Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska scena Metina vs Zagraniczna

Aneviq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o naszej scenie metina? :lenny:  Jest tu wgl co porównywać do zagranicznych? (Prócz Vesterisa, to średnio jest się czym pochwalić)

Opublikowano

Ale co tu porównywać? przecież zagraniczne serwery nie mają w sobie nie wiadomo jakich nowości czy czegokolwiek, mają lepszych graczy i nie powstaje tyle gównoserwerów kto wie? może przez to, że gracze mają rozum i nie grali od początku na takich?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale co tu porównywać? przecież zagraniczne serwery nie mają w sobie nie wiadomo jakich nowości czy czegokolwiek, mają lepszych graczy i nie powstaje tyle gównoserwerów kto wie? może przez to, że gracze mają rozum i nie grali od początku na takich?

Porównać można to,że w Polsce aby zarobić jak najwięcej $$ na serwerach. Nie mówie,że na zagranicznych tak nie ma,ale nie widać aż tak tego.

Opublikowano

@Sielu jednym z lepszych serwer był Antaris a teraz Tunga jest ;] więc nie pierdol głupot że w PL są c*****e serwery.

Lizu lizu.. Serwerów dobrych było dużo ale Pro Elo Developerzy nie potrafili przyciągnąć gracza tym co jest to zaczęli wymyślać jakieś autorskie systemy, chuje muje dzikie węże . :v

Opublikowano

NIE PODOBAJĄ WAM SIĘ SERWERY? TO ZRÓBCIE SWÓJ SERWER I ZOBACZMY DOPIERO POTEM SIĘ WYPOWIADAJCIE ŻE POLSKIE SERWERY SĄ C*****E! NIE NIE SĄ C*****E TYLKO TO SPOŁECZNOŚĆ W JEST POJEBANA TAK JAK W MAJKROFTACH JEST W CS:GO i innych tego typu grach...

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

@Sielu jednym z lepszych serwer był Antaris a teraz Tunga jest ;] więc nie pierdol głupot że w PL są c*****e serwery.

Ile Ci płacą za wypisywanie tego? Bo może jakiś łatwy pieniądz można zarobić. Daj znać PW. 

Na Polskiej scenie pojawiają się bardzo dobre serwery i to nawet nie rzadko ale świecą pustkami bo często nie ma hajsu na reklamę albo jutuberzy nie chcą nagrywać bo to nie jest serwer ich kolegi. Wszystkie najbardziej rozreklamowane serwery po czasie okazują się gównem, a administracja okazuje się fałszywymi ludzmi, którzy już dawno w dupie mają serwer bo zarobił taki jeden z drugim pięć tysięcy i wyjeżdża do dubaju. Najgorzej jest jak administracja serwera ma mniej niż te 21 lat... nie można wtedy liczyć na coś poważnego z ich strony(oczywiście są wyjątki i nie rzucam teraz błotem w poszczególne osoby). Dużo  zależy od społeczności oraz tego jak ludzie potrafią wyciągać wnioski. Oferowałem poważny sponsoring serwera, wszystkie zgłoszenia jakie dostałem już w drugim zdaniu wspominały o "hajsie z is'u" także jak widać nie chodzi o samą grę i przyjemność z niej tylko " hajs z isu". Wszystko ma dwie strony medalu, administracja i społeczność danej gry.

Opublikowano

Serwery nie różnią się praktycznie niczym, lecz różnią się ludzie i ich podejście do graczy jako administracja oraz gracze nie wybrzydzają bóg wie jakich rzeczy.

oj różnią sie chociażby stabilnością w PL tylko vesteris jest jedynym dobrym serwerem reszta to syf

Opublikowano

Serwery nie różnią się praktycznie niczym, lecz różnią się ludzie i ich podejście do graczy jako administracja oraz gracze nie wybrzydzają bóg wie jakich rzeczy.

oj różnią sie chociażby stabilnością w PL tylko vesteris jest jedynym dobrym serwerem reszta to syf

Tak z Vesterisem to się zgodzę. Stabilny serwer, a administracja o niego dba. Nie ma częstych aktualizacji, ale też nie pojawiają się zbyt późno co pozwala na optymalną rozgrywkę.

Opublikowano

jeszcze jest tunga kolego ;] to też jest stabilny serwer.

Opublikowano

Tego nie można powiedzieć jeśli serwer nie ma nawet miesiąca

Opublikowano

Mati, toć nawet wiesz że i moje są na lata. Ale takich serwerów co postoją można policzyć na palcach, zagraniczne też nie zawsze działają długi okres, a nawet jak działają to jest to zasługa społeczności bo myślą i grają na tych lepszych - u nas zaś co tydzień nowy.

Opublikowano

Jeszcze raz napisz że tunga to stabilny serwer to padnę z śmiechu, ten serwer nie ma nawet tygodnia do tego to serwer harnasia.

Opublikowano

Jeszcze raz napisz że tunga to stabilny serwer to padnę z śmiechu, ten serwer nie ma nawet tygodnia do tego to serwer harnasia.

a co ma do tego że to serwera harnaśa ? ja p******e ludzie ogarnijcie się może mu wcześniej nie wyszły serwery ale teraz akurat może mu wyjdzie ten serwer? 

Opublikowano

a co ma do tego że to serwera harnaśa ? ja p******e ludzie ogarnijcie się może mu wcześniej nie wyszły serwery ale teraz akurat może mu wyjdzie ten serwer?

Kolego po co te nerwy? Zobaczymy po miesiącu czy nadal liczba graczy będzie taka sama lub większa ;)

Opublikowano

po pierwsze serwer tygodnia nie stoi a Ty piszesz, że jest stabilny? a po drugie nie kolego bo flachy razem nie pilim

Opublikowano

Tego nie można powiedzieć jeśli serwer nie ma nawet miesiąca

miejmy nadzieje,że to było do pośmiania się c'nie?  :yay: :yay: :yay:

Opublikowano

Coraz bardziej myślę że to multikonto harnasia 

905aec3cc8b44e719cb4c8c17fc053c3.png

to nie harnaś

wkleje tu bo kolejny temat o polskim metinie

4032214748148591410096.png

Opublikowano

4032214748148591410096.png

Idealne podsumowanie.. nie zapominajmy jeszcze o głównej grupie MPC Placek Team, jeśli której nie podpasisz to masz hejt ever :v

Mogę sobie to skopiować ? : D

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnghappi co ty możesz wiedzieć kim ja jestem i co ci po tym że pisałem też w dziale minecraft? może udostępniłem komuś to konto? pomyśl trochę bo wydaje mi się iż jesteś niedojebany mózgowo 

jeszcze raz napiszę wam że Tunga by @harnaś jest bardzo stabilnym serwerem jak narazie ;] więc przestańcie p******** głupoty że w PL są same c*****e serwery poza Vesterią.. bo to się robi żałosne. Nie pasuje wam serwer to nie grajcie i tyle. Jebane boty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...