Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Was też wkurzają cheaterzy?

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyle jest teraz opcji, mozna grac faceita, eseę, mixa 10 na challenge.me a ludzie nadal cisną te żałosne mmy. Bez sensu

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nie... nie wkurzają, a co? pojawiła się seria kilku przegranych meczy z rzędu, w której grali sami cheaterzy?  Dla mnie przegrana jednego meczu z cheaterem nic nie znaczy. Mam i tak bilans wygranych meczy na znaczącym plusie. Irytujący są za to ludzie w Moim teamie, którzy zaczynają płakać na serwerze kiedy ich cheater zabije, a potem pojawia się oczywiście afczenie, wyzwiska itp. Po co to komu? ludzie jeszcze bardziej zachęcają w ten sposób do cheatowania. 

Opublikowano

Oczywiście, że wkurzają - tak jak w każdej grze. Niby piszą, że są smurfami, a za 3 dni VAC Ban na profilu, bo potem sprawdzam zawsze profile osób raportowanych. :P Graj sobie mecze co kilka dni, tygodni i nie będziesz się tak wkurzał. 

Poza tym uwierz, że są teraz inne gierki warte spróbowania niż przeżarty CS:GO. ;) 

Opublikowano

Report boty nie działają już od dawna, więc znawca z Ciebie słaby.

Zacznijmy od tego, że jak ktoś sprawdza, to prawdopodobnie będzie wiedział.

Wypad z tego tematy, jeżeli g****o wiesz... Reportboty działają tylko trzeba mieć konto csgo bez bana.
Opublikowano

szczerze nigdy nie grałem na cheaterów.

dopóki nie wbiłem globala tam to k***a interwebz na potęge używają

ps. vac jest gownem i nie ma skanowania dla starej dll'ki cheata bądź externala którego cheater uzywa by jak vac zakutalizował dane a on by natychmiastowo dostał vaca.

Opublikowano

3x w tygodniu mecz mam anulowany bo jakiś gościu dostał bana :)

to sobie kup telefon i zrób prime, w 1,5 roku trafiłem na odpałów z 5/6 razy, w tym kilka na uproszczonym

ew. graj faceita, zamiast grać na goldach

tenor.gif

Opublikowano

E tam jak nie masz prime to sie nie dziw ze cheaterzy graja z toba lub przeciwko... od kiedy jest prime nie spotkalem zadnego  cheatera...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

E tam jak nie masz prime to sie nie dziw ze cheaterzy graja z toba lub przeciwko... od kiedy jest prime nie spotkalem zadnego  cheatera...

Prime nie pomaga zawsze. 

Opublikowano

Prime nie pomaga zawsze. 

zalezy kt jest bogaty i moze pozwolic na to ale od tego prime nie mam cheaterow wiec...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Prime nie pomaga zawsze. 

zalezy kt jest bogaty i moze pozwolic na to ale od tego prime nie mam cheaterow wiec...

Potrafią się dobrze kryć, koleś odpali na chwilkę espa, żeby widział twoją miejscówkę i go wyłączy. 

Opublikowano

a masz prime? jak nie to normalka xD

z prime przez 2 miesiace trafilem tylko na 1 typa z wh

Gosciu ja na prime gralem na full odpale, po 20 grach dopiero dostalem vaca, wiec przestan pierdolic o jakims prime.

Opublikowano

a masz prime? jak nie to normalka xD

z prime przez 2 miesiace trafilem tylko na 1 typa z wh

Gosciu ja na prime gralem na full odpale, po 20 grach dopiero dostalem vaca, wiec przestan pierdolic o jakims prime.

co mnie to k***a obchodzi? wazne ze dostałeś

wiem, że prime w 100% nie chroni przed cziterami, ale napewno jest ich duzo mniej.

btw nie wiem co twoja odpowiedz ma zwiazanego z tematem i moim postem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...