Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś na odstresowanie/odtlitowanie

Gość drejw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witą, w skrócie powiem tak - wszystko mnie w*****a. Powinienem zacząć brać jakieś leki/pić herbatki babuni czy coś żeby mi przeszło, czy pozostało tylko ćpanie marihułany? 

Opublikowano

Znajdź sobie jakąś dziewczynę

Marne prowo :v On ma się odstresować xD 

Może jakieś hobby? Coś w czymś sie zanurzysz i nie będziesz myślał o niczym, sam to praktykuje, ale czasami działa wręcz odwrotnie xD 

Opublikowano

Mam niunie :makka:

Marne prowo :v On ma się odstresować xD 

Może jakieś hobby? Coś w czymś sie zanurzysz i nie będziesz myślał o niczym, sam to praktykuje, ale czasami działa wręcz odwrotnie xD

Moje hobby to granie w lola tak właściwie, a to przez niego strasznieee się denerwuje (rak gierka, podludzie, etc, :makka:

Nie obrażajcie się na mnie ale kolokwialnie mówiąc "zwal sobie konia" 

Codziennie, rano i wieczorem. Może dlatego o ranem i nocą jestem taki spokojny (ʘ ͜ʖʘ)

Głupoty gadasz z tymi lekami. Słuchawki i na miasto, spacer, bieganie, ew. rower gdzieś poza. 

#dziala

Na dniach spróbuje 

porozkurwiać jakichś dresików na mieście, albo herbatki (◕‿◕)

Herbata to jakaś specjalna? Czy zwykła saga + 6 łyżeczek cukru styknie? (ʘ ͜ʖʘ)

Opublikowano

Hobby ma Cię uspokajać i musi być to co na prawdę lubisz, może nie hobby lecz pasja? Coś co naprawdę Cię wyciszy i da Ci ukojenie, może jakiś instrument? Sztuczki karciane? Może jakieś treningi sztuk walki? Siłownia? Motoryzacja? Rowerowe trasy? Łowienie ryb? Animgo i mongo? Może jakiś taniec, bądź śpiew, nawet jakieś programowanie przy kompie, lub serwisowanie go? Jest naprawdę wiele rzeczy które można robić tylko musisz coś znaleźć, nawet wiele z tego nie wymaga dużo czasu bądź pieniędzy, najtrudniejsze jest po prostu to, żebyś znalazł to co Cię naprawdę kręci, a granie w lola nie może być uznane za Twoje hobby, bo to ma Cię właśnie relaksować, a jak sam mówisz jest wręcz przeciwnie. Więc po prostu szukaj! :D 

Sam mam teraz jakiegoś doła, wkurzam się na wszystko i bez kija nie podchodzić w sumie sam nie wiem przez co, ale aktualnie moja pasja stoi w miejscu (motoryzacja), bo nie mam na to funduszy, może to przez to. Moim zdaniem naprawdę potrzebne Ci jest jakieś zajęcie które naprawdę pokochasz, nie polubisz tylko włożysz w to całego siebie. 

Opublikowano

Ściana > głowa - w sumie fajna zabawa, a jak przebijesz się na drugą stronę to będziesz czuł się lekko jak ptaszek ;D

Na siłownię chodź, wyciskaj ile wlezie, zobaczysz jak to odstresowywuje ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Też jestem człowiekiem wkurwem. Pomaga mi:

-siłka, napierdalanie tyle jak pod wplywem adrenaliny

-muzyka(cypis w weekend dla roznorodnosci)

-zwalenie se

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Na złość, nerwy - bieganie

Na zamulanie i nadmierne lenistwo - dokładaj sobie tyle obowiązków ile możesz, i układaj sobie plan dnia tak gęsto jak możesz.

Na stres - wyjdź do parku, nad rzekę, do lasu. Jak najdalej od ludzi. Bez telefonu, bez słuchawek i chociaż 30 minut obserwuj i słuchaj naturę. Podziwiaj jej piękno, nawet się nie zorientujesz kiedy staniesz się odprężony

sygna.png

Opublikowano

ja odkąd zaczalem przyjmowac antydepresanty praktycznie nic mnie nie potrafi wyprowadzic z rownowagi. Nawet jak jestem zdenerwowany to nie potrafie okazać emocji jak inni (przeklinac, podnosic glos) po prostu nie mogę

wódka lepiej cię odstresuje

Abstynentowi nie wypada :D

taki z ciebie abstynent że nie masz oporów przed paleniem trawy.

Opublikowano

sport

wyzywala endorfiny

tym sie zainteresuj

zanim zamowisz klefedron haha

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Mi pomaga walenie głową o ścianę.

No ale jak nie chcesz walenia o ścianę to herbaty się napij albo sport.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...