Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś na odstresowanie/odtlitowanie

Gość drejw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witą, w skrócie powiem tak - wszystko mnie w*****a. Powinienem zacząć brać jakieś leki/pić herbatki babuni czy coś żeby mi przeszło, czy pozostało tylko ćpanie marihułany? 

No to witaj w klubie, mnie też wszystko w*****a. :D

Leków nie bierz pod żadnym pozorem, no chyba, że masz zamiar je wpierdalać do końca życia.

Może i po lekach "odstresowujących" jest spoko, może wszystko jest różowe ale jak już się przyzwyczaisz do tego

"pięknego" życia to po odstawieniu wszystko będzie Cię w*****ać 10x bardziej, bo już nie będzie tak super z*********e.

Ja tam się już wolę wkuriwać ot tak po prostu niż przez brak jakiś gównianych tabletek. Znam osoby które wpierdalają to gówno i podczas przerwy w braniu chodzą na takim wkurwie, że ten wkurw się udziela wszystkim których spotka. :D

Podsumowując - nie polecam.

Herbatki? Nie wiem czy to coś da więc się nie wypowiadam. 

Ćpianie marihunanen? Hmmm... No nie wiem. Jak Ci odpowiada taka opcja to czemu nie. Ale wiedz, że to dużo pieniążków na to trzeba. Nie mniej jednak nie polecam używek jeżeli chodzisz często na wkurwie.

Myślę, że ten problem (w*****anie się) musisz rozwiązać sam, bez używek. Jakaś spokojna muzyka, czy nawet medytacja. :)

Przesłuchaj sobie całe https://www.youtube.com/watch?v=oa39CU1JHUM

mi tam pomaga ;D

HBV27j.png

Opublikowano

Spokojnej muzyki xD

Naprzyklad grindcoru, mnie uspokaja, fajna taka spokojna muzyczka...

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...