Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Programowanie jest jednym z aspektów, które nie da się nauczyć. Można jedynie pokazac techniki programowanie, sposoby itd. Ale to Co ty wybierzesz to już zależy całkowicie od tego co przypadnie Ci do gustu. Zostań w technikum. Zawsze maturka może być potrzebna. 

Deus vult

Opublikowano

Według mnie lepiej, jeśli zostaniesz w technikum i skończysz maturę -w tym samym czasie ucząc się na własną rękę. Jeśli chcesz coś robić w przyszłości i ci na tym zależy, to ty powinieneś chcieć najbardziej pogłębiać swoją wiedzę.

Opublikowano

Witam.

Tak chciałem bardzo do tego technikum informatycznego no i ukończyłem gimnazjum dostałem się do technikum no i tak Jak od niby fajnie na początku ale z czasem tak myślę a może zmienię na zawodowke, do tego technikum szedłem aby coś się nauczyć o tym, ale aby zostać jakimś informatykiem to nie chciałem aby siedzieć przy kompie dupą na krześle 24h, tylko cos się w tej szkole nauczyć a potem coś może z tym robić a pracować gdzie ja indziej. Co o tym myślicie i co doradzicie? Jak jestem już w tej 1TI to już siedzieć te 4 lata czy zmienić lepiej na zawodówke? Pomocy

Lepiej zawodówka potem studia zaoczne w technikum nic nie uczą praktycznie

Wysłane z mojego Viva_i7G przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...