Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska scena Metina vs Zagraniczna

Aneviq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

średnio czym? xD

virtual? niegdyś graczy było z*********e dużo

stara pandora czy elite? grali nawet niemcy i czesi bo serwer był jednym z największych w europie swojego czasu

xenox (2012 okolice) też graczy w c**j

teraz balmora, vesteris, ravia chociażby

nie wiem dlaczego u ciebie wyznacznik graczy = ilość, ale nie ten tok myślenia obejmujesz.

niemcy ani nikt inny nie robił wyśmienitych serwerów nie wiadomo ile lepszych od polskich

zresztą wystarczy spojrzeć na koreańską scenę. Kiedy metin w polsce wyszedł, tam już gracze mieli maksymalne poziomy, a teraz na drętwych privach po 200 graczy

a będąc przy temacie tungi, nawet sam Pan spinacz autor rozkurw pisze, że ,,NA RAZIE'' serwer jest stabilny, więc chyba sam w niego nie wierzy xD

Opublikowano

Społeczność metina w polsce jest tragiczna.

Ludzie używają słów takich jak "source" i nie mają pojęcia co to oznacza (kojarzą to tylko z 5 Eq)

Wróżbici Macieje co już na samym starcie mówią Ci że syf i będzie grało 50 osób, a nie mają nawet komputera żeby obsłużyć i zagrać w metina.

Wpierdzielają się w server mówiąc co masz robić, a ty jak najtańszy śmieć robisz wszystko żeby ich zadowolić.

Matka trafi do szpitala, miałeś wypadek samochodowy, spłoną Ci dom z komputerem to już masz pewność że gracze zgnoją Cie FB za to że nie zajmujesz się serverm i masz na wszystko wyjebane.

Servery zagraniczne mają to do siebie że ludzie grają bo chcą grać i nie wpierdalają się w sprawy administracji.

Nawet klimat gry jest inny.

Opublikowano

uwielbiam takich ludzi jak pan @up

szkoda, że nie widzisz zalet polskiej sceny, jak choćby legendarne serwery i rozwinięty pod kątem technicznym global

Opublikowano

szkoda, że nie widzisz zalet polskiej sceny, jak choćby legendarne serwery i rozwinięty pod kątem technicznym global

no i tunga oczywiście ;]

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

no i tunga oczywiście ;]

gościu wez wypierdalaj razem z swoją tunga.

Opublikowano

no i tunga oczywiście ;]

ale czemu ty tak piszesz o tundzie? to jest dobry serwer i raczej nie upadnie po miesiącu ;] a jeśli ci coś nie pasuje że piszę o tundze to sam k***a wypierdalaj raku jeden ;]

Tunga by @harnaś to jest jak narazie najlepszy Polski serwer dla mnie i dla innych moich przyjaciółek. 

eee tam jeszcze ze 2 tygodnie i zwijam serwer bo i tak już więcej zarobiłem na tym serwerze niż wasi rodzicie przez cały rok.

@harnaś napisał mi że jak będę tak dalej reklamował serwer to będę miał przywileje  i darmowe itemki na serwerze za reklamowanie.

@harnaś napisał mi że jak będę tak dalej reklamował serwer to będę miał przywileje  i darmowe itemki na serwerze za reklamowanie. 

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

no i tunga oczywiście ;]

ale czemu ty tak piszesz o tundzie? to jest dobry serwer i raczej nie upadnie po miesiącu ;] a jeśli ci coś nie pasuje że piszę o tundze to sam k***a wypierdalaj raku jeden ;]

Tunga by @harnaś to jest jak narazie najlepszy Polski serwer dla mnie i dla innych moich przyjaciółek. 

eee tam jeszcze ze 2 tygodnie i zwijam serwer bo i tak już więcej zarobiłem na tym serwerze niż wasi rodzicie przez cały rok.

powiedz nam k***a,ze robisz swoje zarty, powiedz ._. ._.

społeczeństwo jest takie przez youtuberów. Tam gdzie idzie ich idol tam idą oni, tam gdzie konczy idol konczą i oni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...