Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nebris

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcieliśmy postawić na klasyke z dodatkami. Ciekawi mnie czy ktoś tak jak my konsultował każdą zmianę z graczami i starał się uprzyjemnic im rozgrywkę na każdej płaszczyźnie

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja propozycja to zmniejszenie ilości ksiąg do g1 do 30-35.

Ile dropi książek z metinów? Mozna mieć bojowego konia przed 35lv? Są powiększone spoty? Ciężko robi się te dungeony solo? W sensie czy to w ogóle możliwe.

Serwer wydaje się całkiem fajny, tylko te 55ku do g1 przeraża :P Pozdrawiam

VsxuB58.png

Opublikowano

Moja propozycja to zmniejszenie ilości ksiąg do g1 do 30-35.

Ile dropi książek z metinów? Mozna mieć bojowego konia przed 35lv? Są powiększone spoty? Ciężko robi się te dungeony solo? W sensie czy to w ogóle możliwe.

Serwer wydaje się całkiem fajny, tylko te 55ku do g1 przeraża :P Pozdrawiam

1. 1 księga

2. Można mieć konia bojowego przed 35lv.

3. Są na początkowych lokalizacjach (m1,m2,bo,pustynia)itp.

4. Szczerze to nie sprawdzaliśmy czy da się solo zrobić.

A co do 55 KU to raczej zostawimy tak jak jest bo to ma być serwer na "dłuższą?" metę a nie do pogrania w tydzień i wszystko skończone, przynajmniej taki jest zamysł. Ale i tak jako ułatwienie skill może wejść z m7 na g1.

Opublikowano

w tej prezentacji nic nie ma praktycznie, macie zamiar ją uzupełnić ?

xD

Jak coś dodamy/zmienimy to będzie uzupełniana. Na ten czas jest prawie wszystko ;)

Opublikowano

w tej prezentacji nic nie ma praktycznie, macie zamiar ją uzupełnić ?

a co mam Ci do tej prezentacji dodać? co leci z Dzikiego Psa? 

Opublikowano

Troszkę wstyd wypuszczać serwer, gdzie 90% serwera to WoM2, kolejny gotowiec na miesiąc, może nawet nie. :) Powodzenia. 

gotowiec? bo system eq +90 jest podobny? Dzięki przyda się  :lenny:

ps. nigdy nie miałem serwera, który stał miesiąc  :pls:

Opublikowano

Darmowa jednak fajna prezentacje :D Podoba mi się.

Powodzenia, może zawitam

Z tego co pamiętam grafikę wykonał Kurlz, nie ma jej chyba za darmo.

Nie chcę nic mówić, ale każdy serwer YT'bera kończy tak samo.. Mimo wszystko, powodzenia. xD

Hehe, dzięki.. :v

Opublikowano

Troszkę wstyd wypuszczać serwer, gdzie 90% serwera to WoM2, kolejny gotowiec na miesiąc, może nawet nie. :) Powodzenia. 

System 90+ swoją drogą :P

- Skrzynie ucznia

- Potrzebne przedmioty, ze 2/3 rzeczy dodane reszta WoM'owa

- NPC'ty WoM'owe

- Umiejętności, jedynie skrócony delikatnie czas, dodany tęczowy kamień i to że może wejść przy m7 na g1

- Umiejętności pasywne 

- System ulepszeń (łącznie z wbudowanymi bonusami)

- Biolog, jedynie dodany eliksir badacza

- Dungeony (chodzi mi tu bardziej o legowisko smoka)

- Systemy (chodzi tu o wymiany u domokrążcy itp.)

Myślę że jest jeszcze coś by się znalazło. :)

Opublikowano

antaris też stał więcej, niż miesiąc

tenor.gif

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka jak pewnie większosc nie widać nic ciekawego, dosłownie wszystko to samo co na innych hard/medium poza 2 dungeonami. Neutral.

sygna.tan.png

Opublikowano

gotowiec? bo system eq +90 jest podobny? Dzięki przyda się :lenny:

ps. nigdy nie miałem serwera, który stał miesiąc :pls:

- Skrzynie ucznia

- NPC'ty WoM'owe

- Umiejętności, jedynie skrócony delikatnie czas, dodany tęczowy kamień i to że może wejść przy m7 na g1

- Umiejętności pasywne

Puciek szczerze to nie wiem co Ci odpisać.

