Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.2][Survival] Bladzia Serv

Elmah

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 17.02.2018 o 10:37, CruzPL napisał:

Zaktualizuj do 1.12.2 to może wpadne :P

Jest już 1.12.2, zapraszam.

Opublikowano

Sam wygląd twojego serwera nie zachęca do gry na nim. Na twoim miejscu bym wgrał jakieś pluginy. Chociaż na drop, czy gildie, WorldGuard, Essentials, Authme. Skoro to mały serwer to chociaż jakieś ważne pluginy, by się przydały. Mówię tutaj o dropie i gildiach, ponieważ to fajnie urozmaiciłoby rozgrywkę na twoim serwerze. Wiem, że mówisz o serwerze głównie do budowania, ale te pluginy fajnie urozmaicają rozgrywkę na survivalu, a przecież w gildiach też można budować.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 6.04.2018 o 18:10, Yadomi napisał:

Sam wygląd twojego serwera nie zachęca do gry na nim. Na twoim miejscu bym wgrał jakieś pluginy. Chociaż na drop, czy gildie, WorldGuard, Essentials, Authme. Skoro to mały serwer to chociaż jakieś ważne pluginy, by się przydały. Mówię tutaj o dropie i gildiach, ponieważ to fajnie urozmaiciłoby rozgrywkę na twoim serwerze. Wiem, że mówisz o serwerze głównie do budowania, ale te pluginy fajnie urozmaicają rozgrywkę na survivalu, a przecież w gildiach też można budować.

Zrob sobie sam serwer, taki jaki chcesz. To jest prezentacja, jest takim jakim jest i durne kometarze jak w twoim przypadku swiadcza o

twoim rozwoju umyslowym. Nie podoba sie - spadaj. O komentarz tez nikt nie prosi.

Plugin Authme ?? - po co, to Premium i sa zasady.

Sa tacy ktorym sie czysty Minecraft podoba, bez bezsensownych drpow i gildi, promujacych bezsensowne wojny, kradzieze i niszczenie.

@Elmah

Jedno jest pewne, kazdy chce chronic to co tworzy, a  u ciebie brakuje tej ochrony, od samego poczatku.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po miesiącu nieaktywnosci temat zostaje przeniesiony do archiwum. 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...