Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum: Coraz bliżej końca..

Hyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie usuwać tego tematu.

Chciałbym aby ludzie wypowiedzieli się na ten temat, jestem ciekawy co o tym sądzą.

26_logo_ostateczne.png

rip-logo.gif

Cześć!

​Ostatnimi czasami na Forum dzieje się wiele rzeczy.. Ale większości osób zmiany zmieniają się na gorsze.

​Chciałbym abyście przeczytali to do końca i napisali co o tym sądzicie.

1: Nagrody

​To temat który muszę poruszyć czyli nagrody typu: Best Member itp.

Wiele osób starało się dniami a nawet miesiącami aby zdobyć jedną z tych plakietek która dodawała nam dodatkowe uprawnienia.

Jednym się udało, a drugim nie.. Wiele osób starało się i ją zdobyło.

Niestety po czasie nagrody zostały usunięte. W sumie.. nagroda jest podobno pernamentna.

Osoby które dużo pracowały nad zdobyciem nagród w sumie.. nagle ją straciły?

2: Antaris

​Administracja i cała reszta wzięła się za projekt pod nazwą "Antaris". Jeżeli nie wiecie był to serwer prywatny do Metina 2.

​Nie byliście na to przygotowani i przez to straciliście wielkie grono osób.

​Forum było praktycznie ciągle wyłączone a Antaris nawet nie ruszył. Po co startować skoro i tak zaraz będą ddosy.

3: Osoby z innych krajów.

Mamy tutaj wiele Polaków które korzystają z forum za granicą. Niestety skończyło się to tak iż tak zwany "CloudFlare" wyłączył możliwość wchodzenia dla osób które nie mają polskiego IP. Trzeba było dużo kombinować.. zmieniać ip, korzystać z proxy itp.

4: Administracja

​Patrząc coraz bardziej administracja upada. Mają coraz głupsze pomysły a @kokosz miał niesamowitą rację.

Nowe update na forum, są nieprzemyślane. Dlaczego nie spytacie się użytkowników czego chcą?

5: Ciągle to samo..

​Nic nie zachęca nas do dalszego korzystania z forum. Ostatnimi czasami jest bardzo mało konkursów. Nawet nie pojawią się lekkie zmiany w motywie. Robi się to nudne, a tym kolorem można się już zanudzić.

W sumie.. Chyba to tyle ile miałem powiedzieć. Mogę za to dostać bana i tak już tutaj nie mam co robić ;/

Bayo!

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...