Technik miał zamysł zrobić serwer jak WoM (wcześniej przed Nebrisem) no ale dołączyliśmy my. Wszystkie te systemy, dungeony itp. są fajnie zrobione (tak, takie same/podobne jak na WoM) i nie chcieliśmy tego zmieniać mimo, że wiedzieliśmy iż takie posty jak twoje się pojawią. Nam się serwer podoba, wprowadziliśmy kilka zmian/udogodnień zaproponowanych przez graczy/nas i myślę, że na serwerze będzie grało się przyjemnie.

A tym którym się nie podoba to, że mamy na serwerze to co mamy to przecież jest jeszcze pełno innych serwerów na których może grać gdzie są jakieś wymyślne innowacje, dodatki itp. Nigdzie nie pisaliśmy, że nasz serwer to jakaś nowa jakość, pełno nowych systemów, wymyślne bronie itp. Tutaj po prostu wchodzisz i sobie grasz w spokoju na hardzie (mam taką nadzieję)...

Opublikowano

Może to nie mój gust, taki typowy hardzik- lepiej gra mi się na  medium lub easy/medium, bo wolę poświęcić trochę mniej czasu na robienie eq, a i tak chodzi o eq pvp, żeby wbić na wojenkę, zadymke, a nie tylko siedzieć i expić po x godzin. 

W obecnych czasach cięzko będzie się wybić takiemu serwerowi. Jak ktoś chce grać na typowym hardzie to wbija na PL-a lub na Wom-a, a nie wiadomo czy wasz serwer nie padnie za 1-2 miesiące.

Życzę powodzenia 

PS: Obyś Musk nie żałował, że robisz serwer(Jesteś w administracji). Już paru youtuberów przejechało się na tym. 

Opublikowano

Może to nie mój gust, taki typowy hardzik- lepiej gra mi się na  medium lub easy/medium, bo wolę poświęcić trochę mniej czasu na robienie eq, a i tak chodzi o eq pvp, żeby wbić na wojenkę, zadymke, a nie tylko siedzieć i expić po x godzin. 

W obecnych czasach cięzko będzie się wybić takiemu serwerowi. Jak ktoś chce grać na typowym hardzie to wbija na PL-a lub na Wom-a, a nie wiadomo czy wasz serwer nie padnie za 1-2 miesiące.

Życzę powodzenia 

PS: Obyś Musk nie żałował, że robisz serwer(Jesteś w administracji). Już paru youtuberów przejechało się na tym. 

Musk wie jakie są konsekwencje jak serwer nie wypali czy coś.

A co do serwera na 1-2 miesiące.. Mamy zamiar trzymać go do ostatniego gracza. No ale jasnowidzem nikt nie jest i nie wiadomo czy coś się nie wydarzy co może "zniszczyć" serwer...

Opublikowano

Życzę powodzenia 

Powiedziałem co robię w razie ewentualnych problemów z serwerem. Póki co jesteśmy pozytywnej myśli. Tylko też jest trochę stresów, żeby wszystko pięknie dopiąć na ostatni guzik przed startem i tylko czekać na zadowolonych graczy. 

Opublikowano

gotowiec? bo system eq +90 jest podobny? Dzięki przyda się :lenny:

ps. nigdy nie miałem serwera, który stał miesiąc :pls:

- Skrzynie ucznia

- NPC'ty WoM'owe

- Umiejętności pasywne

w takim razie administracje Balmory pocisnij za to, że Balmora s2, to był serwer podobny do metin2.sg, nie masz do czego się dojebac, to dojebales się do tego, że serwer jest w pewnym stopniu podobny do WoM'a. Nie masz nic ciekawego do napisania to siedź cicho, bo wali mnie to co sobie myślisz.

Opublikowano

pomyslcie sobie ze jedliscie pierogi 5 lat temu , dzisiaj je odgrzewacie . WŁASNIE TO JEST MOTTO TEGO SERWERA !

dokładnie!! tworząc serwer myślelismy o pierogach!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...