Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

18 Lvl A Aura Na G?

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam plan zrobić na 18 lvl aure na G co o tym sądzicie opłaca się? czy lepiej wbić aure G na 35 lvl? lub zrobić mentala wbić silne i duchowe na G na 35 lvl pomocy

Opublikowano

Na PL nie uda ci sie wbic ale na 35 nie jest zly pomysl.

Polecam wbijac aure zamiast silnego ale koszty sa wieksze.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a wiesz ile na to kasy wydasz aby wbic trzeba przeczytać pomyslnie 55ku a do tego z 50 nie wejdzie wiec jest 105 i weś se te 105 pomnóż przez ceny ku nie wiem po ile stoją na sewie którym chcesz grać

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

dlaczego nie uda mi się wbić na PL??? uprzedzam że mnie stać codziennie zarabiam z 2 hara 20kk

edit@u mnie KU aura łazi 2-2,5kk za sztukę więc nie jest drogo

Opublikowano

1 slowem nie znaja sie a mowia :)

Ja mam na kirian 18 lvl aura g1

po 6% brala 1 ku

Wbijalem 3 miesiace

Oplaca sie wbijaj sobie ;)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

temat do zamknięcia aura aktułalnie m2 xDDDDD jeszcze 2 KU do P28758 xDD na 18 lvl wbijam będe was informował (mam nadzieję)

Opublikowano

Na 18 lvl nie ma sensu wbijać. Już lepiej od 35. I wtedy można pomyśleć o beresrku również. Na 18 lvlu ci się nie przyda jedynie dla szpanu.

Opublikowano

Lepiej na 35 poza tym będziesz musiał długo wbijać , najpierw zrób eq a potem sobie wbijaj :) A i nie lepiej sobie zrobić to na jeszcze wyższym lvl'u ? np koło 60 to będziesz dobry w PvP ;]

Dawajcie minusa -

chinski metin http://www.megaupload.com/?d=Y2BJY17G

Opublikowano

Ludzie czy wy widzicie co wy piszecie?

''Lepiej kolo 60, bedziesz dobry w pvp''- Powiedz mi czy jezeli na 18 wbije aure na g to mu zniknie przy wbijaniu lvla bo nie rozumiem twojego toku rozmuowania, wbije aure- zostaje mu do konca gry...

Wbijaj, poznej lvl i reszta skilli i jesztes koks

Metin2US New World Shinso Woj Himeron Body 60lvl+ ON

Metin2US New World Shinso Szamanka ZonaHimeron Buffer 48lvl+ ON

Metin2PL Monastyr Shinso Wojowniczka Mental Haraix lvl 68lvl OFF

Metin2PL Monastyr Shinso Wojownik Mental SieHimeron97 lvl 73 OFF (Oddany)

Opublikowano

Ale ludzie on chce miec ta postac dla szpanu jak go stac na isa i na aury to jedzie +40 zwoi egzo w hu aur i moze wbic m5 nawet w 1 dzien coto za problem hmm :>?

Chelsea <33

Opublikowano

kto ci tak powiedział że im większy lvl tym częściej KU aura wchodzą już załatwiłem sobie srebną branze +6 tygre +9 miecz na 15 +9 bojowa +7 (nigdzie nie mogłem znaleźć +9 i tradycyjny +6 (tak samo jak z bojową )

EDIT@ przepraszam za anarchię w moich postach

Opublikowano

Wbij sobie poziom żebyś miał jeszcze berserk na M. 2 KU dziennie byś czytał, a nie rozłożył to na 2 tyle czasu jak wbijesz lvl i wtedy zaczniesz czytać :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Bosche dzieci. Im szybciej wbije na g1 albo P to lepiej. Potem kasę na medale boj eq i koks.

A do P to zdąży do 50 lvla wbić sobie range na + wiec nie wiem po co piszecie takie bzdety na 60 lvlu po co?? Albo po co na 35. Zanim 35 wbije to 2 dni do tyłu co nie?? Więc nie słuchaj komentarzy na wyższych..

Ciekawe czy na 18 lvlu mozna koksic riby ^^

Opublikowano

szkoda, że bez prefixu modek zamknie :( btw. na G MOŻE mu się uda zrobić ale na P nie ma szans ... schodzi ranga za kamyki, i musiałby mieć expa ...

Opublikowano

ALE CHCE KOZACZYĆ A STAĆ MNIE POTEM BĘDZIE NA 2 KAMYKI A RANGE MAM W DUPIE MAM OD CHUJA PELERYNEK I KUPIĘ SOBIĘ FASOLKI AHA I POTRZEBA OKOŁO 6% NA 1 ku MAM NARAZIE W ZAPASIE 5 ku AURY I 3KK 8 MAŁŻY 1 MAŁŻ A PO 1KK

kurcze z caps lockiem pisałem WTF? <lol>

Opublikowano

Będzię dobrze :> Ja dagga sobie tak zrobiłem na 18lev i mam zasadzke na G1 :> A kamyków nie kupuje po 1. Bo mnie nie stać xD, po 2. Bo trenowałem na wolnym te zasadzke ;>

03091112_Veteran_Leon.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...