Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

18 Lvl A Aura Na G?

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oezu, ludzie. Aura G ( a nawet P ), jest możliwa od poziomu wbicia jej na M, czyli od 18 (dla ułomów: 5 dostajemy na początku, potem 12 leveli czyli daje nam jakiś 17 lvl). Wystarczy:

a) Druga postać (duzy level)

B) Allegro

c) Abrakadabra, nieznany nam sposób.

Opublikowano

kup kasiory na allegro staniały .. i nakup 100kk i powinną wystarczyć ... i na 18 lvl nie opyla się sam mam na 35 lvl berka g i aure g i wojów +50 na hity jade jak psy... i trafiają się powyżej :D

Opublikowano

Ło kurwa ! Powodzenia ;p

A tak serio to wbij 35 berek + aura ( chyba ci chodzi o postać jak Loth nie ? ) i wbijaj na G a potem P

Bedziesz koxił na ów servie ! :P

Czemu nie na 18 ? Możesz 1 skill tylko wbijać a na 35 2

I co z tego ?

A to że 1 dnia przeczytasz 1 ku aura i 1 berka a tak tylko 1 ku aury

No i ?

To że tak byś wbił 2 skille w 3 miechy a na 18 w 3 miechy 1 skill ;p

Aaaa....

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czytasz ku i expisz a nie tylko zostajesz w 18LvL'u i czytasz. :P Można czytać expić dropić i kasa już jest sam na siebie har zarabia :)

Opublikowano

o kosę nie musi się martwić może chodzić na metiny tylko że bedzie bez boja ale dłuzej potrwa lecz możliwy będzie większy drop KU Aury.

a jak z Metinów będzie mało to na allegro może kupić trochę kasy

Opublikowano

JA zaczełem aura na 48 wbijać :P

ale u nas chodzi aura po 3.5-4kk a Duchowe(kamyki) po 25kk WTF?

A jak wbijesz na 18 to jescze pro EQ i kosisz :D

Opublikowano

Dużo osób twierdzi że Loth wziął całą kase z TheWitch3r... A nikt nie wymieni tego kolesia co na 61 ma Silne P, Duchowe G1 i uderzenie G1...?

Bodym trudniej jest wbić Skill na G1-P niż Mentalem :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

po pierwsze będe wbijał skill na G na 18 lvl a dlatego że nie chce być lothem i szpanować na 35 lvl skilami G to już było lecz skill G na 18 lvl to nowość to nie jest mój główny char mam 1 konto na którym czytam KU szamance 35lvl i właśnie temu 18 tą szamanka łowie rybki i mam 10kk na dzień bez non stop metka (z małży kasa ) a że teraz dostałem od kolegi kolejne 2 konto FB działa na 3 kontach i w 2h uzbierałem 10 małży (czekajcie spr. czy nic nie doszło... a przepraszam 12 małży) polecam wedke na +1najlepiej dropią

jak nic nie rozumiesz z mojego posta to nie nękaj mnie ale oglądam TV na kompie i jednocześnie piszę więc... nie oczekujcie cudów.

Opublikowano

Znam bardzo spoko osobe z jednego serwera 30 lvl woj body. Wbil aure na G na tym charze i sie cieszy. Zero pieniedzy na IS zero na allegro nie zaduzo gra :) Umie grac duzo zarabia cale eq +9 i jedzie 65 lvle jak nie maja absow. Ma swietnego fmsa i rozwala bossy gdzie chce. Wbiajal aure dokladnie jeden rok bez zwojow czytaja co jakis 2 dzien KU ... Na plu nie obliczajcie ze wam co 2 nie wejdzie bo czaasem nawet z 10 nie wejdzie ....

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...