (nie znam się), zuploadować clienta, uruchomić stronę i będzie można odpalać.

Opublikowano

1. Ile obstawiamy graczy online? - Nie mamy zielonego pojęcia ilu będzie graczy, o tym możemy się dowiedzieć tylko na starcie. A przypuszczać nie będziemy bo nie wiemy.

2. Czy będziemy utrzymywać serwer jak będzie mało osób. - Tak, nawet jak będzie już masakryczna sytuacja to serwera nie wyłączymy póki będą gracze.

3. Zarządzanko serwerem - Pierwszy serwer  Muska ale nie pierwszy serwer technika także powinno być ok. A o zajęcie się grą itp. to raczej powinno być ok bo ja się ostro przyłożę, Musk też.

4. Co kupisz w is za 30zł - Nie jestem Ci w stanie teraz odpowiedzieć bo nie ustalaliśmy jeszcze cen.

Jakaś beta czy coś się odbywa chętnie bym wpadł

Dedyk już kupiony, teraz tylko trzeba wszystko skonfigurować i powrzucać (nie znam się), zuploadować clienta, uruchomić stronę i będzie można odpalać.

To daj znać w tym temacie jakieś info odnośnie bety to chętnie wpadnę protestować sobie może w czymś pomogę 

Opublikowano

Prezentacja jeszcze ujdzie ale niczym nie zaskakujecie , ( dajcie cos ciekawego to może zmienie zdanie i wbije z ekipa , na tą chwile cienko to widzę )

Opublikowano

Prezentacja jeszcze ujdzie ale niczym nie zaskakujecie , ( dajcie cos ciekawego to może zmienie zdanie i wbije z ekipa , na tą chwile cienko to widzę )

Dzięki za opinię

Opublikowano

Zapraszamy do gry, zaskoczy Cię chociażby nasze zaangażowanie :D I wiele innych rzeczy, których tu nie wymieniliśmy :)

Opublikowano

Wydaje się że wszystko jest spoko. Mimo że nie udało mi się obronić riperkowi broni na 75 to zagram. Mam tylko nadzieje że Wasze zaangażowanie przed startem nie zmieni się na kilka dni bądź tygodni po starcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...